Emre Karaca
10 Numara!
- 27 Kasım 2008
- 14.663
- 2.291
- 458
Tekrar tekrar yazıyorum, My name is Earl. İzleyin izlettirin, hoş vakit geçirmek için birebir. Harika eğlenceli bir dizi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Spartakustaki sahnelerden genellikle memnundum![]()
demi öyle birsey demistim, zevkler cabuk degisiyor isteD
ya millet ballandira ballandira anlatinca insan merak ediyor haliyle. daha bakmak istedigim breaking bad, six feet under, person of interest, house of cards var ohoo.
hannibal'a gelirsek evet bildigimiz hannibal. kitaplarda gecen olaylar + yeni fikirler güzel bir sekilde harmanlanmis. kamera kullanimi, oyunculari, kasvetli havasi falan hersey dört dörtlük. ilk sezon bazen rölantide gidiyor zaman zaman (standalone bölümler) ama sonlara dogru kalite daha da yükseliyor. 2.sezonun zaten her bölümü müthis (gecen ay sezon finali yapildi). toplam 26 bölüm simdilik.
friends s03 hazirda bekliyor usb'de ama baslayamadim henüz digerlerine bakmaktan.
unutmadan sen naptin asil 'hakiki detektiv'i' ?
Death Note her zamanki gibi ters köşe yapmaya çalışırken finalinde batırdı maalesef.Yinede 36 bölüm hatırına bir bölümü görmezden gelebilirim sanırım.
28. bölümdeyim. Oyunlar, planlar derken zaman zaman Ezel tadı almadım desem yalan olur. L.e çok gıcık oluyordum ama ondan sonra tempo düştü sanki. Ama o şeyden de olabilir. Gizem kısmı bitti iyice polisiyeye döndü. Adamım Ryuk arada gülmek harici olaylara dahil bile olmuyor artık.
L öldükten sonra izlemesende olur aslındaŞaka bir yana izlediğin için spoiler içinde spoiler vermek istemiyorum
İzledikten sonra bazı şeyleri tartışabiliriz ama finali damakta kötü bir tat bırakıyor bunu açıkça söyleyebilirim :mad-49:
Bitirdim.
Dediğin gibi final büyük hayal kırıklığı oldu. ha aslında düşününce Kira'yı bir türlü evil gözüyle göremedik başrol olduğu için ama evil bir karakter kazanmasına izin verilecek değildi. Ama bu kadar detaylı planlar yapan bir adamın bu kadar kolay yenilmesi yakışmadı. Ben şeyi anlamadım Kira resmen yanındaki 3 kılkuyruğun hatrına efsane gücünü kıstlaya kısıtlaya bir hal oldu. Ay benden şüphelenirler ay aman anlarlar diye defteri ortalık malına çevirdi. Ulan ne kasıyorsun öldür üçünü de işine gücüne bak. Tamam iyilik falan diyorsun da adamlar ayak bağından öte tek başlarına önünde engeller. Finalde dahi 800 tane plan yapacağına yaz herkesin adını,saat, tarih yardır. hepsi gebersin orada, o gerzek kadınla teke tek kalınca adamınla yap şovunu gene.
İlk bölümlerde koca sayfa planlar yapan adamın bu kadar düz hareket etmesi olmadı yani uymadı. O FBI ajanının kimliğini görmek için yazdığı senaryo falan muazzamdı mesela veya tüm FBI ajanlarını öldürmek için kullandığı. Sonra yazarak yapmasa da o ajanın kız arkadaşını intihar ettirdiği bölümdeki uğraşı, her şeyi göze alması. Ulan kıytırık kız için "olmadı kenara çeker ağzını kırarım" diye düşünen adam hayatı ortadayken bunu düşünemedi de 50 tane geri zekalı soktu araya. Senelerce 5000 iş başarıp Ryuk'u kullanmaya hiç uğraşmamaı da ayrı bir umursamazlık. Tamam Ryuk "bana giren çıkan yok??" tadında dolaşan bir ölüm tanrısı olabilir ama onca senede kafalardı yani.
Gerçi bu manga ile devam etmiş herhalde Kira da ölüm tanrısı olmuş, Ryuk ile muhabbeti koyulaştırıp çift death note kapıp tekini dünyaya atmış falan ama onları takiple pek uğraşamayacağım.
Dizi 13-14. bölümlere kadar şahane, 14-23 falan bayık, 23-25 çok iyi bir anda yükseliyor. Ondan sonra finale kadar boş vitese salınıp finalde dibi görüyor.
Gene de güzel bir tecrübeydi.
Farklı anime önerilerini bekliyorum. Naruto ve şu gemici çocuğun olayına tekrar girmek istemiyorum. Gemici çoçukta bir sürü bölüm izledim hikaye ilerlemiyordu çoğu boş. Full Metal Alchemist falan diyorlar?
Believe'yi tavsiye ederim oldukça sürükleyici bi dizi.
