⚽ CL 25/26 Play-off M:2 | Juventus 3-2 Galatasaray | MS | 25 Şubat | TRT 1

Icardi'nin oynamadığı her maç rahat olabilirsiniz.

Allahtan bu salaklar pasla çıkıyo

Topu ileri dikmeyi akıl ederlerse yandı gülüm keten helva okan burdan verir turu

Avrupaci arkadaşlar zevkle izleyebilir ama şunu kabul etsinler bence ,bu takim tek kulvar takimi hocasından oyuncusuna malzemecisine kadar.

Şu sokuk Konya maçı tüm havayı tersine çevirdi. Açık söylüyorum tur şuan bence eşit bile değil %70 Juventus. 3 / 4 gol atamazlar bize diyemiyorum maalesef.

körler sağırlar birbirini ağırlar maçı iki ciddiyetsiz kepaze ekibin müsabakası olacak kazanana madalya taksınlar.

Açıkçası ben lig taraftarıyım yani lig şampiyonluğu benim için Avrupa'dan bile önemlidir her zaman ama bu turu buradan verirsek ligde de çok olumsuz etkileniriz. Yenilsekte bir şekilde turu almalıyız sonrasına bakacağız artık. Bu maçtan sonraki Alanya maçını atlatırsak çok sorun olmaz bir sonraki turda Göztepe maçı ertelenecekti zaten.

Açıkçası ben lig taraftarıyım yani lig şampiyonluğu benim için Avrupa'dan bile önemlidir her zaman ama bu turu buradan verirsek ligde de çok olumsuz etkileniriz. Yenilsekte bir şekilde turu almalıyız sonrasına bakacağız artık. Bu maçtan sonraki Alanya maçını atlatırsak çok sorun olmaz bir sonraki turda Göztepe maçı ertelenecekti zaten.

Can renktaş gerçekten anlamak için soruyorum

lig taraftarı ne demek

Galatasaray taraftarıyız da o yüzden sordum

Can renktaş gerçekten anlamak için soruyorum

lig taraftarı ne demek

Galatasaray taraftarıyız da o yüzden sordum
Nedim renktaş şu şekil açıklayayım ; Lig şampiyonluğunu Avrupa'daki çok uç başarılar hariç tercih ederim demek aslında. Yani Avrupa'da şampiyon olamayacaksak yada final oynamayacaksak ve Avrupa'da devam etmemiz ligi olumsuz etkiliyorsa elenmemize çok üzülmem normalde. Ama bu noktada tabiki elenmemiz çok kötü olur mesela ilk maç 1-1 bitse şu maçta elensek üzülmezdim lige odaklanırız derdim.

Önemli maç, tamam moral bozuk ancak ne olursa olsun moduna da girmemek lazım. Biten hiç bir şey yok, sonuna kadar devam.

Bu maç hakemler baya üstümüze oynıcak abi. Güle oynaya tur vermezler 3 gol avantajına rağmen.

Erken gol yememek elzem. Baskıya karşı uzun top atmaktan çekinmemek lazım. Bizim içerideki az maçı gibi olmayacak bu maç

Nerdeyse elenelim diyeceğim de dilim varmıyor ilk maçtaki skordan sonra. Fener haftada 1 maça düşecekken bizimkilerin CL'de devam etmesinin lige olumsuz yansımama ihtimali yok. Ligi zaten takmıyorlar. Her Avrupa dönüşü aynı berbat futbol. Mağlubiyet hakkımızı da kullandık bile.

Bu maçı da veriririz bunlar 3-0 bile yerler. Belki elersek bile bu maçta yenildiniz ya sevincimizi de aldınız. Lig gitti siz nasıl odaklanacaksınız seneye uefa da koşturursunuz artık!!!!!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu maçı da veriririz bunlar 3-0 bile yerler. Belki elersek bile bu maçta yenildiniz ya sevincimizi de aldınız. Lig gitti siz nasıl odaklanacaksınız seneye uefa da koşturursunuz artık!!!!!

Lig nasıl gitti abi. İfb arenaya gelecek daha. Önümüzde bi zor maç tjk maçı. Onda da takılsan ifb yi yensen yine şampiyonsun.

Biz 20:45 te şampiyonuz lardan ne oldu da buralara geldik abi anlamıyorum.

Lig nasıl gitti abi. İfb arenaya gelecek daha. Önümüzde bi zor maç tjk maçı. Onda da takılsan ifb yi yensen yine şampiyonsun.

Biz 20:45 te şampiyonuz lardan ne oldu da buralara geldik abi anlamıyorum.

bejeke maçı,göztepe,tese,samsun maçları sen bunların hepsini takımın yenebileceğini düşünüyor musun? Bize gelene kadar 6-9 puan kayıp ederiz.

25 yıldır futbol takip ederim bu lig taraftarlığı vs Avrupa taraftarlığı olayını son 2 senedir çok duymaya başladım. İlk hangi vizyonsuz, beyinsiz ortaya attıysa bu önermeyi Allah belasını versin. Elin oğlu premier ligte küme düşme potasında ama taraftarı çıkıp demiyor ki; ya işte bizim icin lig daha önemli ne yapacaksın Avrupa ligini? gelip 3 tane sokup dönüyor yurduna. Siz adamı sinir hastası edersiniz bak vallahi

Bu turu geçersek şampiyonluk %80 gitti. Bi sonraki şamp ligi haftasındaki lig fikstründen kazasız çıkmamız imkansız gibi bişey

bejeke maçı,göztepe,tese,samsun maçları sen bunların hepsini takımın yenebileceğini düşünüyor musun? Bize gelene kadar 6-9 puan kayıp ederiz.

Samsun bitik durumda, Avrupa çok yıprattı dar kadroyu. Ts maçı hiç ürkütmüyor açıkçası göztepe maçından bile rahat geçeriz. Göztepe de düşüyor ligin ikinci yarılarında takılacağımızı düşünmüyorum.

Tjk da takılsan bile arenada yenip fişi yine çekebilirsin. Kaldı ki ifb de bütün maçlarını kazanamaz.

Geri
Üst Alt