fena degil ama the big bang theory falan izlemediysen dizi kalmadıysa izlenir.yoksa izlenmez.komedi değil ama yeni bir dizi var imdb puanı da çok yüksek.power ismi bence onu izle

Hem 10 sezonmuş hem de izleyen arkadaşlarımdan duyduklarıma göre bu biraz ağır kaçar dediğim gibi öyle vakit öldürmelik bir şeyler arıyordum, Coupling, Flight of the Conchords izlerim. Bir de ''Büyük Dünya Tarihi'' diye belgesel indirmiştim , onu da araya sıkıştırabilirsem yeter.

flight of the conchors tam çerezlik dizi,kafa raad izleyin kısa zaten.

Araştırdım, ikna oldum. Kısaymış da, geceleri izlerim 3 5 günde biter. Sonra da Coupling ile final yaparım ama 2 Broke Girls'e nedense bir şans vermek zorundaymışım gibi bir psikoz oluştu. İlk onu izleyeceğim :asd:

batman+the+animated+series+soundtrack+cd.jpg

Batman The Animated Series

tek kelime ile harika

8.Sezondayım bağımlısı oldum resmen:D Günde 3 bölüm falan izliyorum çok güzel. 25 sezonmuş gerçi tamamını izleyemem muhtemelen ama acayip bağımlılık yapıyor resmen. Çok sıcak geliyor yani.

[attachment=12387:indir.jpg]

Ekli dosyalar

• indir.webp
    indir.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 116
8.Sezondayım bağımlısı oldum resmen:D Günde 3 bölüm falan izliyorum çok güzel. 25 sezonmuş gerçi tamamını izleyemem muhtemelen ama acayip bağımlılık yapıyor resmen. Çok sıcak geliyor yani.

Ekli dosyayı görüntüle 17053

Simpsonlar ve Felsefe diye bir kitap var onu da tavsiye ederim. Bir de sen çok film fln izliyorsun ya direk filmlere gönderme yapılan çok bölüm vardır o da zevkli olur. Hatta direk her bölüm bir filmin uyarlaması tadında bir sezonlari vardı 16-17 falan.

-Tapatalk-

Ekli dosyayı görüntüle 17053

Simpsons güncel olaylarla ilgili espiri yapılan dizilerden biri. Onun için insan eski bölümlerinde bazı esprileri anlamıyor. Ben de çok severim ve cok izlerim :encouragement:

I am the one who knocks!

Simpson çok.kaybetmiyor güncelliğini ya. South Park çok fazla kaybediyor direk o hafta magazin gündemine veya siyasete damga vuran olayı dalgaya sardiklari için 10 yıl.öncesinin bölümü pek anlasilmayabiliyor.

Family Guy da bu ikisinin arası.

-Tapatalk-

Simpsonlar ve Felsefe diye bir kitap var onu da tavsiye ederim. Bir de sen çok film fln izliyorsun ya direk filmlere gönderme yapılan çok bölüm vardır o da zevkli olur. Hatta direk her bölüm bir filmin uyarlaması tadında bir sezonlari vardı 16-17 falan.

-Tapatalk-

Okuyabilirim valla merak ettim

Geçen sormuştum ya 2 Broke Girls ilk sezonu izledim, pek sarmadı hatta bölüm başı maksimum 2 3 cümle söyleyen Oleg olmasa bu kadar bile izlemezdim. Muhtemelen devam etmem. Concords iniyor ,ona başlayacağım.

Oleg :asd:

[attachment=12389:tumblr_mshz8pdV361rgv5hro1_500.gif]

Ekli dosyalar

• tumblr_lvd3xjlpwG1r52b1do1_r1_500.gif
    tumblr_lvd3xjlpwG1r52b1do1_r1_500.gif
    480,6 KB · Görüntüleme: 94
  • tumblr_mshz8pdV361rgv5hro1_500.gif
    tumblr_mshz8pdV361rgv5hro1_500.gif
    496,3 KB · Görüntüleme: 94
simpsons'in bana kalirsa ilk 10 sezonu efsane. sonrasinda sezonlar ilerledikce homer daha da aptallasiyor. konu kitligindan mi yada yazarlar degistigi icin mi öyle bilemem ama ayni tadi vermiyor. su an 14.sezondayim, zaman gecirmek icin arada bir izliyorum sadece.

tabi birseyi yarim birakmayi sevmedigim icin mecbur izleyecem tüm 25+ sezonu:smile:

avatarımdanda anlaşılacağı gibi family guy forumdaki troll'lerimiz çok ekmek yer burdan izleyin..

Six Feet Under'da ilk 4 bölümünü izledim ve devam etmeye karar verdim.Bir şekilde olay çekiyor sizi içine,özellikle dikkat ettiğim şey HBO sanki Micheal Hall'ı karakter olarak Dexter'a hazırlamışmı banamı öyle geldi bilmiyorum.Babasıyla konuşmaları olsun,ruh hali fln :D Öyle bir oturuşta 10 bölüm devirebileceğiniz bir dizi değil ama diyaloglar fln çok sağlam düşünülmüş izlenilmesi gereken yapımlardan.İlk 4 bölümde tek kötü eleştirebileceğim şey Claire yavrucuğum bu nasıl bir eleştridir ? :D

[attachment=12799:upload_2014-8-24_12-42-52.png]

Bu yabancılarda ki Türkleri aşağılama durumlarına bitiyorum.Himym'de Türk lezbiyenlerine laf geçirmişlerdi.Türk kızları olsa anlarımda lezbiyen durumu biraz komikti.Eleştri yapmak ve küçümsemek için birazda olsa gerçekçilik gerekiyor bana kalırsa

400-lezb.jpg

Geri
Üst Alt