Alkan Gültekin
Parçalı Üye
- 3 Haziran 2009
- 3.666
- 0
- 1.306
Cevap: Leroy FER
Bu bölgeye daha tecrübeli bir oyuncu alınmalı bana kalırsa.
Bu bölgeye daha tecrübeli bir oyuncu alınmalı bana kalırsa.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam maşallah 3 kıtadan öneri yapıyor. İsrail ligini falan izliyor. İmkansızdı yani kısaca. Üye olduğu scouting sitesinden hazır önerileri koyuyor büyük ihtimalle.Mamy renkdaşınız takipte. :tiphat:
2006'da mi kalmis arkadas? Lee Carsley ve Gary Speed neden peki?2006'da mi kalmis arkadas?
![]()

yaa var ya burda milleti yiyonuz yok şöyle yok böyle diye ... şu oynamama meselesine gelince tugay bankta otursa bana sorsan kim diye sarp demem tugay derim olay bundan ibaret o adamlar heykeli dikilecek adamlardır... hadi senin dediğin olsun bitirdin lan beni helal sana
Iste Adnan Bilgi'nin yilda 1200 euro vererek yedigi kazigin mevyeleri:
Yilin oyuncularindan LEE BASKANIN bu sene oynadigi maclar: Lee Carsley - Birmingham - details and stats | soccerbase.com
Yilin oyuncularindan GARY REISIN bu sene oynadigi maclar: Gary Speed - - details and stats | soccerbase.com

hayri kusura bakma ama o kadar safsın kiverdiğin siteye amatörler rapor koyamıyor ki zaten adamlara cska moskova bile üye şimdi moskova benim raporları mı okuyor? sırf 1200 euro verdim diye
![]()