Cevap: Yabancı Dizi Önerileriniz

Dizi dostları :D Yarın akşam itibari ile GSCimbom üyelerinin en sevdiği diziler anketini başlatacağım. Filmler için geçen hafta yaptığımız formatta olacak. O yüzden en sevdiğiniz 10 diziyi düşünmeye başlayın. Yarın geceden itibaren katılım bekliyorum :)

breaking bad acik ara yapar umarim :o

Person of Interest'i en başından beri izliyorum ve çok beğendim. Dexter, Breaking Bad'i falan yazmaya gerek yok sanırım, benden önce birsürü arkadaş yazmıştır zaten :o

Arrow'a başlayın bence.Yeni bir dizi ve 5 bölüm yayınlandı henüz.

---

-12 MOD On

b_580ef8ff77f7db3c0d8420e180621b0a.jpg

-12 MOD Off

Once Upon a Time. Cok guzel bir dizi.

blue mountain state erotik komıklı falan

The Event diye bir dizi vardi, cok iyiydi ama ne yazik ki 2. sezon'u gelmedi. Daha dun ogrendim bunu. Guzel dizileri heba ediyor bu ABD vatandaslari, diziden anladiklari yok :D.

Kore dizisi izlerim derseniz 49 Days tavsiyedir özellikle final bölümünde ağlamaktan gözlerim morardı şerefsizim. :SS:

Ve Nam Gyu Ri özellikle izlerseniz resmen adamı bitiriyor inanılmaz mahsum ama bir o kadar da kışkırtıcı karıya aşık oldum resmen lan :ayatollah:

59096_475369559168609_1567924578_n.jpg

387935_467402493298649_523848024_n.jpg

Zaten yazılmıştır ama yazmadan geçemeyeceğim ben yine; Lost, Prison Break, Breaking Bad, Game Of Thrones, The Walking Dead, Person Of Interest, Supernatural, Dexter, Arrow, Shameless, Fringe.Favori dizilerim bunlardır hiç tereddüt etmeden izleyin derim!

the wire 1.sezon 8. bölümdeyim imbd de 9.5 puanı var çok özgün bir dizi tavsiye ederim

Mentalist'in ilk 3 bölümünü izledim, sarmadı. Öyle medyumluk, metafizik falan bana göre değil. İzlediğim şeyi anlamadığımda karnım ağrıyor :asd:

Mentalist'in ilk 3 bölümünü izledim, sarmadı. Öyle medyumluk, metafizik falan bana göre değil. İzlediğim şeyi anlamadığımda karnım ağrıyor :asd:

The Mentalist cok guzel. Basini tam hatirlamiyorum ama medyum degil kendisi, bi zamanlar insanlari dolandiriyordu ama artik oyle birisi degil. Izledikce anlarsin, guzel bir dizi bence devam etmelisin. Ozellikle isin icine Red John girince cok daha guzellesiyo dizi. Onunla ilgili cok fazla bolum yok ama olunca da harika bolumler ortaya cikiyor. Kafa yormana da gerek yok, akisina birak. Sen cinayetleri cozecegine birak dizi'nin keyfini cikar Patrick cozsun :D.

suits'in pilotunu izledim = bana gore bisey degil

yinede game of thrones'dan iyidir

The Mentalist cok guzel. Basini tam hatirlamiyorum ama medyum degil kendisi, bi zamanlar insanlari dolandiriyordu ama artik oyle birisi degil. Izledikce anlarsin, guzel bir dizi bence devam etmelisin. Ozellikle isin icine Red John girince cok daha guzellesiyo dizi. Onunla ilgili cok fazla bolum yok ama olunca da harika bolumler ortaya cikiyor. Kafa yormana da gerek yok, akisina birak. Sen cinayetleri cozecegine birak dizi'nin keyfini cikar Patrick cozsun :D.

Birkaç bölüm daha izleyecek gibiyim zaten beğenirsem gelirim buraya yine
:D

Begenmezsen Once Upon A Time'yi deneyebilirsin. Massalar hakkinda ama harbiden guzel isliyor konu. Pamuk Prenses var, Kirmizi baslikli kiz falan var ama cocuk dizisi falan demeyin, gercekten harika bir dizi. Ben ilk bolume bakarken bu ne ya diyecektim Pamuk Prenses'i falan gorunce ama daha ilk bolumden fena sardi. Cocuksu bir dizi de degil, dedigim gibi guzel islemisler dizi'yi. Izlersen anlarsin ne demek istegimi :D.

Masallar da tam olarak gercekleri yansitmiyor, biraz oynamislar masallarla o acidan cok guzel :D.

"Frasier" çok keyifli ve komiktir. Arada baştan başlar 11 sezonu 2 aya yayarak izlerim.

"My wife and kids" de iyidir, "Everybody Loves Raymond" da. Hmm.. Hatta bulabilirseniz bi yerlerden "Two Guys and a Girl and a Pizza Place" izleyin. O da 4 kisa sezonda bitmesine ragmen güzeldir. Üzülmüştüm bittiğine. :/

Zevkler ve renkler değişir tabi..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt