- 28 Kasım 2008
- 15.686
- 4.490
- 2.278
Cevap: Yabancı Dizi Önerileriniz
Aferin.
Dexter'a 6. sezonun ortasından başladım fena değil gibi![]()
Aferin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dexter'a 6. sezonun ortasından başladım fena değil gibi![]()
Mustafa bey Awake dizisi malesef iptal oldu diye biliyorum, yoksa onu bende izlemeyi dusunuyordum.
Mustafa bey Awake dizisi malesef iptal oldu diye biliyorum, yoksa onu bende izlemeyi dusunuyordum.
arrow ve dexter'ı her hafta bekle gelsin 2 saat sürmeden bitsin yokmu yabancı dizi sayımı arttıracak diziler dexter arrow kalitesinde
Sen şuana kadar bunlar dışında hangi dizileri izledin?
Spartacus
Game of thrones
Yabancı dizi olarak benim favorim Chuck ikinci sıram Prison Break olmuştur.Bakabilirsin, ayrıca çoğu kişinin bilmediği Monk var. Bu 3 dizi sana bayagı gider![]()
konusu ne türü ne ?
Chuck'da Polisiye,heyecan,dram,komedi,bilim kurgu hepsi var özel birşey diyemem.
Prison Break, Adından anlaşılıyor zaten
Monk, Polisiye komedi. Bu 3 filmin ilk sezonu izle ne demek istediğimi anlarsın![]()
sen anlamadın beni prison break'i bitirdim zaten ben chuck içinde konusu ney mesela arrow'un şu Milyarder genç Oliver Queen, geçirdiği gemi kazası sonucu öldü sanılır. Fakat bundan 5 yıl sonra, Büyük Okyanus’un ortasındaki ıssız adada bulunur. Oliver, adayken hayatında yeni bir sayfa açmış ve çok “farklı” bir insana dönüşmüştür. Starling’e geri dönünce ise, eskiden işlediği günahların bedelini ödemek ve şehre huzuru getirmek için müthiş okçuluk yeteneğini kullanarak, suçlularla mücadele etmeye karar verir ve Robin Hood’a benzeyen Arrow karakterini yaratır