Domènec Torrent ile Yollar Ayrılıyor İddiası!

Tabi paramiz bol, herife en azindan sezon sonuna kadar alacagi parayi vermemis gerek, arti yeni ekipin masrafi da cabasi

İzleyenleri tam kanser edecek tarzda bir futbol oynuyor takım. Rahmetli Mustafa Cengiz hep bu takım yüzünden kanser oldu. Teknik direktör ve oyuncuların rezilliği yüzünden. Size tavsiyem kendi sağlığınız için bu sezon maçları takip etmeyin. Şahsen ben öyle yapıyorum. Futbola yarım sezon ara verdim. Avrupa maçlarını izliyorum sadece. Fazla düşünmüyorum, kafama takmıyorum. Başka hobiler falan bulun. Önümüzdeki sezon iyi oynamaya başlarlarsa tekrar takip etmeye başlarım ben de, yok aynı tas aynı hamamsa ben de takip etmeyeye devam ederim. Takımı yönetenler, milyon Euro kazanan oyuncu bozuntuları düşünsün nasıl çıkartacaklarını takımı bu durumdan. Yayın ihalesini de kim alıyorsa alsın hayatta 5 kuruş vermem bu rezil takım için digiturke. Harcayacağım 1 lira haram olsun bu kepaze takıma.

Teknik direktörün başarısızlığı, oyuncuların şereflerini kaybetmeleri. Aynı durumun daha beteri şimdi yaşanıyor, aradaki tek fark Burak Elmas pek bunları takan tipte biri değil. Takım ne kadar kötü olursa olsun o tüm sözlere kulağını tıkayıp kendi halinde sessiz sedasız hiç bir şeye karışmadan devam ediyor. TFF'ye yalandan bir iki kükredi, yalandan yayın ihalesine katilmayiz bak tehdidi savurdu, tek derdi ününü şöhretini artırmak, Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmeye falan gitti. Anadolu takımlarının başkanlarına bak bir de Burak Elmas'a bak. Adana'nın Alanya'nın başkanları bile Burak Elmas'tan daha iyi. Birinde Montella, diğerinde Farioli teknik direktörken bizde yardımcı teknik direktör torrent var. Tam bizim başkanın vizyonunda bir adam. Ben dün kadrolar açıklandığında Taylan ve Berkan'ı aynı anda ilk 11'de görünce kesin yeniliriz diyordum takım berabere kalarak şaşırttı beni.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Torrent benim kararımdı diyen hain gitmeli öncelikle!truva atı Belma(s)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu yalan haber
Ama elmas başkan eğer aklında torrenti göndermek varsa en uygun zaman şimdi.
Göztepe maçı pazartesi günüymüş yeni t. d için bol antrenman ve mental dokunuş fırsatı olacak.
Şahsi fikrim torrent kalacak ite kaka rezil rüsva olup 14. filan bitireceğiz ligi

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Burak Elmas'ın eli kolu bağlı. Mart ayından önce iyi sonuçlar gelmezse( ki bence gelirse de) ibra edilmeyecek artık orası gayet açık bir şekilde belli oluyor. Torrent'i gönderip takımda heyecan yaratabilecek yerli bir teknik direktörü getirmek kendi geleceği açısından da tek şansı. O yüzden Torrent'in en geç gelecek hafta sonuna kadar gitmiş olmasını bekliyorum şahsen.

Hiç gelmemesi gerekiyordu,burası stajyer yetiştirme klübü değil. Riekerinkten bile daha kötü herifi nasıl bulup getirdiler hayret yani

Çok büyük hata oldu. Kim bulduysa lanet olsun. En küçük katkısı bile yok. Ali Koç vizyonu bunlar. İşe yaramaz. Yazık oluyor klübe.

Yarın takimin başında idmana çıkarsa goztepe maci da 0 puan.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Terzi’de suyunun ısındığını yazmış. Gönderilirse iki aday Bülent Kaptan ve Okan’mış.

TD göndermek ne değiştirecek çok bilmiyorum. Elbette bu kadar alt sırada olmayız ama ilk 4-5 yine mümkün olmayacak. Torrent küme düşürmeyecekse boşuna para vermeye gerek yok.

Kulübün sürüklendiği kaos çok tehlikeli.

Adil olan hedef önümüzdeki 4 maçta 6 puandır.

Geri
Üst Alt