Ali Rıza DEMİR
10 Numara!
- 10 Mart 2011
- 11.610
- 3.502
- 1.618
3-1Skor alalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3-1Skor alalim
Penaltı hakem hediyesi. Ben bu maçı daha çok hakeme yazarım.Geçen senenin karbon kopyası oldu. Frankfurt maçında da 1-0 öndeyken ve iyi oynarken Barış bomboş kaleye atamamıştı; hemen ardından golü yiyip dağılmıştık. Burada da Sane bomboş pozisyonu kaçırdı, sonrasında yine golü yiyip dağıldık.
kırmızı ve penaltı maçı katlettiPenaltı hakem hediyesi. Ben bu maçı daha çok hakeme yazarım.
yani kırmızıyı vermedi ilk yarı ikinci yarıdakide penaltı değil topakırmızı ve penaltı maçı katletti
Bence olacağız.Bu sezon muhtemelen ilk 24 içerisinde olamayacağız.
Bu ne lan? Tövbe tövbeAekyi falan yeniriz de 0 çekemyiz inşa
oyun iyidi eksikler gelirse inşallahBence olacağız.
Lille, Stuttgart, Aek, Aston ve Feyenoord maçlarından ümitliyim.
Barcelona maçından da ekstra bir 1 puan mis gibi olur.
Oyle gormedim ben. Gayet te sasirttik rakibi. Biz one gectikten sonra oldukca sinirliydiler. Beklemiyorlardi Osimhen'siz ileride basacagimizi. Batrakov'a tekmeyi atan topcu bile atilacagini dusunuyordu. VAR'daki hakemin buyuk hainligi ile maca tutundular. Sonra dandik bi gol yedik, Sane salakca bir gol kacirdi. Ikinci yariya bakmadim ama yine puan alabilecegimiz bir mactan maglup ayrildik.İlk yarı rakip topu bize verdi bizde topu hatasız çevirdik iyi gözüktük.Biraz rakipte öyle istedi.2. yarı işler değişti tabiki.Golü yedikten sonra daha çok açık verdin geri dönüşler her zamanki gibi bomba.
Katılmıyorum (bu maç özelinde)Nhaga bi b.kun etkisini vermedi pardon da.
Biraz Sporting in mac icindeki oyun degisimine de bagli ama macin ilk 20 25 dakikasi gayet iyiydik, tempo bizdeydin, adamlar garip sekilde bekledi "bakalim ne yapacaklar" gibisinden.hakem gayet iyiydi aslında. fakat 2 majör noktada son derece büyük 2 hata yaptı. 1 kırmızı ve 1 penaltı. e yani cl seviyesinde böyle bir durumda maçı nasıl kazanacaksın ki hem de deplasmanda? osimhen-lemina'sız gs'ı gayet de beğendim ben.
Feyenoordun ileride bir osimhen bir barış gibi 2 aygır oyuncusu olsa barcelonanın içinden geçerlerdi.İyi ki baya geçiş vermişler aga 5 atmış herifler:d
Penaltiyla 3uncu golun frikigindeki ortak noktaYahu penaltı mı değil miyi konuşmak ayrı o pozisyonu nasıl veriyoruz?
Bu nasıl bir defans. Adamların en iyi yaptığı şey bu zaten, yaptılar sonuç aldılar.
Senin bu maç bir hücum planın var mıydı? İzledik mi planlı bir şeyler?