⚽ CL 25/26 H:6 | Monaco 1-0 Galatasaray | MS | 9 Aralık | TRT 1

Birçok kelle gitmeli boş yere kontenjan kaplayan futbolculardan derhal kurtulmalıyız

İlkay
Lemina
Abdülkerim
Hatta Davinson bile bundan sonra anca yedek olur

Gitmesi gerekenleri hiç saymıyorum

Ne saha dışında Galatasaray'ın hakkını savunuyorlar, ne de adam gibi kadro kuruyorlar. Ilk 11 Ferrari, yedekler tüplü araç.

36m bu kaleciye gömecegine gidip 3-4 oyuncu alirdin. Sende böyle mal mal toreirra ve barisi 90 dakka oynatmak zorunda kalirsin

Ugurcan niye sakatlandi??? Anlayan varmi? Bu takimda niye herkes sakatlaniyor?? Sorgulayan yok. Oyuncularmi kendilerine bakmiyor yoksa teknik ekiptemi sıkımtı var? Bu sorgulanmali artik.

Bir de düşünüyorum da yetse ne olacak.

24. olacağız. 9. ve 10. sıradaki takımlar ilk 8'e kalmayı son dakika kaçırmış baba takımlar olacak. Öpücüğe boğulacağız bildiğin. Bu takımdan Avrupa'da bir sik olmaz arkadaşlar.

3 senedir üzüntü üstüne üzüntü. Köy takımlarını yenemiyoruz ikili elemede baba takımları nasıl yeneceğiz merak ediyorum..
Ne bilim abi o kadar getirip elendik demeyiz en azından

Samsun macinin tekrari oldu

Ilk yari cok iyi bir oyun

Ikinci yari yine benzini biten bir takim

Bu seviye’de net pozisyonlari harcama lüksü olmuyor

Frankfurt macinda baris,bugun ise ilkay alti pastan gol kaciriyorlar,net pozisyonlari harcadigin zaman kazanma sansin olmuyor

2. yarı top oynamadık
Oynama isteği de yoktu
Çok basit pasları hatalı verdik
Beğendiğim tek bir oyuncu olmadı
İlkayla Toreira ekstra kötüydü

Şu maç hocaya birşey diyemezsin ama sorun aslında hocada ve derinde
Baslkdan çıkmak için, atak yaparken, set yaparken, kontra çıkacakken, vs vs belli bir taktiğin olmayınca aslarla yedekler arası çok fark ediyor işte

Monaco hocası da çok hiçmiş bu arada, nefretim oldu

Ulan son dakika hala pas yapıyrolar pas beyşnsizler.Bunlardan iyi oyun bekliyoruz
Kaleciyle karşı karşıya kalsak bir gram atacak hissi vermiypr yetersizler.

Saraya 20 milyon veren adamlardan iyi bir planlama transfer falan bekliyoruz..Başımızdakileri geçtim
Taraftarıda aynı yorumcusuda aynı.

Şimdi ardada yok mazeret uydursunlar.Ama yok sakatlık var yorgunluk var.Mazeret bitmez bu polyana taraftar ve yorumcularda.

Kadron geniş olacak abi 3 tane kontenjanı boş bırakmışsın Yusuf Demir ile 4 kontenjan Ahmet Kutucuyu korkudan oyuna bile alamıyorsun
Bir türlü şu geniş kadro kavramını Kafamızda oturtup ona göre kadro kuramadık

Geri
Üst Alt