Cengiz: "Terim ile devam etmeyi düşünmüyorum"

Ek olarak FT konusundaki görüşlerini ayrı tutuyorum.

1. Federasyonda değerli insanlar var.

2. Ali Koç değerli bir insan, evimde saatlerce sohbet ediyorum.

3. Seçim yapmıyorum, yetki bende devam ediyor, istediğimi yaparım

Bu lafları diyen benim başkanım olamaz, destek de vermem. Hatta bunu diyen adam normal şartlarda o koltuktan döve döve yollanır.

Uyelikten ihrac edilmesi icin taraftar twite basladi
Oyle her konuşan üyelikten atilsaydi iki kere Galatasaray başkanlık makamına TV önünde laflar eden, tüp kafayla imzalar atarken siritan hoca çoktan ihraç edilmisti.

Enteresan işler oluyor kimse ağzını tutmuyor, bunlar hep yaşlılıktan 50 yaş üstü ne hoca ne yönetici olmamalı artık. Keçileşiyor herifler

Kes tıraşı başkan!

Cesaretin olsaydı da iki ay önce kovsaydın! Şimdi resmi olarak sözleşmesi bitmiş hoca üzerinden artist artist konuşuyorsun. Rezil herif!

kısıtlamaları bahane edip kendi çıkarları için seçimi erteleyenler haindir. galatasaray sezon bitiminden hemen sonra sözleşme yenileme ve transfer çalışmalarına çoktan başlamalıydı. ama siz seçimi 1 ay erteleyerek galatasaray'ın önümüzdeki sezonunu tehlikeye attınız. hainsiniz.

sırf kendi egosu yüzünden belhanda'yı kovan ve takımı etebo gibi kazmasına muhtaç edenler hainsiniz.

patates tarlasında oynayıp puan kaybetmemize yol açanlar hainsiniz.

en kritik dönemde oyunculara haysiyetsiz diyen, takımın hocasına laf çakıp takımın dengesini bozmaya çalışanlar hainsiniz.

Mustafa Cengiz basın toplantısı bittikten sonra tekrar muhabirlerin karşısına gelerek, 'Benim isteğim Galatasaray başkanıyken ölmek, inşallah öyle olur. Doktorlar ve ailem kesinlikle aday olmamı istemiyor ama ben onları dinlemeyeceğim' dedi. (sportcelltr)

:I

Seçim işinin bir an önce halledilmesi lazım.

Seçimi şu anda ertelenebilme ihtimali devletin tekrar seçimleri ertelemesi şartıyla olabilir ki sanmıyorum artık böyle bir karar alınacağını o yüzden bu sefer seçim yapılır. Yeni gelecek yönetimde Terim ile sözleşme imzalar. Bu açıklamalar zaten Cengiz başkanın son açıklamalarıdır bence pek ciddiye almaya da gerek yok.

Mustafa Cengiz basın toplantısı bittikten sonra tekrar muhabirlerin karşısına gelerek, 'Benim isteğim Galatasaray başkanıyken ölmek, inşallah öyle olur. Doktorlar ve ailem kesinlikle aday olmamı istemiyor ama ben onları dinlemeyeceğim' dedi. (sportcelltr)

Ya biraz agir olacak ama neyse sildim düsüncelerimi

Benim anlamdigim kisi bu durumda Apo. Sen baskan adayi olup hocayla devam calismayi düsünüyorsan, oraya niye cikiyorsun? Baskanin ne diyecegini biliyordur herhalde, önceden konusmuslardir.

O durumda istifa edeceksin aciklamadan önce. Simdi hoca buna, ve listesine alacaklari orda oturan kisilere 100 de 100 küsmüstür ve bu reziller secilirsey ilk günden belli passive aggressive taviri yapar.

Ben sana Terimspor'u tutmayı bırak diyor muyum?

Demiyorum o zaman sende bize karışma biatciliga devam et
Ben Galatasasarayi tutuyorum ve Galatasararayin Gelmis gecmis en buyuk efsanesine saygi duyuyorum.Ben senin bu zamana kadar bi kere bile Galatasarayli gibi davrandigini gormedim.

İyi de daha basın toplantısının başında aday olmayacağını söylemişti?

Akli dengesi yerinde değil, ne dediğini kendisi de bilmiyor.

Derdi başkanlık filan değil terime cevap vermek için çıktı toplantıya ki Terim'in soyledikleri doğru olmasa çıkmazdı zaten

Doğru söylemiş fakat ne yeri, ne de zamanı... Biz de her şey kaosla çözülüyor. Madem öyle seçimi daha erken tarihte yapsaydın. Madem öyle geçen sene devre arasında, devre sonunda ve bu sene devre arasında size laf sokarken şutlasaydınız. Avrupa maçları için ne gibi fikriniz var diye soran kimse yok mu? Hoş, Fatih Terimle bir şey olacağını da sanmıyorum fakat gelecek sene için kim program hazırladı da ona göre hareket edecek? Geldiği seneler böyle değildi bu adam. Beceriksizdi fakat bir duruşu vardı. Hastalık ciddi ciddi yıpratmış. Ne diyelim tez zamanda sağlığına kavuşur...

Hakikaten Fatih Terim'in kulübün sahibi gibi hareket etmesi de komedi!!! Yıllardır yapıyor bunu... Çık adaylığını koy madem öyle! Açık açıkta söyleyeyim yani Fatih Terim'in bu konularla ilgili ne bir bilgisinin, ne de çapı olduğunu sanmıyorum.

Apo mevcut yönetimddn Kancal, Günay ,Kutlu, Günes, Karakaya ve Receviki listesine alacakmis. Bunlarin hepsi simdi istifa etse, secim daha erken gerceklesme ve Basgandan kurtulma sansi olmuyormu? Devlet el atip, size 1 ay secim yok falan demezler ya herhalde

Geri
Üst Alt