İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.649
- 7.627
- 1.123
Zaten alıştırmak için yapıyorlarAlış artik. Gelecek orada
İleri sarıyorum artık 2 erkek sahnesi görünce
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten alıştırmak için yapıyorlarAlış artik. Gelecek orada
Ekli dosyayı görüntüle 81892
iyi buldugumu soylemek isterim turturro yine show yapmis izleyen pisman olmaz 7.9/10

İlk sezon disinda yokOzark’ta; otel odasında fbi ajanının yer aldığı geysel sahneler ileri bölümlerde de mevcut mu
dedektifin hangi adamla yiyiştiği bölümlerdesin reisOzark’ta; otel odasında fbi ajanının yer aldığı geysel sahneler ileri bölümlerde de mevcut mu
İlk sezonu bitirdim başta birinin ağzı ile ilişki kurdu sonra da sakallı avanakla.dedektifin hangi adamla yiyiştiği bölümlerdesin reis
aile ile izlenebilecek bi dizi gibi duruyoİlk sezonu bitirdim başta birinin ağzı ile ilişki kurdu sonra da sakallı avanakla.
İkiye başlayacam şimdi, yukarıda ileriki bölümlerde homo sahnelerin olmadığını söylendi. Gönül rahatlığı ile izleyebilirim sanırım
Striptiz bar ve 2-3 tane homo karakter kısımlarını atlarsan gayet izlenilebilir bir yapım.aile ile izlenebilecek bi dizi gibi duruyo
Hangi dizi1. sezon 6. bolumu bitirdim. Su diziye 8.3 vermek icin ilk defa dizi izlemek lazim. Kimse karakter gelisimi cart curt demesin. 8.3 nedir ya![]()
8.3 icin diziyi filmi soluksuz izlemen lazim. Yine de hizli sarip sarip bitirecegim.
Halil'in notu 6.1
OzarkHangi dizi
3 bolum dayanabildim. Beni sarmadi.
1. sezon 6. bolumu bitirdim. Su diziye 8.3 vermek icin ilk defa dizi izlemek lazim. Kimse karakter gelisimi cart curt demesin. 8.3 nedir ya
8.3 icin diziyi filmi soluksuz izlemen lazim. Yine de hizli sarip sarip bitirecegim.
Halil'in notu 6.1
Hizli hizli sarip bitirecegim. Meksika karteli var, iyi karisim olur dedim ama sadece 1. bolumde var simdilik. Bir de koskoca Meksika kartelinin reisine ATM'den para cektirdilerBen haftalardir daha 3.sezonun basindayim, bir türlü devamini izlemek gelmiyor icimdenBir gün elbet bitiririm.
O da bir şey mi?Breaking Bad denilen dünyanın en balon dizisine 9.5 vermişler.Hâlen daha başlamama vesile olanları ağır şekilde anıyorum.1. sezon 6. bolumu bitirdim. Su diziye 8.3 vermek icin ilk defa dizi izlemek lazim. Kimse karakter gelisimi cart curt demesin. 8.3 nedir ya![]()
Halil'in notu 6.1
Seni Banshee izlemeye davet ediyorum. Konu yok, ortaya karisik bam bam bam full aksiyonO da bir şey mi?Breaking Bad denilen dünyanın en balon dizisine 9.5 vermişler.Hâlen daha başlamama vesile olanları ağır şekilde anıyorum.
let the linç beginO da bir şey mi?Breaking Bad denilen dünyanın en balon dizisine 9.5 vermişler.Hâlen daha başlamama vesile olanları ağır şekilde anıyorum.