Cengiz: "Terim ile devam etmeyi düşünmüyorum"

İyi yada kötü, yeterli yada yetersiz fakat Fatih hoca bu yönetimle iki sezon şampiyon oldu. Yeri geldi forvetsiz yeri geldi ortasahasiz. Haksızlığa uğradığımiz anlarda bile hoca kendini meydana attı. Yönetimse sustu kaldı. Lig bitmis yeni başlangıç gerekiyorken bu yapılan ihanettir. Anti fatih hocaciligi kenara bırakalım renktaslar

Adam 2 saat konuştu, bu konuşmalardan bir kaç demeci cımbız gibi seçip dalga geçmek de baştan sona haklı görmek de neyin kafası anlamıyorum.
Yer yer hak verdim, bazen saçmaladı ama genel olarak ben bu adamın kulübün bir kuruşuna dokunmadığına bir taraftar olarak gönülden inanıyorum.
Adam babanız yaşında, kimsenin yaşamasını istemediğim bir hastalıkla boğuşuyor ve durumu çok kötü görünüyor.Eriyor günden güne ya hiç mi vicdanınız yok Twitter'da gırla hakaret ediliyor inanamıyorum gerçekten.Hocaya hakaret edeni de Cengiz'e hakaret edeni de al birini vur ötekine.

Son düzenleme:
Burada bile o kadar Galatasaray düşmanı var ki Cengiz terime salladı diye arşa ulaşmış insanlar var rezil kepaze etti klübü hala büyük Başkan seneye takım ne olacak belli değil şak şakçı dolu piyasada
Burda kimse Başkanı savunmuyor anlamiyorsunuz ,Cengiz biran önce defolup gitsin bizim istedigimiz Terim bir an önce eskiye dönsün futbol oynatsin takima,her transfer döneminde ağliyor, devamli ceza aliyor, futbolumuzda 1 gram ilerleme yok son 40 Avrupa maçinda 2 galibiyet, ayak tenisi çift kale maç, Donk forvete cekmekten baska taktik yok, son 10 senede altyapidan Ozan disinda oyuncu yok, kendisine Dünya yildizlari vermezsen başari yok..

Bu su demek oluyor;

yeni yonetim 19 Haziran dan once baslayamayacak, bu surecte yeni sezon calismalari en kotu Haziran sonuna kadar hocasiz (yani Terimsiz) olacak.
Bence transferler ile Albayrak ilgileniyor derken endirek olarak "Terimin talimatlari dogrultusunda ilerliyor" demeye getiriyor. Sonucta Albayrakla Terimin arasi iyi.

Başkan sağlık sorunu çıktığı anda bırakmalıydı.
Durumu iyi gözükmüyor.

E16UVieXEAQezr2

Sorun kimle devam edip etmeyeceği değil. İstiyorsa Klopp'u getirsin.

Beğenirsin beğenmezsin. 20 günlük koltuk ömrü kalan bir kişi gelecek başkan adaylarının önerisini dikkate almıyor. Belki de gidecek yeni hoca getirecek.

Burak Başkan seçilirse gidecek yapılacak kontratı iptal edecek. Tazminat ödenecek. zararı gene Galatasaray görecek.

TFF, MHK ve nice kurumlara karşı kedi olan ama Fatih hocaya karşı aslan olan biri Mustafa.

Mesele Terimcilik değil. Mesele şampiyonlar ligi ön elemesine 1 ay kalmışken transferi Abdürrahime bırakmak.

Abdürrahim çok başarılı transferler yapar eminim. Diagne diye scouttan oyuncu bulmuştu 13 milyon euroya.

Sırf para çalmadığını düşündükleri için başkan olmasını isteyen var ciddi ciddi, beyler bu adamın olduğu yönetim kuruş çalmamış olsun eyvallah pekiii bizi forvetsiz bıraktığı günleri ne çabuk unuttunuz son güne kadar forvet alamayıp telaş yapıp diagneye 13 milyon euro veren de aynı yönetim değil mi ? Allahtan çalmadı çırpamadı he...

Resmen "Fatih Terim yüzünden kemoterapiye basladim yeniden" dedi. Aralarinda ne gecti bu kadar.

İstediği kadar Terimle husumeti olsun. Adam olsa bakın gram adam olsa, biz haklıyız yine de Galatasaray’ı düşündüğümüzden kulübümüzü hocasız bırakmayız kulübümüze ihanet etmeyiz der ona göre bir karar alırdı.

Hastalığı sonrası özellikle adamın karakteri değişti. Bundan sonra bize uzak Allah’a yakın. Haydi güle güle sana CENGİZ

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocamızın kölesi olmayı kabul edecek bir başkan çıkmadığı sürece yönetim ft çatışmaları bitmez gibi

Geri
Üst Alt