Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nuri nerede şimdi? oynasa seyredeceğiz zaten. 5 yıl öncede Nuri vardı yine yokları oynuyordu rahat ol.Bir de Nuri arda nın kramponunu taşır yetenek konusunda. Kıyasladığın adamlara bak.
Ben kimseyi tutmuyorum
Siz bir oyuncuya takmışsınız adamı ozandan falan yeteneksiz yaptınız
Doğru ya milli takımımız makine gibi işliyor maşallah
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Evet realde de sistem yoktu nuri kendini gösteremedi orada tey Allah ım nuri yi övüyorsun ya kardeş kusura bakma hele hele Arda ile kıyaslıyorsan hiç kusura bakma.
Konya'dan Ali, Osmanlı'dan Musa dururken Ozan çapsızı oynuyor. Bi halta yaramaz o serseri ya.. inanılır gibi değilMaç kadrosuna baktım bu maç izlenmez dedim izlemedim şahsen ozan tufan ismail şener vs vs bir çok oyuncu var bunların artık milli takımda olmaması lazım
Nuri Dortmunda aç bak izle bakalım nasıl bir oyuncu
Ben ıkisininde milli takımda iyi oynadığını iddaa etmiyorum
Ama bu durum bu adamların kabahati değil milli takımı sahaya oynatmamak için ozan okay gibi ayaklarında ki topu kaptıran oyuncular ile çıkanda
Grubun en zor rakipten 1 puan almak iyidir
İnş Burak, Arda ve Balta takıma geri dönerler, Ömer Toprak'da ikna edilir.
Ozan hakanın sağ baçağı etmez lakin fayda dersen hakan ın hiç bir halt ettiği yok bir sürü maç geçti 1 kere bile 10 üzerinden 7 lik oynamadı. İnsan bir kere oynar yahu..
Müthis argüman, demek De Bruyne de vasat oyuncu Chelsea'de oynayamadi.Evet realde de sistem yoktu nuri kendini gösteremedi orada tey Allah ım nuri yi övüyorsun ya kardeş kusura bakma hele hele Arda ile kıyaslıyorsan hiç kusura bakma.
Ben ardayı kimse ile kıyaslamadım
Sadece çok ovülen arda bile avrupa Şampiyonasında ki üçüncü maçta bile kötü oynadı
Nuri madride gittiğinde Sakatlandı oynayamadan gönderildi diye hatırlıyorum
Yine Dortmunda döndü ve yine çok iyi oynadı
Müthis argüman, demek De Bruyne de vasat oyuncu Chelsea'de oynayamadi.
Euro öncesi iste ilk Izlanda macinda ayni neden ile 3 tane yedik geldik ya. Mac öncesi Hasan Sas falan medyada "Elleriyle topu kaleye götürseler 3 defa götürürler" gibi sacma sapan bir sürü laflar dönüyordu. Insanlar tamamen isime odakli yorum yapiyor veya tavir aliyor.
Az biraz rakibi izleyip analiz etmeyi tenezzül etseydi Terim ve oyuncular orada böyle rezil futbol sergilemezdik.
Kosova da Finlandiya da zorlar bizi. Ukrayna ve Izlanda'dan hic bahsetmiyorum zaten.
Saka maka Burak harbi hala en iyi yerli forvet
Bu Cenk falan nedir yaw. Bes para etmez
Sent from my iPhone using Tapatalk