- 31 Mart 2012
- 31.061
- 6.241
- 1.493
Dedi ya içerideki ve dışarıdaki düşmanlar diye başkan da dedi beni işaret etti bunu anlamamak için aptal olmalıyım diyeiçimizdeki hainler mi demiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dedi ya içerideki ve dışarıdaki düşmanlar diye başkan da dedi beni işaret etti bunu anlamamak için aptal olmalıyım diyeiçimizdeki hainler mi demiş
Dedi ya içerideki ve dışarıdaki düşmanlar diye
Knk anla işte kelimelere takılma benim orada demek istediğim bellitranscripti kontrol et o halde
Knk anla işte kelimelere takılma benim orada demek istediğim belli
Ben de istemiyordum da gonderilis sekli sacmaydiBelhandayı takımda istemiyordum fakat orası öyle abi. Tamamen kişisel
Mustafa Cengiz: Yazıyorlar 'Fatih Terim büyüktür Galatasaray' 'Galatasaray kırmızı çizgimiz' Yönetim, genel kurulun seçtiği idare. Sen yönetim kuruluna hakaret ediyorsun, ey Fatih Terim! Bizi kim seçti ve kim seçmeyecek? Genel kurul. Bizi sadece genel kuruluna havale edebilirsin"
Düşman yerine hain demem bir şey farketmiyor olayı değiştirmiyor. Harflerle kelimelerle takılı kalmayın niyet önemliben anlıyorum da senin ne demek istediğin değil hocanın tam olarak ne dediği önemli
Düşman yerine hain demem bir şey farketmiyor olayı değiştirmiyor. Harflerle kelimelerle takılı kalmayın niyet önemli
Avatarimdaki efsane olmasa o kupayi ne Fatih Terim nede biz gorurduk.Fatih terim olmasa o övündükleri 20 yıl önceki kupayı her yıl kutlanmazdı boş boş hocaya sallayanlar var yok genel kurul seçmiş de Başkan olarak ölmek istiyormuş da şimdi başka şey diyeceğimde terbiyem elvermiyor