- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
frameby sitesine baksana imdb puanına kadar var seç beğen al benim önerim kesinlikle Game of thrones bayılırsın Breaking badden sonra en iyisi .. ama karakter istiyosan shameless derimBana efsane bir dizi önerin la réel olsun bocuklu uzaylı olmasın.
Envoyé de mon Sony Z3
Ben suan ikinci sezon 5. Bolume gectim karakterler ve dizi sardi tavsiye ederimFargo 2 1 kadar iyi mi
Netflix de varmış iyiyse izleyimFargo 1 ve narcosu izledim en son ikiside harika
valla ilk bölümünü izlemiştim pek hoşuma gitmedi. Yinede izlerim artik.Ben suan ikinci sezon 5. Bolume gectim karakterler ve dizi sardi tavsiye ederim
Birinci sezondan daha sert gececek gibi merak uyandiriyor aile gaddar kansasli abilerimiz belali,polislerimiz daha akli basinda. Ben gunde iki bolum iki bolum atiyorum.valla ilk bölümünü izlemiştim pek hoşuma gitmedi. Yinede izlerim artik.
Netflix de varmış iyiyse izleyim
Envoyé de mon Sony Z3
Polisiye dizi tavsiyeleri alabilir miyim Dexter tarzı?
Bu arada Black Mirror'u hala izlemeyen çevolar izlesin hemen.
Devam etmiyor mu yani?dizi ilk sezondan iptali yedi amaForever var. O da adli tıpçı gibi bi şey
Devam etmiyor mu yani?