Çukurca’da Saldırı | 24 Şehit, 22 Yaralı | Kara harekatı başladı

Cevap: Çukurca’da Saldırı | 24 Şehit, 18 Yaralı

Sehitlerimiz 50'yi bulacak diyorlar.. Çoğu açıklanmamış.

Kemal K. konuşması her şeyi özetliyor aslında.

ona sehit diyip aglamaktansa olmesine araci olanlara katil diyin diyorum

aradaki fark bu

sistemi sorgulamaktansa ayda bir olaya olunca aglayip sizlamak kolay

sehitmi degilmi Allah bilir bizim dememizle degil o.

isteyerke gidip canlarini verdiler diyecek kadar vicdansiz olmayin

emir kulu zavalli cocuklar cogu

emri verenler goz yumanlar ise hayatlarina devam ediyor

Türk'ün genlerinde askerlik vardır, aileler davulla zurnayla uğurlar oğullarını askere. askerde de , seni geri evine yollayım diye sor bakalım bir tane Türk evladı çıkmaz,beni geri yollayın diyen. askerlik zorunlu olabilir ama her Türk bunu gururla yapar.

işi bilen, yıllarca pkk ya ağır darbe vurup canlarını okuyan paşalar ve üst rütbeli subayların içeri atılmasından sonra şehit sayılarının her gecen gün biraz daha artmasıda çok manidar. Bununla ilgili osman pamukkoğlu ve erdal sarızeybek gibi askerlerin imalarının ne kadar gerçekçi olduğu görülüyor.

Vay arkadaş bu ülkede başbakansever sayısı vatanseverden fazla. Adamlara belki somut 100 lerce örnek saydık terör için hiçbirşey yapılmadığına dair, adamlar nuh diyor peygamber demiyor. Biat etmişler başbakanlarına sanki peygamber. Ama bunu yaparken peygamber ocağımızı Askeriyemizi suçlamışlar sorun değil. Olsun!!! Çok şehit Subayımız, Astsubayımız kahraman evladımız var onlarda olsun. Padişahım çok yaşasın. Ne güzel demişti mavi gözlü dev, "Söz konusu olan vatansa gerisi teferruattur." Bir tanesi çıkıpta 3 yıl ceza evinde yatan Teğmenin hesabını sormaz. Bilmezlermi o teğmen çıkar çıkmaz opearasyona gitti!!! Bilirlerde yürek ister biz yanlış yaptık demeye!! Çünkü kendi değildir cezaevinde yatan yada bir tanıdığı, eldir. Tıpkı Hakkarideki el olan evlatlarımız gibi. Kendi canları yanmadığı içinde Allah göstermesin yanana kadar yolunda and içtikleri padişahlarını savunacaklar. Kardeşim vatandaş olarak hesap soruyorum. Bu ister Başbakan olsun, İster Cumhurbaşkanı ister ana muhalefet partisi lideri, ister x parti ister bağımsız millet vekili. Kim varsa mecliste görevini yapmayan hepsini lanetliyorum. Görevini yapmayanı şuursuzca savunanıda Allaha havale ediyorum. Belki bir gün gözlerini açarlar. Umarım çok geç olmadan!!!

Barışı adam öldürerek sağladığını sanan bu hayvandan dönme mahlukatların evlerinden uyguladıkları barış eksik olmasın .O gencecik canlara kıyan şeref yoksunlarının en yakını gözlerinin önünde ölsün inşallah .Yüreğimiz yandı yüreğimizi yakanların en sevdiklerinin yürekleri yansın .Çok pis küfredecem ama birşeye yaramayacak .Çaresizlik kötü şey .Çaremiz ol Ya Rab .Şu şerefsiz tohumlarına öyle bir musibet verki en sevinçli oldukları anlarında kan kussunlar.

Empati kurulduğunda bunun tamamen bir haksızlık olduğunu anlayıp daha da üzülüyorum. Başbakan oğlunu Çukurca'ya yolla!

Televizyonları açmanıza gerek yok ben size başbakandan tutun istediğiniz bakanın söyleyeceklerini yazayım ....

