Digitürk, D-Smart, Tivibu vb. Yayın Teklifleri

Kalkınmada öncelikli iller paketi sitede yer almıyor. Yeni üye veya mevcut farkediyormu bunda

Bu sene yeni pakette 129u her türlü kilitliyorlar o zaman.

Benim yenileme ama tahminim 4*0+8*129 gibi teklif gelir büyük ihtimal. bende 6*0+6*129 veririm derim. bakalım nolacak.

Digiplay yurt disi sadece ligi mi kapsiyor cl icin ne yapiyoruz yillik 229 euro istiyorlar benmi yanlis bakiyorum ,pahali baya!

Yeni üyelik alacaktım ama iyi fiyat teklif etmediler. Kalkınmada öncelikli illerden birinde olmadığım için 79TL kampanyasından da yararlanamıyorum.

Galiba digiturkplay’den üyelik alıcam.

Dün gene aradılar yine klasik 129 zamdan etkilenmeyin laga luga. Dedim bu teklif değil klasik neyse onu söylüyorsunuz. Kredi kartınız var mı dedi, var dedim. O zaman aylık 109 liraya getirebilirsiniz dedi. Dedim bir dakika;

Çevremde dediklerinizden başka çok daha uygun fiyat teklifleriyle kullanım sunduğunuz arkadaşlarım var.
1308 liraya 15 ay , 6 ay dizi-film paketi ücretsiz ,
5x29 + 7x129 + 6 ay dizi-film paketi ücretsiz

teklifleri aldılar dedim. Kız bi duraksadı bizim o şekilde bi teklifimiz yok dedi. Yoksa teklif ettiğiniz fahiş ücretten taahhüdümü yenilemeyi düşünmüyorum dedim. İyi günler, konuştuğunuz için teşekkürler dedi kapattı.

O faksı çekmeyecektim her sene aynı bok olmasın diye, mecbur bırakıyorlar. Çektim az önce şimdi ederler artık adam gibi.

5x29 + 7x129 + 6 ay dizi-film paketi ücretsiz --- İptal talebinden sonra bunu veriyorlar

Dün gene aradılar yine klasik 129 zamdan etkilenmeyin laga luga. Dedim bu teklif değil klasik neyse onu söylüyorsunuz. Kredi kartınız var mı dedi, var dedim. O zaman aylık 109 liraya getirebilirsiniz dedi. Dedim bir dakika;

Çevremde dediklerinizden başka çok daha uygun fiyat teklifleriyle kullanım sunduğunuz arkadaşlarım var.
1308 liraya 15 ay , 6 ay dizi-film paketi ücretsiz ,
5x29 + 7x129 + 6 ay dizi-film paketi ücretsiz

teklifleri aldılar dedim. Kız bi duraksadı bizim o şekilde bi teklifimiz yok dedi. Yoksa teklif ettiğiniz fahiş ücretten taahhüdümü yenilemeyi düşünmüyorum dedim. İyi günler, konuştuğunuz için teşekkürler dedi kapattı.

O faksı çekmeyecektim her sene aynı bok olmasın diye, mecbur bırakıyorlar. Çektim az önce şimdi ederler artık adam gibi.

İkincisini al ben ilkini kabul ederek hata ettim biraz çünkü 15 ay olunca o arada zam gelme ihtimali var, üstüne ağustosu da hediye ettiler.

Bu arada "öyle bir paketimiz yok." ifadesi doğru çünkü normalde öyle bir paketleri yok direk müşteri hizmetleri biriminin de genelde genel müdürlüğün verdiği tekliflerden haberi olmuyor, bana da benzer bir şey söylediler geçenlerde arkadaş için konuştuğumda.

Bugün üyelik aldım.

QNB Finansbank’ta hesabı olanlar 12 ay sporun yıldızı üyeliği için 8 ay 129 TL ödüyor. Aylık 86’ya geliyor.

Yeni üyelik almayı düşünenler aklında bulundursun.

Bugün yeni üyelik aldım Digiturk Sporun Yıldızı peşin 948 tl ye aldım.
Aylık 79 tl ye geliyor.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Bana da aylık 109 dan yenileyelim dediler.
3 ay ligler yok boşuna 300-400 TL para vermek istemiyorum dedim. Aylık yapalım 129 TL dediler. Çok fazla fiyat, şu an düşünmüyorum dedim. 129 TL nedir yazık ya, ip TV alırım daha iyi

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt