Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.586
- 90.162
- 5.003
İnşallahAjax'in dirilecegi mac demissin de olmusler gomenleri yok. Bizim konsantrasyon dusmedigi surece Ajax'in hic sansi yok. Biz kazanacagiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallahAjax'in dirilecegi mac demissin de olmusler gomenleri yok. Bizim konsantrasyon dusmedigi surece Ajax'in hic sansi yok. Biz kazanacagiz.
kenneth taylor cezaliajax top oynamaya calisan ama oynayamayan bi takım, bodo maçındaki gibi osimhen pressleriyle üzerlerine çökecektir. ama biraz da dikkatli oynamak lazım 1-2 zehir topcuları var MİKA GODTS dikkat etmek lazım barişi satip yerine koyarsak PSVnin zamanın da mertensi alıp oynatması gibi bi hamle etmiş oluruz keza napoli.... ha bir de;;
kenneth taylor'i seneye ekibimizin sol MCsine dahil etmek suretiyle alıcı gözle izleyeceğim bir müsabaka olarak yer imlerime kaydediyorum.
buyuuurkenneth taylor cezali
Sevmiyorum ben avrupa maclarını. Külfet geliyor bana. Gruptan uefa'ya gitme de yok eskisi gibi. Boş boş işler
Sevmiyorum ben avrupa maclarını. Külfet geliyor bana. Gruptan uefa'ya gitme de yok eskisi gibi. Boş boş işler