Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.111
- 35.208
- 3.758
terim olmasa onun kazandırdı kupalar olmasa 1 yıl bile kalamayacak adam,atar yaptıgı terim sayesınde konusuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet kötü hatta rezaletler.Mustafa Cengiz kötü, Ünal aysal kötü,
herkes kötü Terim iyi.
Burda kimse Başkanı savunmuyor anlamiyorsunuz ,Cengiz biran önce defolup gitsin bizim istedigimiz Terim bir an önce eskiye dönsün futbol oynatsin takima,her transfer döneminde ağliyor, devamli ceza aliyor, futbolumuzda 1 gram ilerleme yok son 40 Avrupa maçinda 2 galibiyet, ayak tenisi çift kale maç, Donk forvete cekmekten baska taktik yok, son 10 senede altyapidan Ozan disinda oyuncu yok, kendisine Dünya yildizlari vermezsen başari yok..Burada bile o kadar Galatasaray düşmanı var ki Cengiz terime salladı diye arşa ulaşmış insanlar var rezil kepaze etti klübü hala büyük Başkan seneye takım ne olacak belli değil şak şakçı dolu piyasada
Bence transferler ile Albayrak ilgileniyor derken endirek olarak "Terimin talimatlari dogrultusunda ilerliyor" demeye getiriyor. Sonucta Albayrakla Terimin arasi iyi.Bu su demek oluyor;
yeni yonetim 19 Haziran dan once baslayamayacak, bu surecte yeni sezon calismalari en kotu Haziran sonuna kadar hocasiz (yani Terimsiz) olacak.
bu ne la yeni görüyorum
bu ne la yeni görüyorum