- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.362
- 1.788
98 lira eh işte.
Aynen öyle. Fenerbahçeli zaten boşver bırak ödesin. Aldırıyorum. Vedat Muriç için değmez dedim bozuldu

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
98 lira eh işte.

Tüm maçlar
Yeni üyelikte kampanyalar oluyor, onları incele bir.
internetten mi izleniyor? Netflix gibi.S Sport Plus üyeliği aldım. Yıllık 13.33 lira. Bir hafta deneme süreçleri var. Premier Lig, Bundesliga, Portekiz ve Hollanda Ligi mevcut. Meraklılarına Nba ve Formula 1 de bulunuyor. Yayın kalitesi güzel, donma yaşamadım.
Premier Lig,Bundesliga, NBA, F1, UFC ve Dahasını S Sport Plus'ta Canlı İzle!internetten mi izleniyor? Netflix gibi.
internetten mi izleniyor? Netflix gibi.
Bilgim yok arayıp öğrenebilirsin donanımhaberde de bahsediyorlardı o kampanyadan.Ben kamu çalışanıyım, onun da ekstra bi kampanyası varmış galiba. O nasıl bi şey bilgin var mı
Kredi kartına 109.Bu sene yeni pakette 129u her türlü kilitliyorlar o zaman.
Benim yenileme ama tahminim 4*0+8*129 gibi teklif gelir büyük ihtimal. bende 6*0+6*129 veririm derim. bakalım nolacak.
Dün gene aradılar yine klasik 129 zamdan etkilenmeyin laga luga. Dedim bu teklif değil klasik neyse onu söylüyorsunuz. Kredi kartınız var mı dedi, var dedim. O zaman aylık 109 liraya getirebilirsiniz dedi. Dedim bir dakika;
Çevremde dediklerinizden başka çok daha uygun fiyat teklifleriyle kullanım sunduğunuz arkadaşlarım var.
1308 liraya 15 ay , 6 ay dizi-film paketi ücretsiz ,
5x29 + 7x129 + 6 ay dizi-film paketi ücretsiz
teklifleri aldılar dedim. Kız bi duraksadı bizim o şekilde bi teklifimiz yok dedi. Yoksa teklif ettiğiniz fahiş ücretten taahhüdümü yenilemeyi düşünmüyorum dedim. İyi günler, konuştuğunuz için teşekkürler dedi kapattı.
O faksı çekmeyecektim her sene aynı bok olmasın diye, mecbur bırakıyorlar. Çektim az önce şimdi ederler artık adam gibi.
İnşallah arayacaklar bakalım, dediğin gibi onu alırım daha mantıklı gibi tabi teklif ederlerseİkincisini al ben ilkini kabul ederek hata ettim biraz çünkü 15 ay olunca o arada zam gelme ihtimali var, üstüne ağustosu da hediye ettiler.