DK 18 Elemeler M:1 | Hırvatistan 1-1 Türkiye | M.S | 5 Eylül | TV8

1 puan muthis oldu

Bu takimda tolga her türlü oynar

Nuri nerede şimdi? oynasa seyredeceğiz zaten. 5 yıl öncede Nuri vardı yine yokları oynuyordu rahat ol.Bir de Nuri arda nın kramponunu taşır yetenek konusunda. Kıyasladığın adamlara bak.

Nuri Dortmunda aç bak izle bakalım nasıl bir oyuncu

Ben ıkisininde milli takımda iyi oynadığını iddaa etmiyorum

Ama bu durum bu adamların kabahati değil milli takımı sahaya oynatmamak için ozan okay gibi ayaklarında ki topu kaptıran oyuncular ile çıkanda

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Ben kimseyi tutmuyorum

Siz bir oyuncuya takmışsınız adamı ozandan falan yeteneksiz yaptınız

Doğru ya milli takımımız makine gibi işliyor maşallah

Ozan hakanın sağ baçağı etmez lakin fayda dersen hakan ın hiç bir halt ettiği yok bir sürü maç geçti 1 kere bile 10 üzerinden 7 lik oynamadı. İnsan bir kere oynar yahu..

Hirvatistan deplasmaninda alinan bir puan iyidir diyip, ümitlenmis herkes.

Gelecek Ay Türkiyede Ukraynayi bu futbollan yenemeyiz. Kazadan bir gol atarsak yine berabere kaliriz.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Evet realde de sistem yoktu nuri kendini gösteremedi orada tey Allah ım nuri yi övüyorsun ya kardeş kusura bakma hele hele Arda ile kıyaslıyorsan hiç kusura bakma.

Ben ardayı kimse ile kıyaslamadım

Sadece çok ovülen arda bile avrupa Şampiyonasında ki üçüncü maçta bile kötü oynadı

Nuri madride gittiğinde Sakatlandı oynayamadan gönderildi diye hatırlıyorum

Yine Dortmunda döndü ve yine çok iyi oynadı

Son düzenleme:
bu arada azan tufanı kaptırdıgımız için üzülmüştüm 6 milyon verdiler ya buna kol gibi girmiş

ayrica surekli kotu gruplar cekiyoruz , yillar oncesi ukrayna - danimarka - yunanistan - biz grubu cektik , ukrayna ve yunanin en iyi zamanlari ,2004 de sampiyon olmasinin ardindan yunanin

2008 elemeleri , norvec , macaristan , yunan , bosna .. yine bosna nin cikis donemi ..

2008 turnuvasi cekler , isvicre ev sahibi , ve portekiz ... dandik rusyalar , irlandalar , kuzey irlandalar varken...

2010 grubu ispanya ve belcika[SUB]​[/SUB] , 2012 grubu almanya ,belcika , avusturya (sonra play off ta hirvatistan) , 2014 te hollanda ... bunlari nasil gececeksin . biri dunya sampiyonu , oteki dunya ve avrupa sampiyonu

italyanin ,ingilterenin , hatta fransanin en kotu zamanlarinda bize gelmezler , en cikista kim varsa , o gelir , 2002 de bile sampiyon brezilya geldi gruba sonra yari finale .

en son 2016 grubu , izlanda herkesten 5-6 yiyen takimken simdiki haline bak , geldi bize , yine cekler , ve hollanda .. turnuvaya katildik , ispanya-hirvatistan-cek cum , var mi boyle bir sey ?

2018 eleme grubu , izlanda , yine hirvatlar ,ukrayna ,finler ... kosova bile , yerine cebelitarik gelebilecekken gitti bize geldi

acikcasi incelense tek tek , bu kadar cok eleme grubunda ortalama olarak bu kadar zor kura ceken ulke cikmaz ,eminim

Son düzenleme:
Maç kadrosuna baktım bu maç izlenmez dedim izlemedim şahsen ozan tufan ismail şener vs vs bir çok oyuncu var bunların artık milli takımda olmaması lazım
Konya'dan Ali, Osmanlı'dan Musa dururken Ozan çapsızı oynuyor. Bi halta yaramaz o serseri ya.. inanılır gibi değil

Nuri Dortmunda aç bak izle bakalım nasıl bir oyuncu

Ben ıkisininde milli takımda iyi oynadığını iddaa etmiyorum

Ama bu durum bu adamların kabahati değil milli takımı sahaya oynatmamak için ozan okay gibi ayaklarında ki topu kaptıran oyuncular ile çıkanda

Nuri Sahin - Performans 15/16 | Transfermarkt

şuradan bak istersen yere göğe sığdıramadığın nuri yi geçen sene ne OYNAMAMIŞ gör!!!!

