Bodyguard ve Dogs of Berlin'i bitirdim, her ikisi de gayet iyiydi tavsiye ederim.

Varmı tavsiye edeceğiniz başka diziler?

the 100
ozark
luther
gotham
peaky blinders

bunların ilk hangisi izlenir?

Black mirror'a başladım 2x2 de kaldım, şimdiye kadar çok iyi gidiyor. Bir tek 1x1 deki olay yüzünden o bölümü pek sevmedim ama o bile fena değildi sondaki mesaji sayesinde.

bugün başlıyor beyler...1. sezondaki atmosferi yine yakalamışlar gibi...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Guzel mi?
Her bolum farkli bir konu mu?
ilk ve ikinci sezon gibi bir mini Dizi olacak(8 bölüm)...1. sezon benim gözümde bir GoT ve Breaking Bad ile aynı kategor de(müthiş bir Thriller)...ikinci sezon bakılır ama ilki gibi iyi değil o yüzden ilk iki sezonu yazan bunun için 3 sene uğraştı ve fragmandan değmiş gibi gözüküyorda...son soruna gelirse hayır bütün bölüm bir konunun üzerine dayalı ve dizi 80lerde başlıyor ve 30 sene sonra bitiyor...

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Titans'ı önerir misiniz renklerim

the 100
ozark
luther
gotham
peaky blinders

bunların ilk hangisi izlenir?

Gotham keyifli ama mantık hatalar mevcut. Ünlülerden Will smithin karısı ve O.C.deki sarışın herif var.

Peaky blinders de özellikle ilk 2 sezonu sağlamdı. Dizi biraz Gangs of new yorku andırıyor.

Gotham keyifli ama mantık hatalar mevcut. Ünlülerden Will smithin karısı ve O.C.deki sarışın herif var.

Peaky blinders de özellikle ilk 2 sezonu sağlamdı. Dizi biraz Gangs of new yorku andırıyor.
Dedektifin karisinin derdi ne reis niye surekli biseyler ogrenmeye calisiyor adami marazlayip duruyor

Geri
Üst Alt