Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Domenec Torrent ve Ekibinin Tazminatı Belli Oldu İddiası
herif nihayetinde 1.5 senede 2.7 alacam diye gelmiş mukavelesi de kovulsa da bunun yerine getirilceği şekilde yapılmış
yani kovulduğu taktirde parasının tamamını alacağını bilerek gelmiş. herife bu hususta laf etmeyi doğru bulmamaktayım. ama düdüğün biri olduğu da ortada.
Galatasaray taraftarinin ahini alanin beli dogrulmaz.
Bak mancini adam gibi adam gitti ne kadar basarili oldu coktu denilen italyan futboluna ragmen Avrupa sampiyonlugu kazandi. dunya kupasina katilamamalari cok buyuk surpriz onu irdelemek gerek ama mancini cok duamizi almistir bizim adam gibi adam.
Niye torrent e kiziyosunuz anlamadım ki. Şimdi sizi haketmediginiz hiçbir özelliğiniz olmadigi halde gidip Malaga ya TD yapsalar. Sezon sonuda hadi git kardeşim deseler siz paranizi birakirmisiniz. Size ne malagadan. Paranıza bakarsınız. Suçlu bunu getirenler. Burak ve ışıtan inşallah üyelikten atılırlar. Gedson olayı vs. de işin cabası. Yönetim bunları disipline vermeden ben rahatlamiycam
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.