Domènec Torrent: "Bir gün isterseniz hem içeride hem dışarıda kulübü nasıl bulduk açıklarım"

Domenec Torrent: "Bu maçın ardından 'Bu idmanları ben mi yaptırdım?' diyorum. Düşen bir uçakta bulduk kendimizi. "

Domenec Torrent: "Seneye transferler ne olacak, bilmiyoruz. Türk değiliz ama kimseden de iyi değiliz. Bu tarz çalışmaya alışık değiliz. Bizim için zor oluyor."

Boş yapmasın kurduğu kadroların hesabını versin. Geldi eyvallah dedik destek olduk. Haklı olması kurduğu bu kadroların hesabını veremez.

Hocayı dinledim.Tespitleri doğru, tedavi için de teknik heyet olarak yapabileceklerim sınırlı demek istedi.Çünkü kulüp yönetimi (Burak Elmas ve avanesi) hem kadro planlaması hem devre arası transfer hamlesi hem de kulüp içi idaresini (organizasyon, maaş ödemesi,alt yapı,scauting,prim, motivasyon, gelecek planlaması vs.) yapamıyor.Yönetsel olarak bitik bir kulüpte ancak kötü gidişi durdurup takımı ligde tuttuk.Daha iyisi için çalıştık ama toptan kalitemiz,transferlerimiz, yönetsel hamlelerimiz yetersiz demek istedi... Hocayı eleştireceğim iki nokta var.Birincisi belli seviyede (kadro tam olursa BJK maçı gibi) iç saha oyunu vardı ama deplasmanda tam aksine pasif bir anlayışla oynuyoruz.İkinci olarak da Mustafa Muhammed olmadan hiçbir maçta dominant oyun oynamayadik.Nasıl,niye hâlâ Gomis ilk 11 çıkıyor.Maalesef seneye sen de bizimle değilsin!

Domenec Torrent: "Bayern Münih Barcelona, Marsilya'ya karşı oynamak çok kolay! İyi savunma yaparsın. Taraftar zaten geride oynamanı kabul eder. Kontradan gol bulmaya çalışırsın. Türkiye'de sen baskı yapmalısın, diğerleri kontra oynuyor."

Domenec Torrent: "Oyuncular, gelecekle ilgili hiçbir şeyden emin değiller. Büyük bir belirsizlik var."

Domenec Torrent: ”Hiç mutlu değilim.”

Domenec Torrent: "Ekibimle beraber, kontratımız bitene kadar devam etmeyi düşünüyoruz. Yeni başkan farklı bir proje isterse kabul etmeliyiz."

Tespitler doğru ama haftalardir gomis ve babelle oynayıp kendi sonunu hazırladın torrent.mohamed ve halil mutlaka ilk 11 olmali,morutanda.

Domenec Torrent: "Bayern Münih Barcelona, Marsilya'ya karşı oynamak çok kolay! İyi savunma yaparsın. Taraftar zaten geride oynamanı kabul eder. Türkiye'de sen baskı yapmalısın, diğerleri kontra oynuyor."

Domenec Torrent: "Seneye transferler ne olacak, bilmiyoruz. Türk değiliz ama kimseden de iyi değiliz. Bu tarz çalışmaya alışık değiliz. Bizim için zor oluyor."
Hani transferin önemi yoktu, oyuncularından memnundun, sahadaki oyunu geliştirmeye bakıyordun.

Geri
Üst Alt