Grubun en zor rakipten 1 puan almak iyidir

İnş Burak, Arda ve Balta takıma geri dönerler, Ömer Toprak'da ikna edilir.

Ozan hakanın sağ baçağı etmez lakin fayda dersen hakan ın hiç bir halt ettiği yok bir sürü maç geçti 1 kere bile 10 üzerinden 7 lik oynamadı. İnsan bir kere oynar yahu..

Doğru malesef Leverkusende ki gibi faydslı oynamıyor

Ama hakana yeteneksiz deyip ardayı Nuri ile kıyasladığımı düşünüp atarlanıyorsun ki kıyaslamadım ama Bundesliganın en yetenekli oyuncularından birini türkiye liginde ki orta saha oyuncuları ile kıyaslıyorsun

Hoca egosunu yenip önce Ömer'i alacak. Federasyondan birinin çıkıp arayı bulması lazım. Arda, Caner, Oğuzhan, Gökhan filan da akıllarını başına alıp dönmeliler takıma.

Ben ardayı kimse ile kıyaslamadım

Sadece çok ovülen arda bile avrupa Şampiyonasında ki üçüncü maçta bile kötü oynadı

Nuri madride gittiğinde Sakatlandı oynayamadan gönderildi diye hatırlıyorum

Yine Dortmunda döndü ve yine çok iyi oynadı

Öok iyi oynadı evet geçen sene 650 dakika oynamış bütün sezon :D

Bu takımdan bi cacık olmaz. Alınmayanlar alınsa da olmaz.
Taktik falan hiçbirşey yok hurra hücum yapıp toplu savunmaya calisiyoz iki pas yapılmıyor topu veren oyuncu pozisyon almıyor araya kacmiyor kacsa dahi onu atacak yetenek sayısı az. Ozan ayisiyla olmaz orta saha. Selçuk kagnisiyla da olmaz. Dinamik sert orta saha lazım.
Emre ye bugün aldığın topu sur demişler belli.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Euro öncesi iste ilk Izlanda macinda ayni neden ile 3 tane yedik geldik ya. Mac öncesi Hasan Sas falan medyada "Elleriyle topu kaleye götürseler 3 defa götürürler" gibi sacma sapan bir sürü laflar dönüyordu. Insanlar tamamen isime odakli yorum yapiyor veya tavir aliyor.

Az biraz rakibi izleyip analiz etmeyi tenezzül etseydi Terim ve oyuncular orada böyle rezil futbol sergilemezdik.

Kosova da Finlandiya da zorlar bizi. Ukrayna ve Izlanda'dan hic bahsetmiyorum zaten.

malesef bu bizim hastalığımız hastalığın adıda ''günümüzde olursak yenemeyeceğimiz takım yok aksi takdirdede yenilmeyeceğimiz'' nefret ediyorum bu işten artık vasat ve vasat üstü bütün takımların az çok bir oyun şablonu taktiği karakteri var.Peki bizim ki nedir ??!! Yıllardır ne yaptığımızı bilmeden oynuyoruz ne işin atak kısmında nede defans kısmında 4 defans 3 defansif ortasaha ile oynuyoruz sözüm ona defans yapıcaz ilk 30 dk 4 top direkten dönüyor bir ton pozisyon veriyoruz atak oynasak folluk oluyoruz. Fatih Terim dahil ülke futboluna reset atmamız lazım artık. İşi en başından ciddi bir şekilde çözmeliyiz. Gerekirse bu işin profosörleri kimse incelesinler durumu bizim fizik yapımıza karakterimize en uygun oyunu bulup ülke futbolunu buna göre şekillendirmeliyiz.

Geri
Üst Alt