RTE: "bıçak kemiğe dayandı" "sözün bittiği yerdeyiz" "bir Bayram daha var bu sefer de onun hürmetine saygı göstereceğiz ". "ha bu arada Porsche ye değil volvoya opele binin" "Suriye akıllı olsun hadi by"

...neyse bakanlar da aşağı yukarı aynı zaten anladınız ...

kurtlerın hepsı pkklı degıldır.pkk,agırlıgı kurtlerden olusan bır teror orgutudur.ermenı,rus,ıran,ırak ve surıye asıllı orgut mensupları de vardır.oncelıkle bunu ayıralım.

Bugun verılen sehıtlerın yarısından fazlası kurt kokenlıdır.bu ayrıntıyı gecmeyelım lutfen.

Bıraz once dogudakı bır arkadastan telefon aldım.sehıt sayısının 42 oldugu konusunda.henuz dogrulugunu teyıt edemedım.devlet tarafından gızlendıgını soyledı.umarım dogru degıldır..

Ben o bolgede 2 yıl gorev yaptım.oradakı dag yapısı,arazı yapısı cok baskadır.f 16 bombası ıslemez.el bombası at ıslemez.10 metreden roket at ıslemez.magaralar labırent gıbıdır.gordugum ve yaşadığım ıcın bılıyorum.

Bazıları dıyorkı neden kobralar destek cıkmadı.o konuya da cevap vereyım.adamlar saldırı duzenlerken yanlarında buyuk dockaları da getırmısler.dockanın oldugu yere cobra da gıremez,skorski de.dockanın 1 mermısı cobrayı dusurmek ıcın yeterlıdır.

Daglıca baskınında sehıtlerın tam 3 gun sonra alınabıldıgını unutmayın.

Acımı bagrıma bastım.ufak bır acıklama yapmak ıstedım.

Askere suc bulmayın.asker arazıyı cozene kadar,zaten dogu gorevı bıtıp batıya donuyor.fakat pkknın kopeklerı arazıyı tanıyor.halktan da destek alıyor.bu onlar ıcın cıddı bır avantaj.

Bu kol kokunden kesılmedıkce,yılda ortalama sehıt sayısı 100 cıvarı zaten gelecektır.

Burada devreye gırecek kesım,basıretsız hukumettır.meclısten olmak uzere temızlıge acılen baslamaları lazım.

Sımdılık soyleyeceklerım bu kadar.basımız saolsun.allah aılelere sabır versın..

gözden kaçtı.Şunu bi herkes tekrar okusun...

Bu arada üzülerek söylüyorum,şehit sayımız 42..

Sehitlerimiz 50'yi bulacak diyorlar.. Çoğu açıklanmamış.
Kim diyor? Her şehit haberinden sonra bundan faydalanmaya çalışan malum kişiler mi? Terör örgütünün yayınları mı? Alayı yalan onların ve bunu diyenlerin yaptıkları şerefsizlikten başka bişey değil.

24 şehidin yanında 18 yaralı da vardı,bu yaralıların bazıları ağır yaralıdır büyük ihtimal ve şehit sayısı buna bağlı olarak artabilir ama şehit sayısı saklanıyor gibi birşeyin olması dahi mümkün değil.

Ülkenin heryerinde muhabirler vs var onların haberlerinin olmaması gibi bir durum olamaz,sözde saklanan şehitlerin de bir ailesi var sonuçta,cenazeleri yok edecek halleri yok.

Artık yapılan yorumlar birbirinin kopyası ve anlamsız, halk en iyi yaptığı işi yapmaya yeniden devam edecek yine uyutulacak, uyuyacak, görmek istemeyecek yıllardır olduğu gibi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, medya yöneticileri ve genel yayın yönetmenleriyle yarın bir araya gelecek.

Erdoğan medya yöneticilerini çağırdı-HABERTÜRK

Aynı teraneler, engellemeler. Görme, duyma, uyut.

