3e48dacbba753e042c5ba697943b9619.jpg

Birde coca zéro iciyor

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ulan birde Muslera'nın yanında durunca iyice bir çirkin çıkmış Dursun :asd22:

Dursun Özbek: "Bu futbolculara hoca dayanmıyor. Bu kaçıncı hoca. Gidecek birisi varsa Tudor değildir. Gerekirse futbolcuların hepsini gönderirim." (Milliyet)

:asd:
Pek sanmıyorumda doğruysa ilk defa mantıklı bir şey söylemiş bence.
Ama tabii futbolcu grubundan da önce ilk gitmesi gereken kendisi o kaldığı sürece hiç bir şey güzel olmayacak Galatasaray için

Gerçi bu böyle diyorsa Tudor'u da yakında kovacak demektir :D :D

Bunun maşallah dediği 3 gün yaşamıyor. Riekerink içinde aynılarını diyorlardı sonra kendilerine zaman kazandırsın diye kovdular

TD yemek bunlar için bir hobi haline dönüştü

Pek sanmıyorumda doğruysa ilk defa mantıklı bir şey söylemiş bence.
Ama tabii futbolcu grubundan da önce ilk gitmesi gereken kendisi o kaldığı sürece hiç bir şey güzel olmayacak Galatasaray için

Gerçi bu böyle diyorsa Tudor'u da yakında kovacak demektir :D :D

Bunun maşallah dediği 3 gün yaşamıyor. Riekerink içinde aynılarını diyorlardı sonra kendilerine zaman kazandırsın diye kovdular

TD yemek bunlar için bir hobi haline dönüştü
Dogru yanlis ayri mesele de hangi parayla bunu yapmayi dusunuyormus onu da aciklasa iyi olur :D

Dun gece ruyama girdi herif resmen bir mactaydik tam karsimdaydi bir sovdum yuzune bir sovdum, asagiladim sovdum sogumadim yonetimden ak yuruyen bi sakalli varya savunmaya calisti sacini sakalini cektim 2 dakika salladim elimden zor aldilar tam dursunu dovmeye gidecektim uyandim. Yine yirtti

Ne zaman kurtulacağız bu çapsızdan ya 1 sene daha bununla geçmemeli

Valla bundan bu yıl sonunda kurtulduk kurtulduk yoksa halimiz harap ....

hain sıfatı iyiydi niye yine başkan yaptınız bu sallamayı.

Dun gece ruyama girdi herif resmen bir mactaydik tam karsimdaydi bir sovdum yuzune bir sovdum, asagiladim sovdum sogumadim yonetimden ak yuruyen bi sakalli varya savunmaya calisti sacini sakalini cektim 2 dakika salladim elimden zor aldilar tam dursunu dovmeye gidecektim uyandim. Yine yirtti

Benim rüyama girse bir daha o yağlı suratını görmemek için uyumazdım herhalde :) Kırk yılın başı güzel bir rüya görelim derken onunda içine etmesin.

Yakinda yayin yoluyla hakaret seklinde buralara da el atabilirler

neticede berbat bir yonetim de olsa kufur hukuken bir hak degil

forumun selameti acisindan herkes , bireysel problem yasamamak icin de turkiyede yasayanlar hitaplarina dikkat ederse iyi olur dusuncesindeyim

kufur edince bir kazanim da elde edilmiyor zaten

Bu adamin gitmesi icin en gerek sart yeni bir talibin olmasi

fakat sorun da bu zaten , belki ben aday olsam sececek bir durum dahi olussa onemli olan o adaylarin cikmasidir en basta

kaleye sut atmadan gol olmaz misali

adam basarisizliklarinin nedenlerini aciklamak yerine kucuk islerle ugrasiyor , artik bu hale gelen yonetici kendi kendini yiyip bitirme surecine girmis demektir

onemli olan talip var mi

Ne zaman kurtulacağız bu çapsızdan ya 1 sene daha bununla geçmemeli

Maalesef 1 sene daha katlanacagız.. Oyle görünüyor..

Benim esas merak ettiğim konu: 30 milyon taraftarı, binlerce üyesi olan ve kulup başkanı olmaya hak kazanmış yüzlerce insan olmasına ragmen bizde başkan adayı çıkmıyor.. Mecburen Dursun gibi çapsız, kalitesiz, taraftara guven vermeyen adama kalıyoruz..

Benim düşünceme göre başkan vizyon sahibi olmalı, liderlik vasıfları olmalı, kulübünü çok sevmeli, yoğun çalışmaya uygun vakti ve sıhhati olmalı.. Karizmatik olmalı.. Hitabeti güçlü olmalı.. Ekonomi bilgisi olmalı ve futbolu iyi bilmeli..

Bunların çoğu Dursun da yok.. Bu vasıfları olan kişiler var camiada, ama geri planda duruyorlar, belki de Lisecilerin cekiniyorlar..

Benim adayım H. Ulusoy..

Geri
Üst Alt