- 18 Mayıs 2011
- 53.363
- 57.305
- 4.613
Averaj takimi oluruz
Verstuurd vanaf mijn LE2123 met Tapatalk
Verstuurd vanaf mijn LE2123 met Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam da hacı bu pastayı yapmak için farklı ülkelerden takımlarda lazım yoksa bu 3 ülke takımı olursa özellikle Avrupa'da sönük kalır. Krasnodar 500 milyonda verse almazlar çünkü daha marka değeri oluşmadan zarar verirler.rtaş şöyle düşün bu adamlar zaten pastadan pay vermemek için böyle bir yola düştü şimdi 2 3 zengin kulüp isim yapalım diye çok para verip katılabilir krasnodar gibi milyarderlerin kulüpleri
Şüphesiz bende böyle düşünüyorum. Daimi teklif yapılırsa zaten genel kurulu toplasınlar hemen. Bu basketbolda ki fenerbahçe ve efes'in daim olması gibi. Bunu saçma bulanlar var ama hiçte öyle değil durum, burda saçma olan her sene değişen 5 takımın içinde yer almak olur.Eğer bizi bu ligin daimi üyesi olarak kabul edeceklerse hiç düşünmeden katılmalı.
Yeter abicim ben bu bizim turkcell züper şike ligi tiyatrosuna daha fazla tahammül edemeyeceğim. Bize ezeli rakip diye dayatılan kulüpler haysiyetsizin şikecinin önde gideni. Bir tanesi her b.ku yer ve der ki ben Atatürk'ün takımıyım! Atatürk ile Atatürkçülük ile uzaktan yakından alakası olmadığını kendileri dışında herkes biliyor. Diğeri de her b.ku yiyip Semra'ların bilmem nelerin altına yatıp şampiyon oluyor sonra diyor ki bu lig için fazla şerefliyim! Şeref ile haysiyet ile uzaktan yakından alakaları olmadığını kendileri dışında herkes biliyor. TFF, Mhk, Spor Basını vs... hepsi siyasetin ve holdinglerin köpeği olmuş zaten. Yani paranın köpeği olmuş.
Ayrıca ben bir Galatasaraylı olarak neden kendi rezil ligimde şampiyon olmak istiyorum abi? CL'ye gidip bu Süper ligi kuran takımlarla karşılaşmanın hatta imkasıza yakın da olsa Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmanın hayalini kurduğum için! Koleksiyon da bir tek bu kupa eksik çünkü onu çok istedik her zaman lakin olmadı. Ayrıca tabi ki CL'de performans verip hem prestij hem de iyi para kazanmak için...
Her ne kadar son 5 senedir çok başarısız olsak da Galatasaray taraftarının motivasyonunu ateşleyen şey Avrupa Kupaları katılımı ve burada kazanabileceği muhtemel başarılardır. Bu takımlar benim bağlı olduğum federasyonun turnuvalarında olmayacaksa ben kendi ligimde şampiyon olsam nolur olmasam nolur? S.kmuşum antebine kasımpaşasına yeni malatyasına başakşehirine fbsine bjksine....
Olur da bu lig kurulur ve bize davet gelmezse benim açımdan futbol anlamını yitirir. Takım da takip edilmez maç da izlenmez o saatten sonra.
Şu yaşanan olay çok büyük bir olay bence.
Size gelecek sene oynayacağımız avrupa platformunu açıklayayım
Uefa Avrupa Ligi
haklısın ama bunlar paragöz olmuşlar baksana bir de porto felan kabul etmedi deniyor ama dediğim gibi ( aşı sırası gibi düşün bence gs 30-40 yaş ) daha 60-65 yaş arası napoli tayfa var 55-60 yaş porto benfica var ajax var topu topu 5 kulüp çağıracaklar ve bunların nasıl çağrılacağı hakkında bilgi yok 20 takımda 2 tane milyarder krasnador gibi takım sıkıntı yapmazTamam da hacı bu pastayı yapmak için farklı ülkelerden takımlarda lazım yoksa bu 3 ülke takımı olursa özellikle Avrupa'da sönük kalır. Krasnodar 500 milyonda verse almazlar çünkü daha marka değeri oluşmadan zarar verirler.
Bak bunu da ben söylemiştim, benden başka diyen de olmamışKomedi yorumlar var. Hahaha okudukça ibret aldım. Olayı F1 ile kıyaslayan mı dersin, UEFA Kupası denilince akla biz gelen mi dersin, sanki çağrılmışız gibi “evet demeyenler tü kaka” diyen mi. Aynen beyler ve bayanlar kapımızda yatıyor adamlar gel şu işe el at diye zaten.
okumadan yazıyorsun bir de ibretlikO takımlar olmadığı sürece ben CL seyretmem ki kardeşim o turnuvaya katılmak da bana heyecan vermez. O yüzden mutlaka yeni kurulan ligin daimi üyesi olmak için çaba göstermeliyiz.Şüphesiz bende böyle düşünüyorum. Daimi teklif yapılırsa zaten genel kurulu toplasınlar hemen. Bu basketbolda ki fenerbahçe ve efes'in daim olması gibi. Bunu saçma bulanlar var ama hiçte öyle değil durum, burda saçma olan her sene değişen 5 takımın içinde yer almak olur.
