Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sorun avrupa mı oldu şimdi ne yapalım avrupaya gitmeyelim miAvrupacılar buyrun izleyin maçı zevkle
Hahahahaha geldi avrupacı mutlu ol kardeşim işte lig önemli değil avrupadan devam ediyoruz bu seneSorun avrupa mı oldu şimdi ne yapalım avrupaya gitmeyelim mi![]()
![]()
![]()
![]()
Açıkçası ben lig taraftarıyım yani lig şampiyonluğu benim için Avrupa'dan bile önemlidir her zaman ama bu turu buradan verirsek ligde de çok olumsuz etkileniriz. Yenilsekte bir şekilde turu almalıyız sonrasına bakacağız artık. Bu maçtan sonraki Alanya maçını atlatırsak çok sorun olmaz bir sonraki turda Göztepe maçı ertelenecekti zaten.
Nedim renktaş şu şekil açıklayayım ; Lig şampiyonluğunu Avrupa'daki çok uç başarılar hariç tercih ederim demek aslında. Yani Avrupa'da şampiyon olamayacaksak yada final oynamayacaksak ve Avrupa'da devam etmemiz ligi olumsuz etkiliyorsa elenmemize çok üzülmem normalde. Ama bu noktada tabiki elenmemiz çok kötü olur mesela ilk maç 1-1 bitse şu maçta elensek üzülmezdim lige odaklanırız derdim.Can renktaş gerçekten anlamak için soruyorum
lig taraftarı ne demek
Galatasaray taraftarıyız da o yüzden sordum
Lig nasıl gitti abi. İfb arenaya gelecek daha. Önümüzde bi zor maç tjk maçı. Onda da takılsan ifb yi yensen yine şampiyonsun.Bu maçı da veriririz bunlar 3-0 bile yerler. Belki elersek bile bu maçta yenildiniz ya sevincimizi de aldınız. Lig gitti siz nasıl odaklanacaksınız seneye uefa da koşturursunuz artık!!!!!
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Lig nasıl gitti abi. İfb arenaya gelecek daha. Önümüzde bi zor maç tjk maçı. Onda da takılsan ifb yi yensen yine şampiyonsun.
Biz 20:45 te şampiyonuz lardan ne oldu da buralara geldik abi anlamıyorum.
Samsun bitik durumda, Avrupa çok yıprattı dar kadroyu. Ts maçı hiç ürkütmüyor açıkçası göztepe maçından bile rahat geçeriz. Göztepe de düşüyor ligin ikinci yarılarında takılacağımızı düşünmüyorum.bejeke maçı,göztepe,tese,samsun maçları sen bunların hepsini takımın yenebileceğini düşünüyor musun? Bize gelene kadar 6-9 puan kayıp ederiz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi