Karagümrük önündeki Galatasaray'la, Domenec ilk defa bir maça çok iyi başladı.. 15-20 dakika falan, bu sene gördüğümüz en iyi Galatasaray'ı izledik.
Tabii bunda hakemin daha dördüncü dakikada icat ettiği bir penaltı, hemen arkasından, Cicaldau- Babel ikilisinin göze çok hoş gelen verkaç atağının golle sonuçlanması da vardı. 12'nci dakikada 2-0 öne geçilince, Karagümrük için açık oynamaktan başka çare kalmadı. Ama, ondan sonra da sahada Galatasaray kalmadı.
..Ve sahaya o çok akıllı 11'i çıkaran Domenec Hoca da, kenardan oyunu seyre başladı, âdeti olduğu üzere.. Eğer Karagümrük'te topa düzgün vuran bir, tek bir kişi olsa, maç 2-0'dan hatta gidebilirdi.
Kaçan penaltı, penaltıdan daha kolay pozisyonlarda topu dışarı attılar, durmadan..
Galatasaray seyircisine, arkasına yaslanıp rahat maç seyretmek haram sanki...
Fener böyle yakalarsa oyuyor.
Galatasaray yakalarsa, seyircisi maç sonuna dek ıstırap çekiyor..
Aynen de öyle oldu.. Hele o sahanın en kötüsü Pesiç'e attırılan penaltı kaçmasaydı..
(Beşiktaş penaltısını da sahanın en kötüsü attı. O da kaçırdı tabii.. Maçın başından beri kötü oynayan bir adamın penaltıyı iyi atmasını beklemek, nedir hocalar.) Domenec, hâlâ Halil kimliğini tanıyamadı.
Bu genç adam en iyi forvet arkası.. Onu 90+3'te Gomis'in yerine almak, çocukla alay etmek.. "İki dakka sahada görün de tam prim al" demek.. Sadaka mı veriyorsun, yok ettiğin gence be adam?.
Gomis varken, Halil santrfor arkası oynar.. Hele Kerem de kanatta ise.. O zaman gör, yok etmek için adeta çırpındığın bu gencin ne olduğunu..
Kerem çıktığında Barış'ı, Taylan çıktığında da Halil'i alacaktın, mesela..

Huluç

Karagümrük önündeki Galatasaray'la, Domenec ilk defa bir maça çok iyi başladı.. 15-20 dakika falan, bu sene gördüğümüz en iyi Galatasaray'ı izledik.
Tabii bunda hakemin daha dördüncü dakikada icat ettiği bir penaltı, hemen arkasından, Cicaldau- Babel ikilisinin göze çok hoş gelen verkaç atağının golle sonuçlanması da vardı. 12'nci dakikada 2-0 öne geçilince, Karagümrük için açık oynamaktan başka çare kalmadı. Ama, ondan sonra da sahada Galatasaray kalmadı.
..Ve sahaya o çok akıllı 11'i çıkaran Domenec Hoca da, kenardan oyunu seyre başladı, âdeti olduğu üzere.. Eğer Karagümrük'te topa düzgün vuran bir, tek bir kişi olsa, maç 2-0'dan hatta gidebilirdi.
Kaçan penaltı, penaltıdan daha kolay pozisyonlarda topu dışarı attılar, durmadan..
Galatasaray seyircisine, arkasına yaslanıp rahat maç seyretmek haram sanki...
Fener böyle yakalarsa oyuyor.
Galatasaray yakalarsa, seyircisi maç sonuna dek ıstırap çekiyor..
Aynen de öyle oldu.. Hele o sahanın en kötüsü Pesiç'e attırılan penaltı kaçmasaydı..
(Beşiktaş penaltısını da sahanın en kötüsü attı. O da kaçırdı tabii.. Maçın başından beri kötü oynayan bir adamın penaltıyı iyi atmasını beklemek, nedir hocalar.) Domenec, hâlâ Halil kimliğini tanıyamadı.
Bu genç adam en iyi forvet arkası.. Onu 90+3'te Gomis'in yerine almak, çocukla alay etmek.. "İki dakka sahada görün de tam prim al" demek.. Sadaka mı veriyorsun, yok ettiğin gence be adam?.
Gomis varken, Halil santrfor arkası oynar.. Hele Kerem de kanatta ise.. O zaman gör, yok etmek için adeta çırpındığın bu gencin ne olduğunu..
Kerem çıktığında Barış'ı, Taylan çıktığında da Halil'i alacaktın, mesela..

