Drogba: "Galatasaraylı olmaktan gururluyum ama Jose'nin ırkçılık yapmadığını bilmenizi istiyorum"

drogba nın efsanemiz olduğu algısı nereden geliyor çok ilginç geldi bana.

Yahu bu ırkçılık değil, yabancı hber sitelerinde kendimizi güldürüp duruyoruz.

Holiganlığın alası yok, yapılan hakarettir. Gereksiz işi sulandırdık. Bizi Fenerbahçe gibi sürekli Avrupa’ya rezil etmeye başladı bu beceriksiz yönetim

Holiganlığın alası yok, yapılan hakarettir. Gereksiz işi sulandırdık. Bizi Fenerbahçe gibi sürekli Avrupa’ya rezil etmeye başladı bu beceriksiz yönetim
Holiganlıkla alakası yok tamamen ırkçı söylemdir Mou'nun söylemi. Bentancur neden 7 maç ceza almış git bak bakalım.

Cnn, Espn, Fox, Sky Sports, BBC gibi büyük medya organlarında Mourinho'nun irkcilik yaptıgı icin kulübümüz tarafından dava edileceği haberi var. Mourinho'nun bu haberlerden etkilenmemesi, rahatsız olmaması imkansız. Mourinho'nun niyeti beni hiç ilgilendirmiyor, ne kadar çok rahatsız olursa, imajı bozulursa ben o kadar çok memnun olurum.

Cnn, Espn, Fox, Sky Sports, BBC gibi büyük medya organlarında Mourinho'nun irkcilik yaptıgı icin kulübümüz tarafından dava edileceği haberi var. Mourinho'nun bu haberlerden etkilenmemesi, rahatsız olmaması imkansız. Mourinho'nun niyeti beni hiç ilgilendirmiyor, ne kadar çok rahatsız olursa, imajı bozulursa ben o kadar çok memnun olurum.
Artı olarak olayı bilmeyen sadece haber üzerinden Mou ırkçı değil denen yorumlarda kaale alınması aşırı saçma. O sözün ırkçı bir söylem olduğu net. Bentancur'un yaptığı bir şaka nedeniyle bile aldığı 7 maç ceza ortada. Bir de bazı kişiler o benzetmeyi sadece siyahilere yapılınca ırkçılık olduğunu falan sanıyorlar herhalde ama özellikle ABD'de de Asyalılara Avrupa'da ise Cezayir, Arap kökenlilere de o benzetme ile ırkçı aşağılamalarda bulunuluyor.

Sneijder'e de böyle twit girdirebilirler

hangi sitelerdesin

europefb
deutschefener
dellasportbahçemi

baya baya giydirdiler mouya

sadece zencilerin mouyu savunduğunu gördüm yorumlarda
onlarda sadece kendilerine ırkcılık var sandıkları için

halbuki adam basbaya türkleri aşağılıyor

siz trden anlamazsınız

tipik üstden bakan avrupalı ırkcılığı

uefa cezayı bastığında anlarsın ırkcılıkmı değilmi :)

Mou köpeği tutuştu bence. Haklı olsa kendini savunurdu. Okan'a dedim kulübeyi kast etmemiştim bile diyemiyor yawşak

bizim türklerin ırkcılık mentalitysi çok safca

onun için tam idrak edemiyorlar
avrupalı ırkcılığı direkt eugenik mentalitesi
öyle türk ırkcılığına benzemez
adamlar seni beni direkt alt tür olarak görüyor :)

elitler bununla savaşıyor çünki kendilerini biliyorlar bunu frenlemeye çalışıyorlar avrupada

avrupalılar güney italyanlara bile yapıyor esmerler diye :) doğu avrupalılara bile onlardan daha sarışın olmalarına rağmen

zenciler ise sadece kendilerine yapıldıklarını sanıyor onlarda anlamıyor

ama avrupanın elit kesimi bu işe no toleranceları var

mou sıçtığını iyi biliyor
çok pis sıçtı

Bu olay sürekli gündemde tutulmalı. Onlarca kes turklere, oyunculara aklınca laf atıp durdu. Belli kesimde alkış tuttu. Morinho gittiği her ligde sevgi yerine nefret edilmiş biri. Burada başımıza fener medyası filozof diye atamaya calisiyor. Türklere yapılan hakaretlere ses edemeyen yandaşlarin ırkçılığa da alkış tutmaları bu sefer hiç hoş karşılanmamalı. Bu süreçte sadece morinho değil, o alkış tutan yalamalarda gereken dersi almali

Bunun ki faşistlik oldu aslında ( Türk miletine karşı) savunanlarda türk 🤷 işin mandacılık kısmı aslında çok daha fazla düşündürücü
Ama klübede siyahi oyuncu olduğu için ırkçılık ta yapmış oldu ,istesede istemesede !
Zaten bir insanın ağzından çıkacak kelam bilinçaltından gelir yani öyle değilde böyle demek istedi diyenler cidden komik bir duruma düşüyor +

Geri
Üst Alt