Domenec Torrent: "Her puanı sayıyoruz artık"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Domenec Torrent: "Omar'ın ilk 11'de başlamasının sebebi, çok iyi antrenman yapması. Çok iyi çalıştı ve bunu hak etti. 11 oynayacak seviyeye çıktığına inanıyoruz. Rakibi iyi inceledik, hatların arasında bize yararlı olacağını düşündüğümüz için Halil'i oynatacağız."

Domenec Torrent: "22 tane oyuncumuz var, 3 tanesinin dışarıda kalması zorunlu. Oyuncularımızın antrenmanlardaki performanslarına ve rakibe göre kararlar alıyoruz. Rakipteki boşlukları hangi oyuncuların değerlendireceğini düşünüp böyle bir 11'de karar kıldık."

Domenec Torrent: "İki takım için de puanlar az olduğu için önemli bir maç. Her puanı sayıyoruz artık. Çok iyi hazırlandık. Rakip, çok agresif bir takım, ona göre hazırlıklarımızı yaptık. Umarım 3 puanı alacağız."

hakkaniyetinden süphemiz yok hocam sen en iyisini bilensin

morutanı köyüne romanyaya gondermıs

Bu adamdan gram büyük takım hocası vibe'ı almıyorum ya. Galatasaray'ın hocası gibi değil de çemişkezekspor'u ligde tutmaya çalışıyor gibi konuşuyor.

umarım haklısındır umarım bu maç başarılı olur Omar... lütfen öyle olsun

Biraz tebessum et yahu..

Başarılar umarım dediğin gibi galibiyetle tanışırız torent efendi..

Kardesim Sen nerede oldugunun farkinda misin?

zeki-alasya-altin-sayma-sahnesi_8452528-8209_1280x720.jpg

Yönetim ve teknik ekip, kaybedilen puanları sayıyor.

Bu adam bize kafayi yedirtecek gidene kadar yemin ederim kume dusurur bu bizi .Ben hayatimda bu kadar kotu bir Td gormedim adam Td bile yardimci .
Bu adam td değil bence futboldan da anlamıyor. Bugün göztepeye nasıl kaybederim diye düşünmüş bu kadroyu çıkarmış başka açıklaması yok. Omarla ömeri oyarlar bugün oyarlar

Bu adam bize kafayi yedirtecek gidene kadar yemin ederim kume dusurur bu bizi .Ben hayatimda bu kadar kotu bir Td gormedim adam Td bile yardimci .
Bu adam td değil bence futboldan da anlamıyor. Bugün göztepeye nasıl kaybederim diye düşünmüş bu kadroyu çıkarmış başka açıklaması yok. Omarla ömeri oyarlar bugün oyarlar

Kac tane Td geldi yemin ederim hic bir Tdyi elestirmedim Bu adami elestirdigim kadar.Ama Bu kadar olmaz yaziktir gunahtir ya

Kac tane Td geldi yemin ederim hic bir Tdyi elestirmedim Bu adami elestirdigim kadar.Ama Bu kadar olmaz yaziktir gunahtir ya
Hocaya babel ömer oynuyor diye sövülğyordu aynısını bu yapıyor üstüne ğstlük pozisyona giremiyor hiç değilse pozisyon bulup atamıyorduk şimdi kaleye şut atamadan devre bitiriyorux

Geri
Üst Alt