Habib Aslan
10 Numara!
- 10 Mayıs 2012
- 12.299
- 258
- 958
drogba nın efsanemiz olduğu algısı nereden geliyor çok ilginç geldi bana.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Holiganlıkla alakası yok tamamen ırkçı söylemdir Mou'nun söylemi. Bentancur neden 7 maç ceza almış git bak bakalım.Yahu bu ırkçılık değil, yabancı hber sitelerinde kendimizi güldürüp duruyoruz.
Holiganlığın alası yok, yapılan hakarettir. Gereksiz işi sulandırdık. Bizi Fenerbahçe gibi sürekli Avrupa’ya rezil etmeye başladı bu beceriksiz yönetim
Cnn, Espn, Fox, Sky Sports, BBC gibi büyük medya organlarında Mourinho'nun irkcilik yaptıgı icin kulübümüz tarafından dava edileceği haberi var. Mourinho'nun bu haberlerden etkilenmemesi, rahatsız olmaması imkansız. Mourinho'nun niyeti beni hiç ilgilendirmiyor, ne kadar çok rahatsız olursa, imajı bozulursa ben o kadar çok memnun olurum.Yahu bu ırkçılık değil, yabancı hber sitelerinde kendimizi güldürüp duruyoruz.
Holiganlığın alası yok, yapılan hakarettir. Gereksiz işi sulandırdık. Bizi Fenerbahçe gibi sürekli Avrupa’ya rezil etmeye başladı bu beceriksiz yönetim
Artı olarak olayı bilmeyen sadece haber üzerinden Mou ırkçı değil denen yorumlarda kaale alınması aşırı saçma. O sözün ırkçı bir söylem olduğu net. Bentancur'un yaptığı bir şaka nedeniyle bile aldığı 7 maç ceza ortada. Bir de bazı kişiler o benzetmeyi sadece siyahilere yapılınca ırkçılık olduğunu falan sanıyorlar herhalde ama özellikle ABD'de de Asyalılara Avrupa'da ise Cezayir, Arap kökenlilere de o benzetme ile ırkçı aşağılamalarda bulunuluyor.Cnn, Espn, Fox, Sky Sports, BBC gibi büyük medya organlarında Mourinho'nun irkcilik yaptıgı icin kulübümüz tarafından dava edileceği haberi var. Mourinho'nun bu haberlerden etkilenmemesi, rahatsız olmaması imkansız. Mourinho'nun niyeti beni hiç ilgilendirmiyor, ne kadar çok rahatsız olursa, imajı bozulursa ben o kadar çok memnun olurum.
Yahu bu ırkçılık değil, yabancı hber sitelerinde kendimizi güldürüp duruyoruz.
sneijder yapmaz yapmış olsa idi gs ile ilişkisi bitmiştiSneijder'e de böyle twit girdirebilirler
Harbiden bu Mou’nun Türklere olduğu düşmanlığı Bayern maçında başlamış olmasınoe portekizli
Drogba olayı anlamamış.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mou köpeği tutuştu bence. Haklı olsa kendini savunurdu. Okan'a dedim kulübeyi kast etmemiştim bile diyemiyor yawşak