Huluç

Nokta tespitler yapilmis yine. Ustada katilmamak mumkun dgl

35:30'da başlıyor. artıları eksileri köre, sağıra anlatır gibi anlatıp, gösteriyorlar.

güzel program olmuş tebrik ederim

Bu sene çok fazla maç izlemedim ama, Torrent ile ilgili genel olarak bakış açım/görüşüm olumlu. Belki de kulübün şu ana kadar yaptığı en doğru hamlelerden biri. Yalnız ortada büyük bir boşluk var ki, onu doldurabilecek cesaret ve akıl yok. Bu adamı öyle veya böyle gönderirler.. ( Devam eden yönetime helal olsun derim ) Yerine taraftarın gazını almak adına bir ' isim ' gelir. O da yeni transferlerle kulübü hem daha da borç batağına sokar, hem de boşa geçen bir sezon daha izleriz. Zaten hazırlık kampında yine hep birlikte kaosu göreceğiz. Bu Torrent ve teknik ekibi de gönderildiği ile kalır. Böylece o çok istediğimiz profesyonel yapılanma veya antrenman vs. yine hiç olmuş olur. Bizim iklimimize bu ve bunun türü adamlar yaranamaz ve gereken sabır gösterilmez. Zaten kulüp de olmuş çiftlik.

Torentin gs geleceğini şöyle tahmin ediyorum,eğer f5 şampiyon yapılacaksa ki öyle görünüyor,gs yi gene erkenden kopartacaklar ve yönetim tff ve mhk ile savaşa giremeyeceği için giren olunca görüldüğü üzere öyle bi doğradılarki küme düşme hatlarına yaklaştık ,buyüzden yönetim faturayı torente çıkarıp okanı getirir muhtemelen torent ise olayın kendinden kaynaklandığını tff mhknın gs yi bitirdiğini göz önünde bulundurmayacağı için hata bende diye karşılıklı anlaşarak görevden ayrılır,şampiyonluk yarışından gene aralıkta koptuğu için artık bi tehlike oluşturmadığından okanla ikinci devrede sanki okanın sihirli eli değmişte okan doğru hocaydı biz dedik torent hoca değil konuşmaları geçecektir,halbuki keramet gs yi doğramayı durdurmayı bırakmalarından ve gs yönetimide buna ses çıkarmamasından dolayı son haftalarda üçüncülüğe veya ikinciliğe çıkmasına engel olunmayacaktır .

Şöyle bi ayrıntı yazayım ,bu sene hamsiler benim gözlemime göre tüm klüp başkanlarına şampiyon yapılacağı kabul ettirilmiş sezon başı.çünkü hepsi hamsi haketti diyor.eğer gelecek sene f5 şampiyonluğuda bu şekil emirle yapılırsa gs yönetimi torentin istediği oyuncuları almakta bahaneler üretip gerçekleştirmeyebilir.

Yönetimler emir gelirse kabul etmek zorunda kalacaklar çünkü hepsinin dünya borcu var hiç kimse gıkını çıkaramaz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Müthiş bi itibarsızlaştırma donemi oldu medyada. Taraftarın istedigini de sanmıyorum, Barca maçındaki performans bile kabullendirmeye yetmedi kendisini. Ne Metin ne de Eşref taraftarın istemedigi bi adamla calışmaz bence. Fesih bedelinde anlaşılırsa yollar ayrılır %90 (maalesef)

Bugün Musleranın yaptığı açıklama bakalım olumlu 1 karşılık bulacak mı sucukcularda.

Ümit Özat: "Torrent'in güçlü bir taktisyen olduğunu ve birçok haksız eleştiriye maruz kaldığını düşünüyorum." (Radyospor)

torrent e atlayıp zıplayan bi yerli yardımcı lazımdı. teknik ve taktik futbolda en önemli şey ama hırs, atlayıp zıplamak da gerekli bir şey. klopp, nagelsman bile bunu yapma gereği hissediyor.

Ümit Özat: "Torrent'in güçlü bir taktisyen olduğunu ve birçok haksız eleştiriye maruz kaldığını düşünüyorum." (Radyospor)
Normal karşılıyorum bu abartı elestirileri ve onemsiz gormeyi. Terim sonrası manciniye bile yapıldı bu. Torrentle bi alakası yok bunun bence. Hoca sonrası kim gelse böyle yapılacaktı. Hoca kendisi bıraksa bu tepkiler yine olmazdı fakat shutlanınca kıymete bindi iyice. Kalsa 1-2 hafta sonra istifa sesleri yukselecekti tribunden cunku cok barizdi.

Çaycı, yardimci, hoca dgl gibi zirva yorumlardan bahsetmiyorum

bi deplasman galibiyeti alsın da öyle ağlayalım arkasından

Normal karşılıyorum bu abartı elestirileri ve onemsiz gormeyi. Terim sonrası manciniye bile yapıldı bu. Torrentle bi alakası yok bunun bence. Hoca sonrası kim gelse böyle yapılacaktı. Hoca kendisi bıraksa bu tepkiler yine olmazdı fakat shutlanınca kıymete bindi iyice. Kalsa 1-2 hafta sonra istifa sesleri yukselecekti tribunden cunku cok barizdi.

Çaycı, yardimci, hoca dgl gibi zirva yorumlardan bahsetmiyorum
Hagi ye yapılmış mıydı?

Geri
Üst Alt