Salih Yaba
Kırmızı Üye
- 10 Kasım 2013
- 1.612
- 959
- 363
Burada Galatasaray’a ilişkin kaygılarla değil de başka saiklerle yazan kim varsa sülalesini tüm Galatasaraylılar “sev”sin..!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada kendi açısından haklı "içimizdeki düşmanlar" lafı yönetimeyse eğer o yönetim hocayla çalışmaz.
Ama sen çıkıp seçime kadar yetki bende deyip rest çekersen kendi egon uğruna kulübü ateşe atmış olursn.
Bu takım 20 haziranda top başı yapmazsa buna sebep olan herkesin düşmanıyım bundan sonra.
FT düşmanları için önümüzdeki sezonun kaybı falan hiç önemli değil , şu başkanı yalamayı bile mideleri kaldırıyor demek ki.
Benim yazdığım mesajlar ortada , hocaya yaptığım eleştiriler duruyor , dün de yazdım ne Terimci ne başkancıyım. Bu yönetimin yediği naneler ortada , forvetsiz CL oynayıp ortasahası olmadan şampiyonluk yarışı verdi takım. Terim'in bu son yarışı arkasında yönetim olmadan yürüttüğü de ortada. Hele şu seçim süreci tam bir rezillik. 4 başkan adayı Terim kalacak demiş sen çıkıp baya baya sabotaj yapıyorsun. Ön elemeler temmuzda ortada hiçbir şey yok henüz. Tüpçüyle verdiği pozda da sövdüm hocaya gönderilmesine de destek verdim. Gelgelelim bu aralar forumda görünen şey FT gitsin de Galatasaray batıyorsa da batsın tadında abuk subuk mesajlar. Midesizlerin kimler olduğu da ortada. Terim'e sövmek dışında mesaj yazmayan tiplerle dolu burası. Başkanın yaptığı nezaketsizlik değil sabotajdır. Ben FT ille de kalsın demiyorum , yaptığı hatalar şampiyonluğa da malolmuştur ama yönetimin aptallıklarını da görmek gerek. Diğer adayların söylemleri doğrultusunda yapılması gereken şey bellidir.renktaş tff ile kişisel hesap görmek için geçtiğimiz iki sezonun kaybı önemli değil mi
başkanı yalayan kimse göremedim pek belki aynı derecede nezaketsiz açıklamayı hoca yapınca oluyor da başkan yapınca niye olmuyor diyenler olabilir
mide işine gelirsek kupamızı vermeye dahi gelmeyen 2 3 ay önce adaletin olduğu yerde olurum diye salladığı demirörenin kucağına oturup sırıtan ve o demirörene gs başkanına sallama imkanı veren kişiyi yalamak da mide ister gibi
Benim yazdığım mesajlar ortada , hocaya yaptığım eleştiriler duruyor , dün de yazdım ne Terimci ne başkancıyım. Bu yönetimin yediği naneler ortada , forvetsiz CL oynayıp ortasahası olmadan şampiyonluk yarışı verdi takım. Terim'in bu son yarışı arkasında yönetim olmadan yürüttüğü de ortada. Hele şu seçim süreci tam bir rezillik. 4 başkan adayı Terim kalacak demiş sen çıkıp baya baya sabotaj yapıyorsun. Ön elemeler temmuzda ortada hiçbir şey yok henüz. Tüpçüyle verdiği pozda da sövdüm hocaya gönderilmesine de destek verdim. Gelgelelim bu aralar forumda görünen şey FT gitsin de Galatasaray batıyorsa da batsın tadında abuk subuk mesajlar. Midesizlerin kimler olduğu da ortada. Terim'e sövmek dışında mesaj yazmayan tiplerle dolu burası. Başkanın yaptığı nezaketsizlik değil sabotajdır. Ben FT ille de kalsın demiyorum , yaptığı hatalar şampiyonluğa da malolmuştur ama yönetimin aptallıklarını da görmek gerek. Diğer adayların söylemleri doğrultusunda yapılması gereken şey bellidir.
Ben kendilerine notumu Sinan malının forvet oynadığı CL sezonunda verdim. Hakikaten o gruptan çıkabilirdik çünkü üstüne Diagne ve Falcao'yu soktular bize. Terim'e iki sövüyorsam bunlara beş sövüyorum. Keşke bütün başkan adayları konsolide olmasaydı başka projeleri olsa daha fazla heyecanlanırdım. Tuchel gelecek Heynckes gelecek diye diye gitsin etsin dedik Ünal Aysal gibi adam bile saçma sapan uymayacak hocalar getirdi başımıza. Kimseye güvenmemeyi öğrendi insanlar o yüzden FT'e razı insanlar bu şartlarda , onun fanatiklerini hariç tutarak söylüyorum tabi.yönetim iyi niyetli olsa zaten bunlar tartışılmaz seçim 5 haziranda olur biterdi
Ben kendilerine notumu Sinan malının forvet oynadığı CL sezonunda verdim. Hakikaten o gruptan çıkabilirdik çünkü üstüne Diagne ve Falcao'yu soktular bize. Terim'e iki sövüyorsam bunlara beş sövüyorum. Keşke bütün başkan adayları konsolide olmasaydı başka projeleri olsa daha fazla heyecanlanırdım. Tuchel gelecek Heynckes gelecek diye diye gitsin etsin dedik Ünal Aysal gibi adam bile saçma sapan uymayacak hocalar getirdi başımıza. Kimseye güvenmemeyi öğrendi insanlar o yüzden FT'e razı insanlar bu şartlarda , onun fanatiklerini hariç tutarak söylüyorum tabi.