Cengiz: "Terim ile devam etmeyi düşünmüyorum"

Fatih Terim kesinlikle gitmeli ama bu aciklamar hiç hiç hiç olmadi

Bazı arkadaşlar terim düşmanlığı dan saglikkt dusunemiyorlar bütün sezon boyunca rakip yoneticiler başkanlar TFF başkanı yöneticileri hakemler herkes hem takıma hem hocaya hem kulübe saldırırken haklı dediğiniz Mustafa Cengiz ve yönetimi neredeydi ? O yüzden boş yapmayin terim düşmanlığı gözünüzü kör etmis

Mustafa Cengiz: Yazıyorlar 'Fatih Terim büyüktür Galatasaray' 'Galatasaray kırmızı çizgimiz' Yönetim, genel kurulun seçtiği idare. Sen yönetim kuruluna hakaret ediyorsun, ey Fatih Terim! Bizi kim seçti ve kim seçmeyecek? Genel kurul. Bizi sadece genel kuruluna havale edebilirsin"

Baskan forumu okuyor. Fatih Terimi GSdan buyuk gorenler var gercekten. Hepsinin kafasinda yumurta kirmak isterdim

Fatih terim olmasa o övündükleri 20 yıl önceki kupayı her yıl kutlanmazdı boş boş hocaya sallayanlar var yok genel kurul seçmiş de Başkan olarak ölmek istiyormuş da şimdi başka şey diyeceğimde terbiyem elvermiyor

Bu sürecten zararli cikan Galatasaray olacak

Umarim secim ertelenmez

"Seçime gireceğim seçildiğim takdirde de Terim ile devam etmeyeceğim" dese bence sorun yok ama seçim falan yapmadan kulübe çökmenin peşinde fıstıkçı şahap.

Ayrıca bence liseli olduğu için favori olan Hamamcıoğlu ilk fırsatta Terim'i kovacağının sinyallerini veriyor zaten açıklamalarında. Mesele Terim'in dehlenmesi olmamalı şu anda.

Her şey boka sarmış vaziyette. Seçim olacak mı yoksa bunlar bi şekilde yine erteleyecek mi? Hadi diyelim seçim sürecini atlattık. Kim seçilecek, hocaya teklif götürecek mi ya da hoca kabul edecek mi?

Fatih terim olmasa o övündükleri 20 yıl önceki kupayı her yıl kutlanmazdı boş boş hocaya sallayanlar var yok genel kurul seçmiş de Başkan olarak ölmek istiyormuş da şimdi başka şey diyeceğimde terbiyem elvermiyor
Avatarimdaki efsane olmasa o kupayi ne Fatih Terim nede biz gorurduk.

Galatasaray başkanlık makamında, yönetimi kastederek içimizdeki düşmanlar diyebilen bir antrenörü kovamayan bir kişi var. Bu açıdan bugün Mustafa Cengiz in söylediği her şey hükümsüzdür.
Kerhane, çingele muhabbetlerine hiç girmiyorum.
Kültür simgesi denen bir kulübün başındaki bir kişinin kahve masasında bile kullanmayağı benzetmeler ve ifadeler.
Allah sonumuzu hayır etsin..

Sorun Terim ile devam etmesi veya etmemesi değil. Hem aday olmayacağım diyor. Hem de Terim'le devam etmeyeceğim dşyor.

Başkan adayları Terim'le devam edeceğini söylüyorken 20 günü kalmış başkan etmeyeceğim diyor. Sen etme zaten.

Nereden bakarsan bak çelişki var.

Transferleri Abdürrrahim neye göre yapacak merak ediyorum. Abdürrahim takımın eksiklerini neye göre tespit edecek ?

Yürüyecek mecalin yok hâlâ istifa etmiyorsun, başkan oldun olalı ne tffye ne kankan koça iki laf etmedin. Git yerine başkası gelsin!

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt