Hasan Emre Mert
10 Numara!
- 24 Kasım 2008
- 16.564
- 0
- 1.531
Cevap: Çukurca’da Saldırı | 24 Şehit, 18 Yaralı
Sehitlerimiz 50'yi bulacak diyorlar.. Çoğu açıklanmamış.
Sehitlerimiz 50'yi bulacak diyorlar.. Çoğu açıklanmamış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ona sehit diyip aglamaktansa olmesine araci olanlara katil diyin diyorum
aradaki fark bu
sistemi sorgulamaktansa ayda bir olaya olunca aglayip sizlamak kolay
sehitmi degilmi Allah bilir bizim dememizle degil o.
isteyerke gidip canlarini verdiler diyecek kadar vicdansiz olmayin
emir kulu zavalli cocuklar cogu
emri verenler goz yumanlar ise hayatlarina devam ediyor
kurtlerın hepsı pkklı degıldır.pkk,agırlıgı kurtlerden olusan bır teror orgutudur.ermenı,rus,ıran,ırak ve surıye asıllı orgut mensupları de vardır.oncelıkle bunu ayıralım.
Bugun verılen sehıtlerın yarısından fazlası kurt kokenlıdır.bu ayrıntıyı gecmeyelım lutfen.
Bıraz once dogudakı bır arkadastan telefon aldım.sehıt sayısının 42 oldugu konusunda.henuz dogrulugunu teyıt edemedım.devlet tarafından gızlendıgını soyledı.umarım dogru degıldır..
Ben o bolgede 2 yıl gorev yaptım.oradakı dag yapısı,arazı yapısı cok baskadır.f 16 bombası ıslemez.el bombası at ıslemez.10 metreden roket at ıslemez.magaralar labırent gıbıdır.gordugum ve yaşadığım ıcın bılıyorum.
Bazıları dıyorkı neden kobralar destek cıkmadı.o konuya da cevap vereyım.adamlar saldırı duzenlerken yanlarında buyuk dockaları da getırmısler.dockanın oldugu yere cobra da gıremez,skorski de.dockanın 1 mermısı cobrayı dusurmek ıcın yeterlıdır.
Daglıca baskınında sehıtlerın tam 3 gun sonra alınabıldıgını unutmayın.
Acımı bagrıma bastım.ufak bır acıklama yapmak ıstedım.
Askere suc bulmayın.asker arazıyı cozene kadar,zaten dogu gorevı bıtıp batıya donuyor.fakat pkknın kopeklerı arazıyı tanıyor.halktan da destek alıyor.bu onlar ıcın cıddı bır avantaj.
Bu kol kokunden kesılmedıkce,yılda ortalama sehıt sayısı 100 cıvarı zaten gelecektır.
Burada devreye gırecek kesım,basıretsız hukumettır.meclısten olmak uzere temızlıge acılen baslamaları lazım.
Sımdılık soyleyeceklerım bu kadar.basımız saolsun.allah aılelere sabır versın..
Kim diyor? Her şehit haberinden sonra bundan faydalanmaya çalışan malum kişiler mi? Terör örgütünün yayınları mı? Alayı yalan onların ve bunu diyenlerin yaptıkları şerefsizlikten başka bişey değil.Sehitlerimiz 50'yi bulacak diyorlar.. Çoğu açıklanmamış.
Artık yapılan yorumlar birbirinin kopyası ve anlamsız, halk en iyi yaptığı işi yapmaya yeniden devam edecek yine uyutulacak, uyuyacak, görmek istemeyecek yıllardır olduğu gibi.
Ölenler için de üsteğmen ve astsubaylar da var Serdar,
yani bu işi meslek edinip, ailesinin geçimini bu işle sağlayanlar da
Bu konudaki yorumların acımasız ve bence anlamsız,
çözümü başka yerde arıyorsun.
Kulak verin sözde vatanseverler ;
[video=youtube;-X5Gng_P40M]https://www.youtube.com/watch?v=-X5Gng_P40M&feature=related[/video]
[video=youtube;qH_r7RPMshk]https://www.youtube.com/watch?v=qH_r7RPMshk&feature=related[/video]
Ölenler için de üsteğmen ve astsubaylar da var Serdar,
yani bu işi meslek edinip, ailesinin geçimini bu işle sağlayanlar da
Bu konudaki yorumların acımasız ve bence anlamsız,
çözümü başka yerde arıyorsun.
ne cozumu eyup abi dogdugumdan beri adam oluyor yok cozum mozum
ya durust olacak girip dagitacaksin ortaligi
yada susup anlasacaksin
bu ikisinden birini yapamayan herkeste bu adamlarin ekmegine yag suruyor acik ve net
senin yasin yeterli, ben kucukken annem sinemaya gitme derdi hergun birilerini olduruyorlardi
ne degisecek
5 sene susturursun sonra gine baslarlar
sen baslarini misafir ediyorsun hapisanede adamin cep telefonu bile varmis rivayete gore
Burada KÜrt-Türk kardeşliğine dil uzatanlar bilmeliki terör örgütünün ekmeğine yağ sürüyor.