Cristiano Ronaldo, 175 Milyon Euro Karşılığında Al Nassr ile Anlaştı

200m diyorlar da, valla ister goat olayım, ister başka birşey, degil 38, en verimli yaşımda gider alırım o parayı.

En fazla insanlar izlemez 2 sene beni, ki adam emekli olacağına, bunca sene it gibi çalışmasının getirdiği bir kariyer sonu ödülü ile karşı karşıya. Çok büyük aptallık olurdu reddetmesi.
Oraya gitmese bile reklam anlaşmaları ile zaten yıllık 100 milyon kazanır. Bir de zaten çok parası vardır. Onun kadar zengin olsam ve zaten reklam anlaşmaları ile yıllık aşağı yukarı 100 milyon kazansam. Futbolu başladığım yerde bitirip daha saygın bir kariyer sonum oldun isterdim.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oraya gitmese bile reklam anlaşmaları ile zaten yıllık 100 milyon kazanır. Bir de zaten çok parası vardır. Onun kadar zengin olsam ve zaten reklam anlaşmaları ile yıllık aşağı yukarı 100 milyon kazansam. Futbolu başladığım yerde bitirip daha saygın bir kariyer sonum oldun isterdim.

messi-ronaldo falan bu adamlara saygı duymamak elde değil zaten üstad, futbolun bugün geldiği noktada mecbur ikisi de arapların kucağına oturdu

gayette doğru kararlar aslında bu bir iş, gidip CL kazanabilecek hali kalmadı zaten Ronaldo'nun üstüne onu CL alabilecek kapasitede olan takımlarında istediğini hiç zannetmiyorum

Messiye karşı gidip yumurtayı beğendiğim de bile messicilerden tepki yemedik. Rezalet karar demişim onu bile adamın kariyerine demişim gibi yansıttınız. Ah ulan. Zaten bu kariyere bu sonu yakıştıramadığım için tepki koydum.

Zaten bugün Ronaldo Real yapsa, bu paraları reddetse de kral olacaktı, bunu kabul ettiğinde de. Birini sevmenin bu olduğunu düşünmesem de avukatı olan arkadaşlara Suudi Liginde bol gollü seneler diliyorum. Bir daha da laflarımı çarpıtmamalarını tabii. Yoksa ben susmam. Baştan diyeyim de yeni yıl arası tatsızlık olmasın, daha fazla.

Simdi oyle diyorsun cunku oyle bir imkanin yok. Onune 200 milyon'luk kontrat koysalar eminimki sende aynisini yaparsin. Sportinge ha simdi gitmis ha 2 sene sonra, ayni sey.

Peki financial fair play? Gelir gider vs?
Araplara ve arap sermayesinin sahip olduğu takımlara serbest mi?

Ffp uefanin kurali rengim arabi baglamaz
Evet tabii de PSG olsun Man City olsun, artık baydı gari. Perez in ayrı lig kurmak istediği kadar var. Hiçbir yaptırım yok. İspanyollar İtalyanlar isyanda. Baydı, kusucaz artık bu durumdan..

Bu paralar filan nedir ya, bu iğrenç düzene dur diyecek yok mudur?

Bu paralara afrikada bir ülke doyar, bu nasıl bir dünya?

Evet tabii de PSG olsun Man City olsun, artık baydı gari. Perez in ayrı lig kurmak istediği kadar var. Hiçbir yaptırım yok. İspanyollar İtalyanlar isyanda. Baydı, kusucaz artık bu durumdan..

Bu paralar filan nedir ya, bu iğrenç düzene dur diyecek yok mudur?

Bu paralara afrikada bir ülke doyar, bu nasıl bir dünya?
Perez ligi onlarla kurmak istiyor bu arada.

git los angeles'a yaşa ne işin var saudi arabia'da???

Adam 38 yaşında messiden yaklaşık 2.5 yaş büyük yani şu anki durumunu Messi'nin 3 yıl sonraki hali ile karşılaştırın ilerde. Bir messici olarak haksızlık edildiğini düşünüyorum kendisine. Bariz şekilde Dünya kupasında da son sezonunda da görüldüğü üzere en üst düzey futbol da eskisi gibi oynayamıyor artik. Zaten oynayabilir olsaydı emin olun bir çok klüp isterdi Arabistan'a da gitmezdi. Adam efsane bir futbolcu. Muazzam bir kariyer. Eskiden pele,beckanbauer , son dönemde xavi ,iniesta ,lampard villa daha sayılamayacak bir çok futbolcu ronaldodan daha erken katar'a ABD ye Arabistan'a gitti. Sanki dünya futbolunda bir ilk . Messi'nin de bir kaç yıl sonra yani Ronaldo'nun yaşına doğru MLS ye gitme ihtimali çok yüksek görünüyor. İnsanlar neden bu kadar garip karşıladı bu durumu anlamadım. Sanırım hala Ronaldo'nun rekabetçi olabileceğini düşünüyorlar ama değil. Bitti adamın kariyeri şimdi tatil ve para kazanma zamanı.

Geri
Üst Alt