⚽ CL 25/26 H:4 | Ajax 0-3 Galatasaray | MS | 5 Kasım | TRT 1

ajax top oynamaya calisan ama oynayamayan bi takım, bodo maçındaki gibi osimhen pressleriyle üzerlerine çökecektir. ama biraz da dikkatli oynamak lazım 1-2 zehir topcuları var MİKA GODTS dikkat etmek lazım barişi satip yerine koyarsak PSVnin zamanın da mertensi alıp oynatması gibi bi hamle etmiş oluruz keza napoli.... ha bir de;;
kenneth taylor'i seneye ekibimizin sol MCsine dahil etmek suretiyle alıcı gözle izleyeceğim bir müsabaka olarak yer imlerime kaydediyorum.

ajax top oynamaya calisan ama oynayamayan bi takım, bodo maçındaki gibi osimhen pressleriyle üzerlerine çökecektir. ama biraz da dikkatli oynamak lazım 1-2 zehir topcuları var MİKA GODTS dikkat etmek lazım barişi satip yerine koyarsak PSVnin zamanın da mertensi alıp oynatması gibi bi hamle etmiş oluruz keza napoli.... ha bir de;;
kenneth taylor'i seneye ekibimizin sol MCsine dahil etmek suretiyle alıcı gözle izleyeceğim bir müsabaka olarak yer imlerime kaydediyorum.
kenneth taylor cezali

Nasıl bir takım bilmiyorum ama mutlaka iyi kötü hızlı hücuma çıkıyorlardır. Kolay yeneriz filan demeyelim.
Topu bunlara bıraksak daha iyi olur gibi

Trabzon maçı umurumda değil. Beşiktaş maçı da. Zaten bunlarla her sene oynuyoruz bir sene yenersin öteki sene yenilirsin. Böyle döner gider.

Şu şampiyonlar liginde artık 12 puan görmek istiyorum o da en az. Aldık 6 kaldı 6. Bu maçı alırsak gelsin play off orada da yenebileceğimiz bir takım gelir mi artık şans oradan büyük beklentim yok. Şu lig aşamasını atlatalım güzelce mutlu olalım.

23:00 ne kardeşim enbiyey maçı mı

Sevmiyorum ben avrupa maclarını. Külfet geliyor bana. Gruptan uefa'ya gitme de yok eskisi gibi. Boş boş işler

Ligde yürüye yürüye berabere kaldık sanırım biraz futbol oynarız bu maçta. Aman ligde farkı açmayalım rahat bir sezon geçirmeyelim sakın ha.

CL maçlarını kestirmek zor. TS maçında formsuzduk ancak umarım bu maçın etkisi nedeniyledir. Şahsen çok elzem buradan alınacak bir 3 puan.

CL 4-5 maç kazanıp üst tura çıkmanın geliri lig şampiyonluğundan daha fazla. Hani ciddi önemli bir kulvar burası ekonomik açıdan.

Sevmiyorum ben avrupa maclarını. Külfet geliyor bana. Gruptan uefa'ya gitme de yok eskisi gibi. Boş boş işler
Tom Cruise What GIF

davinson'un diyet maçı, bize bu maçı almalı

Offf nerden çıktı şu deplasman yaw

Geçen sezon da bizim namağlupluk burda gitmişti

Geri
Üst Alt