Dizi Tavsiyeleri:

You dizisi 2. sezonu bitirdim harika bir dizi ilk sezondan daha iyi iş çıkarmışlar. 3. sezonu olacaktır diye tahmin ediyorum.

Ozark 2. sezon bitti. 3. sezon ne zaman çıkar bilinmez ama çıkar çıkmaz izlerim sabırsızlıkla bekliyorum.

Killing Eve muhteşem bir dizi daha 3. sezon 6. bölüme ne ara geldim anlamadım oldukça sürükleyici ve akıcı bir dizi.

Benzer tarzda dizi sevenlerden birkaç dizi tavsiyesine açığım.

Dizi Tavsiyeleri:

You dizisi 2. sezonu bitirdim harika bir dizi ilk sezondan daha iyi iş çıkarmışlar. 3. sezonu olacaktır diye tahmin ediyorum.

Ozark 2. sezon bitti. 3. sezon ne zaman çıkar bilinmez ama çıkar çıkmaz izlerim sabırsızlıkla bekliyorum.

Killing Eve muhteşem bir dizi daha 3. sezon 6. bölüme ne ara geldim anlamadım oldukça sürükleyici ve akıcı bir dizi.

Ozark 3. sezon yayınlandı.

Dizi Tavsiyeleri:

Ozark 3 1-2 ay oldu çıkalı

Tekrar ediyorum ısrarla Homeland breakng baddan sonra en güzel diizidir bana göre

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk sezon bugün biter.

Orange-Is-the-New-Black-Season-4_poster_goldposter_com_1.jpg

Seinfeld

Dizi güzel başladı, daha da güzelleşerek gitti sonra 7. sezonun son bölümünde o kadar saçma bir şey yaptılar ki hiçbir şey anlamadım. Onu görene kadar Friends kadar beğenmesem de onun gibi bir dizi diye düşünüyordum, şimdi bu senaryoyu yazan adamlar nasıl adamlar nasıl insanlar diye düşünür oldum.

Diziyi tavsiye ediyorum, sırf Kramer için izlenir zaten ama bu neyin kafası arkadaş...

Geri
Üst Alt