- 27 Ocak 2010
- 137.387
- 103.176
- 5.648
Babylon Berlin: S:3 - E:1
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dizi Tavsiyeleri:
You dizisi 2. sezonu bitirdim harika bir dizi ilk sezondan daha iyi iş çıkarmışlar. 3. sezonu olacaktır diye tahmin ediyorum.
Ozark 2. sezon bitti. 3. sezon ne zaman çıkar bilinmez ama çıkar çıkmaz izlerim sabırsızlıkla bekliyorum.
Killing Eve muhteşem bir dizi daha 3. sezon 6. bölüme ne ara geldim anlamadım oldukça sürükleyici ve akıcı bir dizi.
Benzer tarzda dizi sevenlerden birkaç dizi tavsiyesine açığım.
Dizi Tavsiyeleri:
You dizisi 2. sezonu bitirdim harika bir dizi ilk sezondan daha iyi iş çıkarmışlar. 3. sezonu olacaktır diye tahmin ediyorum.
Ozark 2. sezon bitti. 3. sezon ne zaman çıkar bilinmez ama çıkar çıkmaz izlerim sabırsızlıkla bekliyorum.
Killing Eve muhteşem bir dizi daha 3. sezon 6. bölüme ne ara geldim anlamadım oldukça sürükleyici ve akıcı bir dizi.
Benzer tarzda dizi sevenlerden birkaç dizi tavsiyesine açığım.
Tekrar ediyorum ısrarla Homeland breakng baddan sonra en güzel diizidir bana göre
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
burada yazan arkadaşların tavsiyesi üzerine banshee ye başladım. ilk bölüm gayet güzeldi. gomorra'dan sonra homeland'ı not aldım. thanks.Tekrar ediyorum ısrarla Homeland breakng baddan sonra en güzel diizidir bana göre
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Babylon Berlin: S:3 - E:1
babynin 3. sezonunu nasil buldun vasf
pek sarmadi
9 bölüm izledim.
Beğendim ama sevdiğim karakterlerin pislik işler yapıp şok etmesi rezalet. Duvarları yumruklayasım geliyor, yine de seviyoruz Charlotte'ı...
Begendigim karakter Ermeni lakapli adam.
![]()
= ölüm.
Ozark’ta; otel odasında fbi ajanının yer aldığı geysel sahneler ileri bölümlerde de mevcut mu