Ölenler için de üsteğmen ve astsubaylar da var Serdar,

yani bu işi meslek edinip, ailesinin geçimini bu işle sağlayanlar da

Bu konudaki yorumların acımasız ve bence anlamsız,

çözümü başka yerde arıyorsun.

ne cozumu eyup abi dogdugumdan beri adam oluyor yok cozum mozum

ya durust olacak girip dagitacaksin ortaligi

yada susup anlasacaksin

bu ikisinden birini yapamayan herkeste bu adamlarin ekmegine yag suruyor acik ve net

senin yasin yeterli, ben kucukken annem sinemaya gitme derdi hergun birilerini olduruyorlardi

ne degisecek

5 sene susturursun sonra gine baslarlar

sen baslarini misafir ediyorsun hapisanede adamin cep telefonu bile varmis rivayete gore

Kulak verin sözde vatanseverler ;

[video=youtube;-X5Gng_P40M]https://www.youtube.com/watch?v=-X5Gng_P40M&feature=related[/video]

[video=youtube;qH_r7RPMshk]https://www.youtube.com/watch?v=qH_r7RPMshk&feature=related[/video]

Erdal Sarızeybek vardı bi de. Böyle vatanseverlere tekrar yetki verilmeli aslında.

Ölenler için de üsteğmen ve astsubaylar da var Serdar,

yani bu işi meslek edinip, ailesinin geçimini bu işle sağlayanlar da

Bu konudaki yorumların acımasız ve bence anlamsız,

çözümü başka yerde arıyorsun.

kendi istegi disinda oralara yollanmis hayatini vermis 1 asker kalmayana kadar ben hakliyim kusura bakmayin

bu boyle oldugu surece de ne ben muslumanin kraliyim diyen iki yuzlu tayyip

nede olayi firsat bilip hukumet istifa etmeli diyen firsatci kilicdaroglu

nede kurayla kimin olume yakin kimin olume uzak olacagine karar verecek olan askeriye

hic birini hakkini helal etmez o analar

ananin ne umrunda sehit olmus olmamis kendinizi kandirmayin

onlar acilarini hafifletmek icin bahane yoksa yasayamazlar o aciyla

sehit oldu ne guzel diye avutuyorlar kendilerini

yoksa hangisi yaninda oturan evladini sehit olmus evlada tercih eder

sizde kendinizi avutuyorsunuz bazen bizde

ama siyasete vurmak en kolayi

baksana feneri iceri atacak olan adalete bravo

ama askeri atinca serefsiz

cifte standard icimize islemis

keske bende bu oyunu oynayip intikam naralari atabilsem pkkya karsi

ama yok aklim mantigim elvermiyor kusura bakmayin

ne cozumu eyup abi dogdugumdan beri adam oluyor yok cozum mozum

ya durust olacak girip dagitacaksin ortaligi

yada susup anlasacaksin

bu ikisinden birini yapamayan herkeste bu adamlarin ekmegine yag suruyor acik ve net

senin yasin yeterli, ben kucukken annem sinemaya gitme derdi hergun birilerini olduruyorlardi

ne degisecek

5 sene susturursun sonra gine baslarlar

sen baslarini misafir ediyorsun hapisanede adamin cep telefonu bile varmis rivayete gore

Çözüm budur,

Artık sözün bittiği, konuşulacak bir şeyin kalmadığı çizgiyi çoktan geçtik.

Çözüm budur da bunu yapacak babayiğit nerdedir onu bilmiyorum.

Ona buna höt zöt diyerek, dayılanıp efelenerek çözülmüyor bu işler..

Sehitler olmez.. Vatan bolunmez !

Belliydi olacağı. Daha kötüsüde olabilir. Türkiye tarihinin en kötü iç ve dış politikası ile karşı karşıyayız. Din adamlarının politikasıyla TÜRKİYE CUMHURİYETİ yürüyemez. Savaşmadan rekora gidiliyor şehit sayısında.

Bahcelievlerde yürüyüs yaptık en az 700 ila 1000 kişi arasında sayımız vardı inlettik.

Cok duygu yüklüyüm su anda

TEKBİRRRRRRRRRRRRRRRRR

ALLAHU EKBER !

Ne diyeceğimi bilmiyorum...

Çok acı bir durum...

Burada KÜrt-Türk kardeşliğine dil uzatanlar bilmeliki terör örgütünün ekmeğine yağ sürüyor.

Ben kürtlere falan bişey demedim. Benm de kürt arkadaşım var. Ama doğudan bi kürt çıkıp türk- kürt kardeştir falan demez. Örgütün büyük bölümünü kürtlerin oluşturduğu bi gerçek ister kabullen ister ne diosan de.

Geri
Üst Alt