Mustafa Turkmen
Tecrübeli Üye
- 30 Ekim 2009
- 5.416
- 14
- 1.173
bilmiyorum ben baya beğendim aslında. Davidin azmi falan güzeldi.Üstad ilk bölümü büyük heyecanla izledim ama maalesef hayal kırıklığı oldu 50 kusur dakika bomboş konu islemisler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bilmiyorum ben baya beğendim aslında. Davidin azmi falan güzeldi.Üstad ilk bölümü büyük heyecanla izledim ama maalesef hayal kırıklığı oldu 50 kusur dakika bomboş konu islemisler
entourageBodyguard ve Dogs of Berlin'i bitirdim, her ikisi de gayet iyiydi tavsiye ederim.
Varmı tavsiye edeceğiniz başka diziler?
the 100
ozark
luther
gotham
peaky blinders
bunların ilk hangisi izlenir?
Fazla mantik aramiyorsan ve az da olsa engenlik yapmalarindan rahatsiz olmazsa the 100 izlenir. Fakat Ben yarida biraktim. Simdi ne yapiyorlar ne ediyorlar bilmiyorumthe 100
ozark
luther
gotham
peaky blinders
bugün başlıyor beyler...1. sezondaki atmosferi yine yakalamışlar gibi...
Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
Guzel mi?
Her bolum farkli bir konu mu?
ilk ve ikinci sezon gibi bir mini Dizi olacak(8 bölüm)...1. sezon benim gözümde bir GoT ve Breaking Bad ile aynı kategor de(müthiş bir Thriller)...ikinci sezon bakılır ama ilki gibi iyi değil o yüzden ilk iki sezonu yazan bunun için 3 sene uğraştı ve fragmandan değmiş gibi gözüküyorda...son soruna gelirse hayır bütün bölüm bir konunun üzerine dayalı ve dizi 80lerde başlıyor ve 30 sene sonra bitiyor...Guzel mi?
Her bolum farkli bir konu mu?
ilk bölümü hoşuma gitmişti sonrada aynı Arrow gibi saçmalamaya başladı....Titans'ı önerir misiniz renklerim
Tek bolumluk polisiye dizilerini sevmiyorum. Fargo gibi birsey olursa izlerimolur mu heis oyle sey
guldur guldur show mu bu
Titans'ı önerir misiniz renklerim
the 100
ozark
luther
gotham
peaky blinders
bugün başlıyor beyler...1. sezondaki atmosferi yine yakalamışlar gibi...
Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
Dedektifin karisinin derdi ne reis niye surekli biseyler ogrenmeye calisiyor adami marazlayip duruyorGotham keyifli ama mantık hatalar mevcut. Ünlülerden Will smithin karısı ve O.C.deki sarışın herif var.
Peaky blinders de özellikle ilk 2 sezonu sağlamdı. Dizi biraz Gangs of new yorku andırıyor.