Cengiz: "Terim ile devam etmeyi düşünmüyorum"

birbirinden hoşlanmayıp galatasaray'ın başarısı için tahammül eden iki tarafa da teşekkür ederim. en azından kişisel çıkarlar uğruna galatasaray'ı 3. sınıf bir antrenöre mecbur bırakıp 3 yıl boyunca içinden çıkamayacağı bir ekonomik cenderenin içine sürüklemediler. cengiz başkan zaten galatasaray'la devam edemeyeceği için terim'le devam edip etmemeyle ilgili tasarrufu çok önemli değil. 10 gün gecikmenin de galatasaray'a büyük zararı olmaz, en azından başkanın zihniyetiyle gelecek 3 yılımızı kurtarmış oluruz belki bu söylemlerle.

hakkımızda hayırlısı olsun.

Ben Galatasasarayi tutuyorum ve Galatasararayin Gelmis gecmis en buyuk efsanesine saygi duyuyorum.Ben senin bu zamana kadar bi kere bile Galatasarayli gibi davrandigini gormedim.
Yemişim öyle kestaneyi.
Efsane dediğin önce GALATASARAY'i sonra kendini ve evlatlarını düşünür.

O efsanelik olayı tüpçü'ye koşa koşa gittikten sonra bitti ve kestanelige doğru hızla evrildi.
evlatlarının sözleşmesini ve alacağı paraları bizden önce ki sıraya koyduğu gün ise kesinleşti.

Hadi cnm işine bak.
biatcilik ile Gerçek GALATASARAY'lilik arasındaki farkı öğrenince yine gel konuşuruz.

Apo mevcut yönetimddn Kancal, Günay ,Kutlu, Günes, Karakaya ve Receviki listesine alacakmis. Bunlarin hepsi simdi istifa etse, secim daha erken gerceklesme ve Basgandan kurtulma sansi olmuyormu? Devlet el atip, size 1 ay secim yok falan demezler ya herhalde

yok ya herif onu da öğrenmiş yönetimden 1 kişi kalsa bile kayyum atanmıyormuş yani ben ölene kadar başkanım diyor seçim yaparım yapmam bana kalmış

yok ya herif onu da öğrenmiş yönetimden 1 kişi kalsa bile kayyum atanmıyormuş yani ben ölene kadar başkanım diyor seçim yaparım yapmam bana kalmış
Heh şu açıklamayı sallamayıp deliriyorlar bir de FT ile çalışmam dedi diye.

Herkes demiş başkan gidecek neden hocaya sallamış. Hoca neden Malatya maçında yönetime salladı içimizdeki hainler diye? Zaten her maç sonu yönetime gönderme yapıyor. Başkan karşılık verince mi suçlu oldu.

Ben Galatasasarayi tutuyorum ve Galatasararayin Gelmis gecmis en buyuk efsanesine saygi duyuyorum.Ben senin bu zamana kadar bi kere bile Galatasarayli gibi davrandigini gormedim.
Bu da başkan gibi dengesiz davranıyor. Ee Ee de gitsin.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu nasil bir sistem? Bizim kulüb Monarsi mi? Bundan sonra gelen, ben gitmiyorum deyip, kendini koltuka zincir ile baglarsa, adamdan gercekten kurturma yolumuz yok mu?

İyide yönetimden 1 kişi nasıl kalacak 1 hazirandan yönetimin komple görev süresi bitiyor yasal olarak
Hatta şu an bile imza yetkileri olmayabilir çünkü seçim ilan edildi

İyide yönetimden 1 kişi nasıl kalacak 1 hazirandan yönetimin komple görev süresi bitiyor yasal olarak
Hatta şu an bile imza yetkileri olmayabilir çünkü seçim ilan edildi

ne bilim öyle bişey dedi
yani görev süresi bitse de seçim yapılana kadar devam edebilirler gibi bir meal çıkıyor olsa gerek herifin sözlerinden

Ft ile çalışacağım diyen başkan adayları görev süreniz içerisinde size hakaret ederse sizin söylediğinizi yapmazsa
size kafa tutarsa çıkıp şikayet ederseniz en büyük küfürü size ben ederim.Ft'nin ne olduğu ortada ego topu
gelen her başkanla sorun yaşamış gitmiş yurtdışında her başkanla sorun yaşamış.Halen seçim kazanmak için Terim'de terim
akıllı bir başkan varsa şu dönemi atlatıp ocak terimi kovar yok terimle devam ediyorsan adamı tanıyorsun kaprisine nazına
efeliğinede katlanacaksın bu kadar basit

Burada bile o kadar Galatasaray düşmanı var ki Cengiz terime salladı diye arşa ulaşmış insanlar var rezil kepaze etti klübü hala büyük Başkan seneye takım ne olacak belli değil şak şakçı dolu piyasada

Hocamız bu kadar sabırlı başkanı bile sonunda çıldırttı.

Valla iki tarafta suçlu. Halende Galatasaray a zarar vermeye devam ediyorlar. Bir başkan Galatasaray markası adı altında yeterli kaynak bulamiyorsa kişisel olarak kefil oluyorsa bunu söylememeli. Suçu tek tarafa atmak haksızlık olur. Ben yinede en büyük problemin yönetim kaynaklı oldugnu düşünüyorum

Geri
Üst Alt