Diğer Öneriler

Cevap: Hugo Colace

Bitirdin adamı Hayri. Zaten demiştim bu adamın bu kadar ligi takip etmesi imkansız diye. Maç saatleri falan çakışır, bir şekilde takip edemezsin. :asd: Adam maşallah 3 kıtadan öneri yapıyor. İsrail ligini falan izliyor. İmkansızdı yani kısaca. Üye olduğu scouting sitesinden hazır önerileri koyuyor büyük ihtimalle.

Lee Carsley ve Gary Speed neden peki? :asd: 2006'da mi kalmis arkadas? :o

yaa var ya burda milleti yiyonuz yok şöyle yok böyle diye ... şu oynamama meselesine gelince tugay bankta otursa bana sorsan kim diye sarp demem tugay derim olay bundan ibaret o adamlar heykeli dikilecek adamlardır... hadi senin dediğin olsun bitirdin lan beni helal sana

Mascherrano'nun daha yeteneksiziyse neden öneriyorsun ? Yeni bir Mascherrano olmayacaksa neden alalım ?

yaa var ya burda milleti yiyonuz yok şöyle yok böyle diye ... şu oynamama meselesine gelince tugay bankta otursa bana sorsan kim diye sarp demem tugay derim olay bundan ibaret o adamlar heykeli dikilecek adamlardır... hadi senin dediğin olsun bitirdin lan beni helal sana

Itiraf et, bilmiyorum de. Affedelim kardes. :yenieek:

hayri kusura bakma ama o kadar safsın ki :D:D:D verdiğin siteye amatörler rapor koyamıyor ki zaten adamlara cska moskova bile üye şimdi moskova benim raporları mı okuyor? sırf 1200 euro verdim diye :D:D:D

hayri kusura bakma ama o kadar safsın ki :D:D:D verdiğin siteye amatörler rapor koyamıyor ki zaten adamlara cska moskova bile üye şimdi moskova benim raporları mı okuyor? sırf 1200 euro verdim diye :D:D:D

Niye okusun olm adamlar raporlarini? Allah bilir Le Tissier'le Shearer raporlarini vermissindir zavalli CSKA'ya. Adamlar da para veriyorlar saniyorlar ki dogru duzgun rapor gececek ellerine. Bir bakiyorlar "Adnan Bilgi'nin kaleminden... PAUL GASCOIGNE" :o

işte en az senin kadar saçma değil mi? demekki yine yanıldın

işte bende senin gibi sitelerden takip etsem oynamadığı için emekli olmuş derim ... sense tanımıyosun bile öyle ki oynamadığını araştırıp yeni bulup önüme sürüyosun bilgi sahibi olsan zaten zamanında çoktan beni alt etme çabasına girerdin hem bana sorsan söylerdim niye utandın ki... bir de ben korkmadan yazıyorum ama sen işi biliyosun mesaljlarından toplamak zor ama seni herkes tanıyor:D

Geri
Üst Alt