Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Parasını almadan gitmez bu.Suyuna gidip istifa ettirelim Ali. Vereceğimiz parayla topçu alırız.
Her şeyi kendi getirince bir isyana kalkmış sanırım.Bilgisayarini da getirseymis keske
Torrnetor Hocama bir klavye yolla Naci damlaya damlaya göl olurHer şeyi kendi getirince bir isyana kalkmış sanırım.
Getirdiği laptopta klavye vardır zaten yav bir top yollamak lazım top olmayabilir antrenman yaparken.Torrnetor Hocama bir klavye yolla Naci damlaya damlaya göl olur
Wyscout'u kulüp crackli vermiş diye duydum. Bu konuda bir yardımda bulunalım.Getirdiği laptopta klavye vardır zaten yav bir top yollamak lazım top olmayabilir antrenman yaparken.
Like filan atmadım bir yere. Abuk sabuk smileylar mentionlar atma yüzsüz herif. kafana dağıtsam bir kere düzelicen de neyse!!
Getirdiği laptopta klavye vardır zaten yav bir top yollamak lazım top olmayabilir antrenman yaparken.
Gurbetçi renktaşlarımızı ekibimize ve Torrent hocamıza yardıma davet edelim.Wyscout'u kulüp crackli vermiş diye duydum. Bu konuda bir yardımda bulunalım.
Hani transferin önemi yoktu, oyuncularından memnundun, sahadaki oyunu geliştirmeye bakıyordun.Domenec Torrent: "Seneye transferler ne olacak, bilmiyoruz. Türk değiliz ama kimseden de iyi değiliz. Bu tarz çalışmaya alışık değiliz. Bizim için zor oluyor."