Türkiye'den atıyorum Galatasaray'a zor da olsa teklif geldi, fenerbahçe burda kesin itiraz edecektir. Devlete ve tff'ye Galatasaray'a yaptırım uygulatmak konusunda. Biz kendi kendimize hayalini kuruyoruz tabi ama hayali bile güzel benim şahsi görüşüm. Eğer kurucu takım teklifi yapmazlarsa uefa şampiyonlar liginin yeni formatı için atılım yapmamız lazım, artık şu sadece ligde şampiyon olalım kafasından kurtulmamız avrupa lobimizi konuşturmamız lazım.
Yapma allasen okudum böyle yazdın direkt. Diğer alıntılarla F1 falan olayı hani anlıyorum teknik bir hatam olmuş ama yinede yanlış örnek F1 ayrı konu şimdi eşmeyelim olayı yine. Ama senin yazdığını gördüm ve okudum editle yapmadıysanBak bunu da ben söylemiştim, benden başka diyen de olmamış
Ama ben bunu sevilla için demiştimokumadan yazıyorsun bir de ibretlik
Bu senin çabanla pek olacak gibi değil aslında. Kulübün avrupa'daki lobisiyle olabilir. Bu büyük daimi dev kulüpler parayı kendi aralarında paylaşmayı ve alt seviye takımlara göstermeme oluşumuna girmişler. Galatasaray'da gelsin ama kurucu değil bizimle aynı ligde olsun şeklinde bir yaklaşım ile adım atarlarsa bizim şampiyonlar liginden başka alternatifimiz yok.O takımlar olmadığı sürece ben CL seyretmem ki kardeşim o turnuvaya katılmak da bana heyecan vermez. O yüzden mutlaka yeni kurulan ligin daimi üyesi olmak için çaba göstermeliyiz.
İlginç bir iletişimimiz var Real ile ama “money talks”. Bu iş real’in de üstünde. Perez önerse diğer 11’i + yatırımcılarda ikna olmalı Ali. Başkanda demiş zaten arayan soran yok diye.Mustafa Cengiz: "Real Madrid Başkanı Perez ile ayrı bir dostluğumuz var. Hatta bir maç sonrası torunum Mert’e hediye ettiği formayı unutamam. Şu an için bize gelen resmi bir teklif yok. Böyle bir teklif gelirse, camiamızın menfaatleri doğrultusunda hareket ederiz."
Yahu o takımlar Avrupa'nın en büyük kulüpleri ve en fazla taraftara sahipler. Parsanın büyüğünü onlar götürecek tabi ki. Onlar senelik 300 milyon avro kazansın biz 120 milyon avro kazanalım sıkıntı yok. (Rakamları örnek olarak verdim) Yeter ki bizi daimi üye olarak kabul etsinler önemli olan o.Bu senin çabanla pek olacak gibi değil aslında. Kulübün avrupa'daki lobisiyle olabilir. Bu büyük daimi dev kulüpler parayı kendi aralarında paylaşmayı ve alt seviye takımlara göstermeme oluşumuna girmişler. Galatasaray'da gelsin ama kurucu değil bizimle aynı ligde olsun şeklinde bir yaklaşım ile adım atarlarsa bizim şampiyonlar liginden başka alternatifimiz yok.
Ya yalancısın ya okumayı bilmiyorsunYapma allasen okudum böyle yazdın direkt. Diğer alıntılarla F1 falan olayı hani anlıyorum teknik bir hatam olmuş ama yinede yanlış örnek F1 ayrı konu şimdi eşmeyelim olayı yine. Ama senin yazdığını gördüm ve okudum editle yapmadıysanDur bakayım yine. Ama “UEFA Kupası denilince akla biz geliyoruz” diye okuyunca biz = Sevilla nasıl referans oluyor yahu hahaha.

Yaw 4 5 tane uefası olan sevilla
2 şer tane clsi olan porto benfica
3 tane clsi olan ajax kurucu olamazken biz nasıl olacağız
Yalnız İspanya'dan zaten 3 takım var önemli olan pazarı genişletmek.
Baktığın zaman ingiltereden de 6 takım var, uefa kupası denince akla gelen ilk takımı almaları kimsenin kafasında 1 soru işareti barındırmaz
İlginç bir iletişimimiz var Real ile ama “money talks”. Bu iş real’in de üstünde. Perez önerse diğer 11’i + yatırımcılarda ikna olmalı Ali. Başkanda demiş zaten arayan soran yok diye.