Domenec Torrent ve Ekibinin Tazminatı Belli Oldu İddiası

yapcak bişi yok

herif nihayetinde 1.5 senede 2.7 alacam diye gelmiş mukavelesi de kovulsa da bunun yerine getirilceği şekilde yapılmış

yani kovulduğu taktirde parasının tamamını alacağını bilerek gelmiş. herife bu hususta laf etmeyi doğru bulmamaktayım. ama düdüğün biri olduğu da ortada.
O 2.7nin min %40inin isintan ve taifesinin olduguna emin sayilirim

lig bitmişti zaten, sezon ortası böyle bir mali külfete girmenin manası neydi.

Galatasaray taraftarinin ahini alanin beli dogrulmaz.

Bak mancini adam gibi adam gitti ne kadar basarili oldu coktu denilen italyan futboluna ragmen Avrupa sampiyonlugu kazandi. dunya kupasina katilamamalari cok buyuk surpriz onu irdelemek gerek ama mancini cok duamizi almistir bizim adam gibi adam.

Galatasaray yönetimi, Torrent ve ekibinin yaklaşık bir aydır görevini yerine getirmediğinı belirterek haklı fesihle sözleşmeyi sonlandırdı.

Şu an bir ödeme yapılmayacak.

🔗 (Burhan Can Terzi)

Yardimcilarini tutacaktik. Stajer gibi yeni ekibin yardimciliklarini yaptiracakdin. Begenmiyorlarsa, parayi birakip fesih opsiyonunu verirdin. Trip falan yaptiginda, para cezasini basardin.

Bundan daha büyük karaktersizi tarihte yoktur.

Söylenene göre sözleşmesinde şampiyonluk primi de varmış. Onu da istemiş. “Kalsam belki takımı şampiyon yapardım” diye.

Harbi çingen çıktı bu pis herif.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu yetersize değil, bunu Galatasaray’a layık görüp böyle sözleşme yapanlara hesap sormak lazım

Yardimcilarini tutacaktik. Stajer gibi yeni ekibin yardimciliklarini yaptiracakdin. Begenmiyorlarsa, parayi birakip fesih opsiyonunu verirdin. Trip falan yaptiginda, para cezasini basardin.
Hocaların anlaşmalarında genellikle kendisi giderse ekibi de gider tarzı içerikler vardır bence.

Niye torrent e kiziyosunuz anlamadım ki. Şimdi sizi haketmediginiz hiçbir özelliğiniz olmadigi halde gidip Malaga ya TD yapsalar. Sezon sonuda hadi git kardeşim deseler siz paranizi birakirmisiniz. Size ne malagadan. Paranıza bakarsınız. Suçlu bunu getirenler. Burak ve ışıtan inşallah üyelikten atılırlar. Gedson olayı vs. de işin cabası. Yönetim bunları disipline vermeden ben rahatlamiycam

Geri
Üst Alt