Cevap: Yabancı Dizi Önerileriniz

Mustafa bey Awake dizisi malesef iptal oldu diye biliyorum, yoksa onu bende izlemeyi dusunuyordum.

Newsroom :başladığından beri birkaç arkadaşım özellikle çok övüyordu. İzlesem mi izlemesem mi diye düşünürken başladım. Dizinin bölümleri 60'ar dakika. Şu an aktif durumda yani devam ediyor ve 10. bölümü çekilmiş. Ben 3. bölümünü izledim en son. Dizinin konusu adından da anlaşılacağı üzere haberlerin hazırlandığı ofis üzerinden ofiste çalışanlar, haberi sunan ve programın yapımcılığını yapan insanlar arasında geçen olayları anlatıyor. Henüz başlamış olmakla birlikte, önerebilirim gönül rahatlığıyla. Çok sağlam ilerliyor şimdilik.

Two and a half man

The big bang theory

The Exes

Mustafa bey Awake dizisi malesef iptal oldu diye biliyorum, yoksa onu bende izlemeyi dusunuyordum.

haberim yok, doğrudur birçok dizi iptal oldu geçen sene başlayan zaten.. ama ben de daha ilk sezonu bitiremedim bi türlü. Fırsat bulamadım iş, güç vb. sebeplerden. iptal olmuş olsa da ilk sezonu vakit buldukça izleyin.. ilginç bir konusu var güzel bir dizi..

bence izle ,

dizi gayet iyi giderken , 2.sezon onayı alamadı , sezon finali yerine final yaptılar,

sadece 1 sezon bile olsa izlerken gayet keyif alırsın.

Breaking Bad'i de bitirdim şimdi Shameless'ı izliyorum onun dışında eş zamanlı The Walking Dead ve The Person Of Interest izliyorum bunların dışında bağımlılık yapacak değişik bir dizi önerirmisiniz.

true blood adlı diziyi izliyorum şu sıralar benzeri konuya sahip dizilere göre daha güzel buldum

imdb puanı 8

American Horror Story de başlamış 2. sezona :ayatollah:

arrow ve dexter'ı her hafta bekle gelsin 2 saat sürmeden bitsin yokmu yabancı dizi sayımı arttıracak diziler dexter arrow kalitesinde

Chuck'da Polisiye,heyecan,dram,komedi,bilim kurgu hepsi var özel birşey diyemem.

Prison Break, Adından anlaşılıyor zaten

Monk, Polisiye komedi. Bu 3 filmin ilk sezonu izle ne demek istediğimi anlarsın :)

sen anlamadın beni prison break'i bitirdim zaten ben chuck içinde konusu ney mesela arrow'un şu Milyarder genç Oliver Queen, geçirdiği gemi kazası sonucu öldü sanılır. Fakat bundan 5 yıl sonra, Büyük Okyanus’un ortasındaki ıssız adada bulunur. Oliver, adayken hayatında yeni bir sayfa açmış ve çok “farklı” bir insana dönüşmüştür. Starling’e geri dönünce ise, eskiden işlediği günahların bedelini ödemek ve şehre huzuru getirmek için müthiş okçuluk yeteneğini kullanarak, suçlularla mücadele etmeye karar verir ve Robin Hood’a benzeyen Arrow karakterini yaratır

sen anlamadın beni prison break'i bitirdim zaten ben chuck içinde konusu ney mesela arrow'un şu Milyarder genç Oliver Queen, geçirdiği gemi kazası sonucu öldü sanılır. Fakat bundan 5 yıl sonra, Büyük Okyanus’un ortasındaki ıssız adada bulunur. Oliver, adayken hayatında yeni bir sayfa açmış ve çok “farklı” bir insana dönüşmüştür. Starling’e geri dönünce ise, eskiden işlediği günahların bedelini ödemek ve şehre huzuru getirmek için müthiş okçuluk yeteneğini kullanarak, suçlularla mücadele etmeye karar verir ve Robin Hood’a benzeyen Arrow karakterini yaratır

Sorduğumda Prison Break'ı söylemedin bu yüzden.

Zachary Levi’nin canlandırdığı bir “bilgisayar kurdu” olan Chuck bilgisayarına gelen bir mesajı açmasıyla birlikte birdenbire bütün devlet sırları beynine yüklenir. Chuck bir süre sonra kıdemli ajan John Casey ve yeni ortağı Sarah tarafından, bilgisayarcıdaki işiyle ve Ulusal Güvenlik görevleri arasında gidip gelen ikili bir yaşantı sürmeye zorlanır. Ortada Chuck, bir yandan John çekiştirecek, diğer yandan Sarah. Uluslararası teröristler, karşılarına çıkacak suikastçılar ise işin kaymak tabakasını oluşturacak. Dizide Chuck’ın en yakın ve biraz dangalak arkadaşı Morgan’ı Joshua Gomez canlandırıyor. Chuck ile aynı evi paylaşan, onun her zaman ve her konuda en büyük destekçisi kız kardeşi Ellie’ye hayat veren oyuncu ise Sarah Lancaster. Bu arada Ellie’nin can sıkıcı mükemmellikte bir de doktor sevgilisi var. İsmi Captain Awesome olan bu erkek arkadaş rolünde izleyeceğimiz oyuncu Ryan McPartlin.

2070791.jpg

kadro sağlam konu iyi takip edilesi bir dizi

Geri
Üst Alt