⚽ CL 25/26 H:2 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 30 Eylül | TRT 1

Ne hissettiğimi yazmak istemiyorum

Franfkurt maçı için hicbisey hissetmedim ama o günlük gökyüzü bizden yanaydi.dogru hazirlanilsa ya da kendimizi büyük görmesek galip gelecektik

İki senedir avrupada başarılı olmamiz gerekiyor normalde ama herif gökyüzünü bile sevdi attı kenara

2026-2027 gibi avrupa kupası alacaktık oysa

Ne hissettiğimi yazmak istemiyorum

Franfkurt maçı için hicbisey hissetmedim ama o günlük gökyüzü bizden yanaydi.dogru hazirlanilsa ya da kendimizi büyük görmesek galip gelecektik

İki senedir avrupada başarılı olmamiz gerekiyor normalde ama herif gökyüzünü bile sevdi attı kenara

2026-2027 gibi avrupa kupası alacaktık oysa
Yahu Okan Buruk ile Avrupa'da ne başarısı. Oynattığı futbolun Avrupa'da gerçekliği yok bir kere.

Bunlara sığır pres yapmamız lazım. Bizim takım zaten geride savunmayı bilmiyor o yüzden haldır huldur saldıralım kim kimi üterse

burnundan soluyan domuz bayırlarından kurulmuş bir team lpool heis
sığırpres yaparsan 10 dk sonra yerden kalkamazsın

Korkanın çocuğu olmaz :d Davinson-Singo gibi stoperler geride beklemeye uygun adamlar değil. Totenham maçında olduğu gibi şaşırtmamız lazım. Frankfurt hezimetinden sonra liverpool-city-atletico maçlarından birinde süpriz yapmamız lazım yoksa ilk 24 zor.

Yav frankfurt maçı en baştan yenilgi kokuyordu

Bu maç biraz garip olacak gibi

Ben futbol mucizelerinin hepsinin yaşanacağı bi maç olacağını düşünüyorum, 1-0 falan kazanırsak şaşırmam

Ha yaşanmazsa ne olur 0-7 falan. :asd:
Savunmamız buna müsait değil. Orta sahamız hiç değil. İnşallah dediğin gibi bi mucize yaşanır.

Normalde bu kadar iddialı konuşmam ama ama bu maçtan süpriz bekliyorum ben. Liverpool kadrosu mükemmel bir kadro ama oyun olarak mükemmellikten uzaklar frankfurt maçındaki gibi 3 tane kk falan yapmazsak ilginç şeyler olabilir

İlk tehlikeli atağı (3.dakika) gol yiyerek savuşturduğumuz an sctik mavisini görürüz.

Burdan agir bir yenilgi ile cikarsak istifa eder mi Okan buruk ? Hic sanmiyorum, mac sonu bütün suc bende hatalarimi gördüm bir sonraki maca bakariz der, cünkü kendisi de biliyor Kariyer zirvesini Galatasaray ile yakaladi, bundan sonra tek bir yön var oda tepe taklak asagi olur.

Doğru oyun ve şans ile fark yemeyebiliriz yakaladığımızı atma potansiyelimizde var belki gollü bir beraberlik 3-3 falan? Neden olmasın

Burdan agir bir yenilgi ile cikarsak istifa eder mi Okan buruk ? Hic sanmiyorum, mac sonu bütün suc bende hatalarimi gördüm bir sonraki maca bakariz der, cünkü kendisi de biliyor Kariyer zirvesini Galatasaray ile yakaladi, bundan sonra tek bir yön var oda tepe taklak asagi olur.
Bundan sonrasini düşündünüz mü hiç? Yani istifa etse yerine kim gelecek mesela her şey düzelecek mi ki?

ee mertcim bunları zamanında dedik itiraz ettin dümdüz bak gör şimdi biz bazı şeyleri önden görürü
Sorun düzen değil oyun anlayışı çünkü. Kompakt, dengeli top oynatmıyor Okan Buruk. Formasyonun da bir manası kalmıyor öyle olunca.

Geri
Üst Alt