- 3 Temmuz 2012
- 135.548
- 85.038
- 5.198
gozumde hakan muhafızla esdegerAhlaki açıdan bakmamak lazım bu diziye yalnız. Zaten çıkmaza girmiş bir adamın hayatını nasıl giderek alt üst ettiğini anlatıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gozumde hakan muhafızla esdegerAhlaki açıdan bakmamak lazım bu diziye yalnız. Zaten çıkmaza girmiş bir adamın hayatını nasıl giderek alt üst ettiğini anlatıyor.
Hayatımda izlediğim en iyi dizi olacağı kesinleşti.cöp bi dizi
Üstad sen nasıl begenırsın böyle bi diziyi anlamıs degılım
hayda diyorum sadece gelmis gecmis en iyi yapim olarak gordugum bir yapimdir
goruntu kalitesi 97 oldugundan normaldir de sarmamasi kabul edilemez belki sopranostan direkt gectigin icin olmus olabilir biraz bekleyip girismende faide olabilir.
brooklyn nine nineHayatımda izlediğim en iyi dizi olacağı kesinleşti.
Üstad sen nasıl begenırsın böyle bi diziyi anlamıs degılım
Bir çok dizi türünü bünyesinde barındıran bir diziHayatımda izlediğim en iyi dizi olacağı kesinleşti.
Cok abartılan bi dizi oldugunu düsünmekteyımniye begenmeyeyim lo muthis bir yapim tek kelime ile bahsettigin sey de hayatin cilvesi herif bir ayagim cukurda diye cilginlik yapiyor tabi baska sebebleri de var herifin underachiever olmasi gibi fln.
bugün kaçırdık acur reisi
Cok abartılan bi dizi oldugunu düsünmekteyım
dram olarak dusunmedım ama homeland breaking badden ıyıdır meselahangi drama dizileri iyi sence o zmn
dram olarak dusunmedım ama homeland breaking badden ıyıdır mesela
Oz ve Breaking Bad yorumlarin noktasi atisi reis.niye begenmeyeyim lo muthis bir yapim tek kelime ile bahsettigin sey de hayatin cilvesi herif bir ayagim cukurda diye cilginlik yapiyor tabi baska sebebleri de var herifin underachiever olmasi gibi fln.

asalmun alaykum my brotherHANGİ OZ KARAKTERİ OLMAK İSTERDİNİZ????