# Christian Luyindama

bazi posyonlarda kafamda soru isaretleri olusturdu

Abi oyuncu bitirmek bu kadar kolay olmamalı 3 saat buraya uçtu perşembe geldi cuma takımla çalıştı mı belli değil akşam üzeri antalyaya daha istanbulun havasını alamadan başka şehre gidiyorsun ilk defa oynuyorsun vs.
Bekleyelim 3-5 mac kötüyse hepimiz hakkını veririz.

İkinci yarı izleyebildim vede olumlu buldum,bayağı kuvvetli ve ayaģıda iyi tabi biraz daha zaman lazım.

Anlamsızca bana Chedjou'yu andırdı. Daha ilk maçtan asmak kesmek haksızlık. Futbolda uyumun en önemli olduğu yer savunmadır, dün akşam savunmamız ilk defa yan yana oynadı, unutmamak gerek.

rakibe pozisyon vermemişiz. Muslera'nın mallık yapası tuttu, golü yedik. Bu adam niye çöp ilan ediliyor? Galibiyet golünü atamadı diye mi?

Luyidama nin neyi olumsuzdu? İlk 20 dk problem yasamasi dogaldir.
Ondan sonra iyi oynadi.

Kupada bu ve Mitro oynamalilar

Ben Luyindama yı beğendim. İlk maçı ve 1 antrenmanla maça çıktı adam.

Ama Marcao ile Luyindama birbirlerine daha yakın olmalı. Alanyaspor karşısında aralarında çok boşluk vardı.

P Cisse o boşluğa çok rahat girdi ve pozisyonlar buldu.

Bu ikili bir süre uyum süreci yaşayacak sanırım.

Maçı ikinci kez, maç heyecanı olmadan izledim. Bu ve Marcao ligin içinden geçecek.

Luyindama cok saglam bir stoperdir o olmasa şimdi 1 puan değil hatta fark yemiştik o calımlarıyla pas aralarıma girmeleriyle bence cok iyiydi.

Mac yorumlarinda sürekli kötülendi de ilk 30 dakika haric gayet iyi oynadi. Sari kart ile oynadigini da unutmamak gerek. Luyindama o boya ragmen hızlı bir stoper izlenimi verdi. Güzel 2li yakaladik stoperde.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orta sahası olmayan takımda stoperler ne kadar oynuyabilirse o kadar oynuyorlar.

Serdar - Maicon ikilisi ile oynasaydık temiz 3 yerdik bu baskıda Marcao ve Luyi sağlam durdular. İkisi de çok iyi

Geri
Üst Alt