Izlemesem de behzat c senin dedigin mantiga yakin bir dizi oldugunu dusunuyorum (genel yorumlardan)

Benim mantalitem sahan skecleri vardi eski tv yi zaplama uzerine, bu tarzda bir olusumla hem medya hem siyasi hem de turkiyede ki getto yasamindan kesitler ile orjinal degisik bir yapim cikabilir diye dusunuyorum

Yok iste Behzat C tamamen karakterler etrafinda donen bir diziydi ayrica cok episodik ve yer yer gereksiz uzatilmisti.

Sahan skecleri fena degildi ama hem derli toplu degildi hem de ara sira slapstick'e kaciyordu

the wire gangsterler için de izlenir idris elbayla wood harris muazzam rol oynadılar

Bu kadar toplanilmisken bir kere daha onerelim ATLANTA izleyin kardesim cok iyi dizi uzun suredir izledigim en iyi komedi

Basyapit, deha urunu, ne desem bilemedim

Yok iste Behzat C tamamen karakterler etrafinda donen bir diziydi ayrica cok episodik ve yer yer gereksiz uzatilmisti.

Sahan skecleri fena degildi ama hem derli toplu degildi hem de ara sira slapstick'e kaciyordu

Yillarin birikmis konulari oldugu icin ne bilim mesela populer bir stand up cinin hayati adi altinda ,sanki onun gercek tv programinda yansittiklarini dizilestirmek gibi bir proje ,kisa oz hem alt hemde ust kulture hitap eden guzel bir mizah dizisi cikabilir ,ziyadesi ile politikacalarida pek rahatsiz etmez(adamlar kosele surat zaten rahatsiz olmuyor)

Biraz daha kasarsak senaryo yazmaya baslicaz

Manhunt Unabomber, Bodyguard, Jack Ryan, Sneaky Pete ve Bosch dizilerini de tekrar hatırlatalım.

Ne dizisi yaw

Evlenip çoluk çocuğa karşınca göreceksiniz uzun yıllara yayılmış senaryoyu

Arefe günü benim veletle kavga ettik, muhabbet edeyim de aramız düzelsin diye"ne olmayı ne yapmayı planlıyorsun büyüyünce " diye sordum

" senden akıllı olsam yeter "dedi

Hala çözmeye çalışıyorum ne soktu bana 7 yaşında ki herif acaba

48288

Dizi koleksiyonum izlenecekler ve izlediğim ve tekrar izlerim diye tuttuğum bazı diziler

BB 1 kere bile tekrar açıp izlemedim Lost 2 kere tekrar,Dexter 3 kere tekrar Got keza öyle isteği uyandırdı ama BB o isteği uyandırmıyor

Seyirlik dizi tabiri bu yüzden

Ne dizisi yaw

Evlenip çoluk çocuğa karşınca göreceksiniz uzun yıllara yayılmış senaryoyu

Arefe günü benim veletle kavga ettik, muhabbet edeyim de aramız düzelsin diye"ne olmayı ne yapmayı planlıyorsun büyüyünce " diye sordum

" senden akıllı olsam yeter "dedi

Hala çözmeye çalışıyorum ne soktu bana 7 yaşında herif diye
Abooooovvvvv. Hep isim yüzünden bunlar.

Geri
Üst Alt