Diğer Öneriler

Cevap: Hugo Colace

işte bende senin gibi sitelerden takip etsem oynamadığı için emekli olmuş derim ... sense tanımıyosun bile öyle ki oynamadığını araştırıp yeni bulup önüme sürüyosun bana sorsan söylerdim niye utandın ki... bir de ben korkmadan yazıyorum ama sen işi biliyosun mesaljlardan toplamak zor ama seni herkes tanıyor

Şurada anlatılmak isteneni anlayanlar anlatabilirler mi :)

serdar burak 1200 dolarla foto çektir profile koy büyük adam ol sana hürmet etsinler

işte bende senin gibi sitelerden takip etsem oynamadığı için emekli olmuş derim ... sense tanımıyosun bile öyle ki oynamadığını araştırıp yeni bulup önüme sürüyosun bilgi sahibi olsan zaten zamanında çoktan beni alt etme çabasına girerdin hem bana sorsan söylerdim niye utandın ki... bir de ben korkmadan yazıyorum ama sen işi biliyosun mesaljlarından toplamak zor ama seni herkes tanıyor:D

Emekli olmus demedim Championship'te 0 maca cikmis derim. Ayrica Carsley ve Speed'i tanirim rahat ol. 09/10 sezonunda tek maca cikmamis adamlari yilin oyuncusu yaptin hala bozuk Turkce'nle uste cikmaya calisiyorsun. Zaten ilk cumleden sonrasini anlamadim. Anlayan cikacagini da sanmiyorum :(:(

Emekli olmus demedim Championship'te 0 maca cikmis derim. Ayrica Carsley ve Speed'i tanirim rahat ol. 09/10 sezonunda tek maca cikmamis adamlari yilin oyuncusu yaptin hala bozuk Turkce'nle uste cikmaya calisiyorsun. Zaten ilk cumleden sonrasini anlamadim. Anlayan cikacagini da sanmiyorum :(:(

Anlamadık sorunca da yine anlamadığımız bir laf yedik şimdi bunu alıntılayıp yine anlamayacağım bir şey yazar:)

sana göre süt bana göre çikolata ...ben bu adamları tanırım sen daha iyisini biliyorsan senin iyin o olabilir... grellaya alan savunması yapıyor taktik zekası iyi diyodun az önce işte mesele durmaksa bu ikisinden ala duramaz grella kafanı yorma adamda 40 yıllık pozisyon bilgisi var...yani senin dmc literatürünü de aşacak kadar iyiler

Bana gore sut sana gore cikolata degil. Carsley 0 mac, Speed 0 mac. Bu kadar basit. Sen bu kadar anliyorsun iste futboldan. Bu sene ligde tek maca cikmamis adamlari yilin oyunculari yaptin. Daha ne tartisayim ki seninle?

neyse bu kadar muhabbet yeter ben kaçar :D:D çok güzel bir akşamdı herkese teşekkürler --kimse kırılmamıştır umarım kırılan varsa da kusuruma bakmasın ...hayriyle de iyi atıştık hakkını helal et kardeş...şaka bir tarafa bu yorum farkıdır tabi hayri de bilgili bir arkadaş arada forumda trollük olur böyle :D:D:D zaten tartıştıkça döküyor cevherleri :D:D ben den de bu kadardı bundan sonra ayvalık tatilim de bitti ....yapılacak çok iş var... serhata değerini verin :D hayriye dikkat edin :D şaka tabii...

yazılar kalsa da olur kalmasa da silersiniz isterseniz...atılırım diye bekledim ama bana mesaj yollayan o kibar kişiyse admin banlanmamamı anlamak güç değil...kalın sağlıcakla ...

birde slogan söyleyeyim bari gitmeden : en iyi galatasaraylı gsc foruma bir kez olsun adımını atmış olandır..

istatistikleri iyi ama ben bilmem.

ömer üründül iyi derse iyidir;kötü derse kötüdür

Cevap: Xherdan Shaqiri

Bu çocuk alemin kralı olacak ileride...1991 doğumlu.

Bu sezon Basel'de 47 maça çıkmış 6 gol 5 asist

Dünya Kupasında 13 dk oyunda kalmış.

Hamburg peşindeymiş.

Cevap: # Balazs Dzsudzsak

Eger Arda bir gün gidecek olursa yerine bu cocugun gelmesini isterim. Arda'nın boslugunu doldurabilcek bi kaç futbolcudan biri bence.

Cevap: # Balazs Dzsudzsak

adını yazamadığımdan fmde transfer yapamamamıştım bu çoçuğu . çok koymuştu açkcası :D

Geri
Üst Alt