Cezayir 0-1 Slovenya | 13 Haziran | Maç Sonucu

Cevap: Cezayir 0-0 Slovenya | 13 Haziran | İkinci Yarı | TRT 1

Arjantin orta sahası çok kötü diyen Ömer Üründül, daha sonrası için;Nijerya çıkarken çok top kaptırıyor.Böyle çelişki olmaz arkadaş, çıkarken topu neden kaptırıyorlar acaba diye sorarlar adama.

0-1 gol oynadım temizinden 2.45 oran :D

:D:DCezayirli tartaftar stad ışıklarına çıkmış:D

Maçtaki tek aksiyon Cezayirli taraftar :D

vallahi ben bu maç için elektrik parasına yazık diyerek kapadım tv yi:o

Cevap: Cezayir 0-0 Slovenya | 13 Haziran | Devre Arası | TRT 1

Kaç yaşında adam. Kaç yıldan beri bu endüstriyelin içinde. Bir kaç düzgün kelamda etsin. Ama dün Arjantin maçında verdikleri her pozisyona "gık" eden yorumcuyu iplemem ben. Ben yanılıyorumdur yüzde yüz belki. Belki yanlış algılama olmuştur, doğrudur. Peki bu algılama neden yanlış oldu? Bu insanların bilinç altında bıraktıkları söylemleri yüzüden olabilir mi?

Zico, mütavazı kadroyla CL'de Çeyrek final yaptı. Ama o Zico'nun güzel oyun, pozitif futbol felsefesini bir kere bile takdir etmezler bu adamlar! Övmezler!

Guardiola ve Barcelona'yı anlattıklar kadar Fenerbahçe ve Zico’yu anlatmazlar! Anlatmak işlerine gelmez. Aksine Zico’yu aşağılarlar, küçümserler

Lucescu'ya Roman çingeni derler.

Cümle alemi; "Bak bu Chelsea, haddini bil, kork, Deivid'i kes, orta saha savunmasına ilave adam koy" derler. Şişmiş egoları defalarca patlatılır, ama anlamamazlıktan gelirler. Lafları ve çamurları attıkları yerde kalır. Kimse kendisini aklayamaz.

Sonra da dönüp Barcelona ve Guardiola'ya methiye düzmekten lügatta kelime bırakmazlar. Sanki yukardaki ülke futbolu güdüklüğünün mimarı değilmişler gibi…

7 iklimden adam gibi yorumcular çıkmaz mı?

Ve ben yanlış anladım. Arjantin o kadar pozisyon vermemeliydi. Haklıydı belki. :)

Valla tuhaf gelebilir ama ben Zico'nun Fenerbahçe'de senin deyiminle "güzel oyun, pozitif futbol" oynattığını düşünmüyorum. O dönemde de eleştirirdim, çok temposuz oynuyor Fenerbahçe diye. Bence Sevilla'yı elemesi Sevilla'nın skor avantajını ele aldığında sürekli olarak Fenerbahçe'nin işine gelir şekilde tempo düşürmesindendi. Bu açıdan her zaman olmasa da Üründül'ün Zico eleştirilerine sık sık katılırdım. Chelsea karşısında "Deivid oynamasın defansif orta saha oynasın" gibi birşey dedi mi hatırlamıyorum. Dediyse tam yorumunu dinlemek lazım, haklı da olmayabilir zaten, korkak futbolun övüldüğünü çok gördüm Türkiye'de ve böyle yorumlar yapıldığını, Ömer Üründül de zaman zaman yapmıştır elbette. Ben buna katılmıyorum elbette ama Ömer Üründül'ün de genel anlamda 2004 Yunanistan futbol anlayışını Türkiye'ye pompalayan ekipten olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.

Lucescu'nun da Shaktar'ı pek iyi bilmem ama Galatasaray ve Beşitaş'da "güzel oyun, pozitif futbol" oynattığını düşünmüyorum.

İkisine de kötü hocalar veya kötü oynattılar diyemem ama "güzel oyun" ve "pozitif futbol" kavramlarına yakıştıramıyorum kendilerini.

Abdelkader Gheddal atıldı :D

Kırmızı çıktı.

Bu maçta kırmızı kart oldu. İnanmam:D

Cezayirli Ghezzal topa eliyle dokunugu içiin 2. sarıdan kırmızı kart gördü..

Lan akılsız zaten topu topu 3 maç yapacaksın 2sinde yoksun :o

al sana aksiyon embesil adam

Veron için dediği ; İyi hoş Veron koşuyorda oyun içinde yok dedi. Futboldan anlamadığı buradan belli zaten. Veron çıktıktan sonra Arjantin orta sahası yok oldu resmen.

O konuda da kendisine büük oranda katılıyorum. Veron dün çok pas hatası yaptı ve dakikalar geçtikçe de topla daha az buluşmaya başladı ve azar azar oyundan düştü. Veron'un yerinde çok daha defansif olmasına rağmen Cambiasso olsa Arjantin hem hücumda hem savunmada daha etkili olurdu bence.

aha iyi iyi açayım tv yi:D

mal herif takimi yakti tipine senin Umit Davala gibi sac kestirmis bide uyuz.

belhadj ilac olur bize ilac

Şu maçı izledim ya, bundan sonrakileri kesin izlerim :)

Geri
Üst Alt