⚽ CL 26/27 H:1 | Sporting CP 3-1 Galatasaray | MS | 9 Eylül | TRT 1

Geçen senenin karbon kopyası oldu. Frankfurt maçında da 1-0 öndeyken ve iyi oynarken Barış bomboş kaleye atamamıştı; hemen ardından golü yiyip dağılmıştık. Burada da Sane bomboş pozisyonu kaçırdı, sonrasında yine golü yiyip dağıldık.
Penaltı hakem hediyesi. Ben bu maçı daha çok hakeme yazarım.

şöyle diyeyim rakip sporting değilde kolay bir x deplasmanda olsa 2.yarı böyle oynayacaktık bizim huyumuz bu ne oluyorsa sonradan kötü oynuyoruz herkes kötü oynuyor

Korkuyor Lesley Nhaga'yı oyuna almaya mesela bozamıyor Sara'yı çıkaramıyor kafasında aşamıyor umarım bu maçtan sonra daha cesur olur oyun hep hücum tarafından oynanmıyor deplasmanda

İlk yarı rakip topu bize verdi bizde topu hatasız çevirdik iyi gözüktük.Biraz rakipte öyle istedi.2. yarı işler değişti tabiki.Golü yedikten sonra daha çok açık verdin geri dönüşler her zamanki gibi bomba.
Oyle gormedim ben. Gayet te sasirttik rakibi. Biz one gectikten sonra oldukca sinirliydiler. Beklemiyorlardi Osimhen'siz ileride basacagimizi. Batrakov'a tekmeyi atan topcu bile atilacagini dusunuyordu. VAR'daki hakemin buyuk hainligi ile maca tutundular. Sonra dandik bi gol yedik, Sane salakca bir gol kacirdi. Ikinci yariya bakmadim ama yine puan alabilecegimiz bir mactan maglup ayrildik.

Cok talihsiz bi mac oldu

Rakip kekmis Osimhen olsa aglatirdik bu zibidileri

Her turlu pisligi yaptilar esek hakem de canak tuttu

Yine de bir puani koparmak gerekirdi yazik oldu

Avrupa’da geri donus atamiyoruz maalesef o mental esik gecilecek gibi de gorunmuyor

Uyuduk uyandik daha saglam kafayla degerlendirirsek ilk yari oyunu 3 net eksikle osi, lemina, abdul acayip umutlandirdi. Ikinci yari takim cabuk dustu, bu zafiyet de yillardir var hoca cözemiyor cunku kendi de dusuyor

BU oyun tabiki ligde olmayacak cunku bu topcu gurubu cok mac secen takim. Ama bence biz 10 puan toplariz clde yeter yetmez onu görecez artik

Sane atsaydi onu su an farkli seyler konusuyorduk. Ne güzel topu soluna cekmisin rakibe fake atmissin orda, 40 bin kere diyoruz SL de bunlari mecbur atmalisin. Bunu ama hep yapiyor. O hareketten sonra direk oyundan alacaktik. Deli etti orda...

hakem gayet iyiydi aslında. fakat 2 majör noktada son derece büyük 2 hata yaptı. 1 kırmızı ve 1 penaltı. e yani cl seviyesinde böyle bir durumda maçı nasıl kazanacaksın ki hem de deplasmanda? osimhen-lemina'sız gs'ı gayet de beğendim ben.
Biraz Sporting in mac icindeki oyun degisimine de bagli ama macin ilk 20 25 dakikasi gayet iyiydik, tempo bizdeydin, adamlar garip sekilde bekledi "bakalim ne yapacaklar" gibisinden.

Erken gol biraz da sansla ama dk5 de adamlari afallatti. Hurra diye gelmediler hemen 2yi atariz diye. 2 tane cepheden sut sansi geldi biri sara digeri sane. Baris da forvet gorevinde epey eksik kaldi. Osimhen olsayd ilk yari 2 ya da 3 tane atmistik ben diyeyim.

Buraya kadar her sey olumlu bitiricilik haricinde.(1-1 olmasina ragmen)

Ikinci yari bence degisiklik lazimdi devrede. Penaltidan itibaren hoca da koptu, oyuncular da koptu. Bu cok uzun suredir var problem olarak. Cunku ne zaman skorda geriye dusuyorsak offline oluyor takim kisa sure. Zaten sporting 2-1 den sonra skor lehine olunca biraz daha kendi oyununu oynadi denebilir belki.

Son 10 dakika ne yaptik neye gore yaptik bilmiyorum. Corba degisikligi geldi gene sanki kocaeli macina gecti hoca dk 80de kafada

CL icin asiri uzun bir sure 10 dakika. Neyse insallah kocaeli ve trabzon maclarina tesir etmez. 3 puanla baslayabilirdik, en kotu 1 puan su mactan alinmaliydi. Hakemin kararlari yuzunden 3u , mental dagilma ve kopukluk yuzunden 1 puani alamadik. Uzucu bu sekilde baslamis olmak(gene)

Avrupa Fatihi Galatasaray
aynen kardeşim kesin öyledir

Yahu penaltı mı değil miyi konuşmak ayrı o pozisyonu nasıl veriyoruz?

Bu nasıl bir defans. Adamların en iyi yaptığı şey bu zaten, yaptılar sonuç aldılar.

Senin bu maç bir hücum planın var mıydı? İzledik mi planlı bir şeyler?
Penaltiyla 3uncu golun frikigindeki ortak nokta

Gobekten cok rahat gelinmesi. Adam aliyor tutuyor donuyor. Ligde de benzer seyleri gordugumuz oldu .sallai adamla beraber kac metre yaklasiyor kaleye sonra abuk faul (bu yuzden bek olmaz iste bence). Yap daha ileride faulu takim yerlessin geri.

Geri
Üst Alt