Dizinin başından beri L-Kira kapışması cidden çok keyifliydi.L öldükten sonra türk dizileri gibi nasıl uzatırız mantığını girmişler herhalde dediğin gibi o kadar plan yapan adamın saçma sapan bir ölümle veda etmesi yakışmadı.Finale kadar L-Kira kapışması olup da L kazansaydı Kira ölseydi bu kadar hayal kırıklığı olmazdı.L yerine gelen ne idüğü belirsiz Near'in Kirayı yenmesi resmen beni çıldırttı.
Light'ın hafızasını kaybedip şu şirket sahneleri girmeye başladıktan sonra dizi düşüşe geçti ve en dibe vurdu(Maalesef).Aslında düşüşe geçmeyebilir di tam Lagami Light hafızasını kazandı L & Kira kapışması yeniden alevlenecek derken beklenilmeyini yapıp diziyi batırdılar.Kira'nın en büyük hatası o 5 sene boyunca sen ne yaptın arkadaş ? Kiranın açığını bulabilecek bütün özel tim üyelerini,şüphelenecek tüm kişileri çaktırmadan öldürecektiHee o özel tim üyelerinin gözleri önünde kaç kere Light'ın masum olduğu çıktığı halde o kadar süre boyunca şüphelenmeleride ayrı bir saçmalıktı.Yinede ne olursa olsun izlediğim ilk anime diziydi ve bana animeyi sevdirdi daha ötesi olamaz herhalde..
Ryuk müthiş düşünülmüş bir karakter belki etliye sütlüye pek karışmadı ama daha ilk bölümden ''Haklıydım.Bu insanlar gerçekten çok ilginç..'' demesiyle kendine has karekteriyle hep farklı kişilik oldu.Ama bir Rem kadar olamadı yanarımda ona yanarım
Bakmadım ama Death Note Relight adında alternatif sonda varmış sanırım.Belki beklentilerini biraz olsun dindirebilir.
Bende anime dizilerinin yenilerindenim Code Geass çok övülüyor.Boş bir zamanımda ona bir kaç bölüm bakmayı düşünüyorum.Dediğin diziler hakkında hiçbir bilgim yok maalesef
Bitirdim.
Dediğin gibi final büyük hayal kırıklığı oldu. ha aslında düşününce Kira'yı bir türlü evil gözüyle göremedik başrol olduğu için ama evil bir karakter kazanmasına izin verilecek değildi. Ama bu kadar detaylı planlar yapan bir adamın bu kadar kolay yenilmesi yakışmadı. Ben şeyi anlamadım Kira resmen yanındaki 3 kılkuyruğun hatrına efsane gücünü kıstlaya kısıtlaya bir hal oldu. Ay benden şüphelenirler ay aman anlarlar diye defteri ortalık malına çevirdi. Ulan ne kasıyorsun öldür üçünü de işine gücüne bak. Tamam iyilik falan diyorsun da adamlar ayak bağından öte tek başlarına önünde engeller. Finalde dahi 800 tane plan yapacağına yaz herkesin adını,saat, tarih yardır. hepsi gebersin orada, o gerzek kadınla teke tek kalınca adamınla yap şovunu gene.
İlk bölümlerde koca sayfa planlar yapan adamın bu kadar düz hareket etmesi olmadı yani uymadı. O FBI ajanının kimliğini görmek için yazdığı senaryo falan muazzamdı mesela veya tüm FBI ajanlarını öldürmek için kullandığı. Sonra yazarak yapmasa da o ajanın kız arkadaşını intihar ettirdiği bölümdeki uğraşı, her şeyi göze alması. Ulan kıytırık kız için "olmadı kenara çeker ağzını kırarım" diye düşünen adam hayatı ortadayken bunu düşünemedi de 50 tane geri zekalı soktu araya. Senelerce 5000 iş başarıp Ryuk'u kullanmaya hiç uğraşmamaı da ayrı bir umursamazlık. Tamam Ryuk "bana giren çıkan yok??" tadında dolaşan bir ölüm tanrısı olabilir ama onca senede kafalardı yani.
Gerçi bu manga ile devam etmiş herhalde Kira da ölüm tanrısı olmuş, Ryuk ile muhabbeti koyulaştırıp çift death note kapıp tekini dünyaya atmış falan ama onları takiple pek uğraşamayacağım.
Dizi 13-14. bölümlere kadar şahane, 14-23 falan bayık, 23-25 çok iyi bir anda yükseliyor. Ondan sonra finale kadar boş vitese salınıp finalde dibi görüyor.
Gene de güzel bir tecrübeydi.
Farklı anime önerilerini bekliyorum. Naruto ve şu gemici çocuğun olayına tekrar girmek istemiyorum. Gemici çoçukta bir sürü bölüm izledim hikaye ilerlemiyordu çoğu boş. Full Metal Alchemist falan diyorlar?