Cengiz: "Terim ile devam etmeyi düşünmüyorum"

Herkesle kavgalı ama hep karşı taraf suçlu, nedense malum birini çok anımastıyor bana:d Terim'le devam edilmemeli zaten. Futbolu bilen bir alman esprileri için söyleyeyim futbolu bilmeyen bir honduraslı hoca da gelebilir. Zaten bu ligde bu kadro her türlü aynı dereceyi yapar. Tudor rezil yönetirken de yine tepeye oynuyorduk.

Cengizin bu kararini destekleyen adamlar Galatasrayliliktan filan bagsetmesin Yaziklar olsun

mc 1 haziran itibariyle istifa edip yönetimi abdürrahime bırakır o da hocayla seçime kadar devam eder gibi

intihar açıklaması yaptı zaten

Ah başkanım Ah!

Şu açıklamayı ve hamleyi geçen sene devre arasında yapsaydın şimdi 2 tane daha şampiyonluğumuz ve en az 300-400 milyon kârimiz vardı :(
Hic goremedik senelerden beri boyle basrilar uAllahini seversin Lutfen sen Galatasarayi tutma .Besiktasa ve Fenere daha yararli bi tarftar olursun

Bu arada kendi açısından haklı "içimizdeki düşmanlar" lafı yönetimeyse eğer o yönetim hocayla çalışmaz.

Ama sen çıkıp seçime kadar yetki bende deyip rest çekersen kendi egon uğruna kulübü ateşe atmış olursn.

Bu takım 20 haziranda top başı yapmazsa buna sebep olan herkesin düşmanıyım bundan sonra.
Ihraç edilme ihtimali var mı cengizin? Bu iş iyi yerlere gitmeyecek gibi. Secim ertelenirse kötü seyler olacak belli.

Yav ailesi nasıl izin veriyor. Babam olsa kafama sıkarım ama bu halde çıkartmam basın toplantısına falan yaw.

Ihraç edilme ihtimali var mı cengizin? Bu iş iyi yerlere gitmeyecek gibi. Secim ertelenirse kötü seyler olacak belli.
Hasta olmasa edilirdi

Çünkü bugünkü açıklaması da egoistlik barındırıyor resmen "ben hala burdayım. gitmiyorum." deyip bırakmıyor.

Var renktaş. Yırtarsa listesindeki liseliler sayesinde yırtar. Dursun Özbek ihraç için Point Otelde yemekler düzenlemeye başlamıştır bile. Başkanın sağlık durumuna da ayrı üzüldüm. Bundan dolayı gemileri yakmış zaten. Hastalık çıktığında görevi devretmeliydi Özhan Canaydın'ın yaptığı gibi.

Herkesle kavgalı ama hep karşı taraf suçlu, nedense malum birini çok anımastıyor bana:d Terim'le devam edilmemeli zaten. Futbolu bilen bir alman esprileri için söyleyeyim futbolu bilmeyen bir honduraslı hoca da gelebilir. Zaten bu ligde bu kadro her türlü aynı dereceyi yapar. Tudor rezil yönetirken de yine tepeye oynuyorduk.

baştan sona nonsense

Başkan olsaydın da zamanında kovsaydın.
Sana o kadar laf söyledi yine kovmadın, iş işten geçti devam etmem diyorsun.

Gscimbom mobil

Mustafa Cengiz: Yazıyorlar 'Fatih Terim büyüktür Galatasaray' 'Galatasaray kırmızı çizgimiz' Yönetim, genel kurulun seçtiği idare. Sen yönetim kuruluna hakaret ediyorsun, ey Fatih Terim! Bizi kim seçti ve kim seçmeyecek? Genel kurul. Bizi sadece genel kuruluna havale edebilirsin"

Mustafa Cengiz: "Fatih Terim, Galatasaray'a büyük hizmetler etti. Geçmiş hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Ben olduğum sürece asla sözleşme yapmam. Çünkü ben, onun düşmanıymışım (!) Bir şartım var, çıkar özür diler, oturup o zaman konuşuruz."

gider ayak önümüzdeki sezonu da hiç edecek bu herif siz gülün eğlenin

Keşke bu kararı zamanında sportif nedenlerle alsaydın başkan. Kişisel nedenlerle aldığın için terimden önce senin yönetiminden de kurtulmamız gerekiyor.
Belhandayi da ayni sekilde kovmadi Mirada? Arda konusunda dik durup o zaman hocaya da rest cekseydi keske

Geri
Üst Alt